Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω γενικά και οχι μόνο για i10 ποια η γνώμη για ανεμοθραυστες παραθύρων ; Δεν είχα βάλει ποτέ σε κανένα μου αυτοκίνητο ωστόσο αυτό που έχω τώρα i10 2010  βλέπω οτι σε ταξίδι ίσως δεν τραβάει πολύ με aircontition και το να ακούς τον αέρα σε εθνική είναι πολύ κουραστικό. Και αν έχετε κάποια πρόταση για το που να βάλω ;είδα τιμές λίγο τσιμπημένες .

Eυχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοί είναι, εξυπηρετικοί, κυρίως για κάποιον που καπνίζει ή για το καλοκαίρι που μπορεί πχ να βρέχει και θες παράθυρο ανοιχτό (σκαστό). Είχα σε τρία αυτοκίνητα (Hyundai Tucson, suzuki jimny & suzuki ignis). 

Αν είσαι εκεί που νομίζω ότι είσαι (Ρίο), δυστυχώς δεν έχω κάποιον να σου προτείνω για αγορά ή/και εγκατάσταση. Σαν μάρκα οι HEKO θεωρούνται καλοί. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω, αφενός για το υλικό, το φιμέ και την σωστή εφαρμογή, παρά να τα ψάχνεις στην εθνική οδό. 

Η τοποθέτηση δεν είναι και κάτι δύσκολο, λίγη σχολαστικότητα θέλει μόνο. Στο Tucson και το Jimny εγώ τους είχα βάλει. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Καλοί είναι, εξυπηρετικοί, κυρίως για κάποιον που καπνίζει ή για το καλοκαίρι που μπορεί πχ να βρέχει και θες παράθυρο ανοιχτό (σκαστό). Είχα σε τρία αυτοκίνητα (Hyundai Tucson, suzuki jimny & suzuki ignis). 

Αν είσαι εκεί που νομίζω ότι είσαι (Ρίο), δυστυχώς δεν έχω κάποιον να σου προτείνω για αγορά ή /και εγκατάσταση. Σαν μάρκα οι HEKO θεωρούνται καλοί. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω, αφενός για το υλικό, το φιμέ και την σωστή εφαρμογή, παρά να τα ψάχνεις στη εθνική οδό. 

Ήταν τοποθέτηση δεν είναι και κάτι δύσκολο, λίγη σχολαστικότητα θέλει μόνο. Στο Tucson και το Jimny εγώ τους είχα βάλει. 

Αθήνα είμαι τώρα αλλά η απόσταση που κάνω είναι σωστά Ρίο Αθήνα :) βρήκα αυτά τα 2 

https://www.autopro.gr/hyundai-i10-i20-i30.html?sef_rewrite=1

https://bktuning.com/gr/product/10097/anemothraystes-gia-hyundai-i10-2008-5-porto-2-tmx-empros.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον όπως είπες και πριν, ορισμένοι σου φαίνονται τσιμπημένοι, η γνώμη μου είναι να πάρεις αυτό που αντέχει η τσέπη σου.

Αμφότεροι οι των συνδέσμων, φαίνονται οκει. Με ταινία διπλής όψης μπαίνουν, είτε εξωτερικά (συνήθως ενισχύεται πέραν της ταινίας και με κλιπ) είτε εσωτερικά, οπότε το μόνο που μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα, είναι η μη σωστή εφαρμογή (να βρίσκει το παράθυρο κατά το κλείσιμο / περίπτωση εσωτερικών).

Εξωτερικοί (αντιπροσωπείας) ήταν στο Tucson,  εσωτερικοί heko και αντιπροσωπείας στο jimny. Στο ignis δεν θυμάμαι γιατί μου έβαλαν δώρο τους εργοστασιακούς (νομίζω με κλιπ και αυτοί, εξωτερικοί) και ον καινούριο, δεν το έχω ψάξει περισσότερο.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

Η τιμή καλή είναι για τους πρώτους. Και  εγω από εκεί νομίζω είχα παραγγείλει για το i10 πριν 3 χρόνια. Περσυ στο σοιφτ έβαλα τους γνήσιους από την σουζουκι.αυτοι είναι κολλημένοι εξωτερικά.

10 αυτοκίνητα ως τωρα πάντα ανεμοθραύστες είχα.δεν μπορώ να οδηγήσω αυτοκίνητο χωρίς ανεμοθραύστες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RIO1ANTIRIO είπε

Ήθελα να ρωτήσω γενικά και οχι μόνο για i10 ποια η γνώμη για ανεμοθραυστες παραθύρων ; Δεν είχα βάλει ποτέ σε κανένα μου αυτοκίνητο ωστόσο αυτό που έχω τώρα i10 2010  βλέπω οτι σε ταξίδι ίσως δεν τραβάει πολύ με aircontition και το να ακούς τον αέρα σε εθνική είναι πολύ κουραστικό. Και αν έχετε κάποια πρόταση για το που να βάλω ;είδα τιμές λίγο τσιμπημένες .

Eυχαριστώ

αν εισαι Αθηνα το μερος ειναι γνωστο: κατεχακη στην ανηφορα προς κηφισιας (τζελη πλαστ)

εχω βαλει σε 4 ιχ και τους εμπιστευομαι οπως και οι ....ταξιτζηδες

βασικα οι τυποι αν δεν εχουν για το μοντελο σου παραγγελνουν και στο τοποθετουν και βασικα πληρωνεις πιο πολυ για τα...εργατικα

αν θες κατι πιο εξωτικο...πχ φιμε ή καρμπον κοκ ισως περιμενεις παραπανω

ποσταρω το παραπανω οχι γιατι ειναι διαφημιση απλα γιατι εκει στο τοποθετουν. Αν θες μονο το ανταλλακτικο ισως αλλοι να σε βοηθησουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ανεμοθραύστες τις Heko (Honda Civic FN1/Ford Fiesta MK7 Sport) και Climair (Ford Fiesta MK7 Sport).

Και τις 2 φορές που έβαλα Heko, οι ανεμοθραύστες παραμορφώθηκαν μέσα στο 12μηνο.Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός οτι τα 3θυρα χρειάζονται μεγαλύτερους σε μήκος ανεμοθραύστες και όσο αυξάνεται το μήκος, αυξάνεται και η ευκαμψία τους.Το πάχος του πλαστικού ήταν το ιδιο και στις 2 εταιρείες,οι της Climair πάντως φαινομενικά ήταν πιο "ογκώδεις" γιατί δέν είχαν τόσο έντονα κοψίματα..

Η εγκατάσταση είναι εύκολη υπόθεση και ιδανικά γίνεται με 2 άτομα,γιατί ψηλά ίσως χρειαστεί βοήθεια το παράθυρο για να κλείσει (ένας χειρίζεται το παράθυρο και σπρώχνει έξω και πάνω,ο άλλος σπρώχνει μέσα και πάνω).Κρατάς τα παράθυρα κλειστά και σε 48~72 ώρες το λάστιχο θα έχει πάρει την σωστή φόρμα,οπότε και θα κλείνει λές και δέν υπάρχει ο ανεμοθραύστης.   

Επεξ/σία από Tenshi
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tenshi είπε

Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ανεμοθραύστες τις Heko (Honda Civic FN1/Ford Fiesta MK7 Sport) και Climair (Ford Fiesta MK7 Sport).

Και τις 2 φορές που έβαλα Heko, οι ανεμοθραύστες παραμορφώθηκαν μέσα στο 12μηνο.Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός οτι τα 3θυρα χρειάζονται μεγαλύτερους σε μήκος ανεμοθραύστες και όσο αυξάνεται το μήκος, αυξάνεται και η ευκαμψία τους.Το πάχος του πλαστικού ήταν το ιδιο και στις 2 εταιρείες,οι της Climair πάντως φαινομενικά ήταν πιο "ογκώδεις" γιατί δέν είχαν τόσο έντονα κοψίματα..

Η εγκατάσταση είναι εύκολη υπόθεση και ιδανικά γίνεται με 2 άτομα,γιατί ψηλά ίσως χρειαστεί βοήθεια το παράθυρο για να κλείσει (ένας χειρίζεται το παράθυρο και σπρώχνει έξω και πάνω,ο άλλος σπρώχνει μέσα και πάνω).Κρατάς τα παράθυρα κλειστά και σε 48~72 ώρες το λάστιχο θα έχει πάρει την σωστή φόρμα,οπότε και θα κλείνει λές και δέν υπάρχει ο ανεμοθραύστης.   

Μετά όμως άμα τους βγάλεις το τζάμι δεν θα κοπάνει δεξιά - αριστερά  όταν είναι κλειστό ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Μετά όμως άμα τους βγάλεις το τζάμι δεν θα κοπάνει δεξιά - αριστερά  όταν είναι κλειστό ;

Όχι γιατί αν το λάστιχο βρίσκεται σε μια υποτυπώδη κατάσταση, αποσυμπιέζεται και καλύπτει το όποιο κενό (1~2mm).

Εξάλλου η στήριξη του τζαμιού δεν γίνεται τόσο απο το λάστιχο (πιο πολύ έχει ρόλο στεγανοποίησης),όσο απο το πλαίσιο της πόρτας.

Δημοσ.

Παντως εγω που πηρα απο bktuning για το δικο μου renault megane, κανενα προβλημα ουτε στη παραγγελια ουτε στη τοποθετηση. Και φυσικα μεγαλη διαφορα απο πριν.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Αν είσαι εκεί που νομίζω ότι είσαι (Ρίο), δυστυχώς δεν έχω κάποιον να σου προτείνω για αγορά ή/και εγκατάσταση. Σαν μάρκα οι HEKO θεωρούνται καλοί. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω, αφενός για το υλικό, το φιμέ και την σωστή εφαρμογή, παρά να τα ψάχνεις στην εθνική οδό. 

Η τοποθέτηση δεν είναι και κάτι δύσκολο, λίγη σχολαστικότητα θέλει μόνο. Στο Tucson και το Jimny εγώ τους είχα βάλει. 

Και εγώ heko σε hetz. Ακριβοί,  αλλά κορυφαίοι. Προσοχή μονο στην τοποθέτηση.  Θελει ακρίβεια

Δημοσ.

οπότε όπως τα λέτε οι heko είναι καλοί αλλά τώρα σε τοποθέτηση  είναι ένα θέμα να γίνει σωστά και λογικό για τα λαστιχα στη πόρτα δεν παίρνω και όρκο είναι 10 αιτίας 

Δημοσ.

Έβαλα Heco σε Fiat Panda πριν 3 χρόνια κι απορώ γιατί δεν είχα βάλει πιο πριν. Το χειμώνα σε γλυτώνει από τα νερά και το ανεβοκατέβασμα του παραθύρου μέχρι να βρεις το σημείο που δε μπαίνει νερό (έχω κόλλημα να έχω πάντα παράθυρο ανοιχτό) και το καλοκαίρι παρκαρισμένος μπορείς να αφήνεις το παράθυρο λίγο ανοιχτό να αερίζεται χωρίς το φόβο μιας μπόρας. Σαν διαδικασία δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, τα πέρασε κατευθείαν το μαγαζί σε 5-10' χωρίς εξτρά χρέωση. Κόστος €35 ή 40, δεν θυμάμαι. 3 χρόνια μετά παραμένουν στην κατάσταση που τα έβαλα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, apostolispd είπε

έχω κόλλημα να έχω πάντα παράθυρο ανοιχτό

Την καλύτερη δουλειά κάνεις. Μη σου πω ότι έβλεπες χρόνια μπροστά για τον κοροναϊό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...