paylidis Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Πραγματικά εξαιρετική αγορά στο Τσακ δε το πρόλαβα κ το χρειάζομαι... καλοδουλευτο 1
vasmav Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 εγω στο περιμενε ειμαι ... Παραγγελία προϊόντων Ένα ή περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας σου πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή. Σύντομα θα είναι όλα έτοιμα!" 1
arxyat Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Επειδή βλέπω ότι μέλη του φόρουμ αναμένουν για παραλαβή ενημερώνω σαν κάτοχος ότι το μηχάνημα δουλεύει τίμια για τα χρήματα του.. Το βάζω τα τελευταία 3 απογεύματα απο τις 20.00 και για κάνα 4ωρο και γεμίζει τουλάχιστον ένα λίτρο νερό στον κάδο.. Με υγρασία δωματίου γύρω στο 55% και ρύθμιση στα 50% από μένα σε λειτουργία silent.. Με τον ιονιστη δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά απλά υπάρχει.. 2 2
theo93 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Έχετε παραλάβει όλοι τον αφυγραντήρα, εγώ μετα από πολλά μηνύματα και τηλέφωνα με ενημέρωσαν ότι δεν τον έχουν και θα μου δώσουν 10€ για την επόμενη παραγγελία μου... Η αγορά είχε γίνει 8-4-2020, στο chat που είχα μιλήσει μου είχαν γράψει αυτό "Καλησπέρα. Η παραγγελία σας εχει ανατεθεί σε κατάστημα ώστε να σταλέι πιο άμεσα. Θα λάβετε σχετικό μηνυμα για την ημέρα παραδοσης απο τη μεταφορική. Ευχαριστούμε!"
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Στις 15/5/2020 στις 1:08 ΜΜ, theo93 είπε Έχετε παραλάβει όλοι τον αφυγραντήρα, εγώ μετα από πολλά μηνύματα και τηλέφωνα με ενημέρωσαν ότι δεν τον έχουν και θα μου δώσουν 10€ για την επόμενη παραγγελία μου... Η αγορά είχε γίνει 8-4-2020, στο chat που είχα μιλήσει μου είχαν γράψει αυτό "Καλησπέρα. Η παραγγελία σας εχει ανατεθεί σε κατάστημα ώστε να σταλέι πιο άμεσα. Θα λάβετε σχετικό μηνυμα για την ημέρα παραδοσης απο τη μεταφορική. Ευχαριστούμε!" Δυστυχως δηλαδη εχουμε "κανονικο" μαγαζι public με ταμπελα ΜΜ. "Η ελπιδα πεθανε τελευταια" θα μπορουσε να πει καποιος. Παει, εφυγε για τα καλα το ΜΜ, ειχε πολυ καλη εξυπηρετηση σε πολλους τομεις. Κριμα. Η αισθηση που εχω ειναι οτι εδω και κατι μηνες η ελληνικη αγορα εχει πεσει αρκετα. Εφυγε το ΜΜ, αλλο μεγαλο μαγαζι με προβλημα απο Οκτωβριο στα accounts σε εσβησε κυριολεκτικα και σε απωθησε ως πελατη, χαθηκαν για μενα δυο καλες καποιες φορες επιλογες. Δυο απο τις 3-4 ας πουμε. Δεν ξερω τι... γκαντεμια εχει πληξει την χωρα... 1
theo93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δυστυχως δηλαδη εχουμε "κανονικο" μαγαζι public με ταμπελα ΜΜ. "Η ελπιδα πεθανε τελευταια" θα μπορουσε να πει καποιος. Παει, εφυγε για τα καλα το ΜΜ, ειχε πολυ καλη εξυπηρετηση σε πολλους τομεις. Κριμα. Η αισθηση που εχω ειναι οτι εδω και κατι μηνες η ελληνικη αγορα εχει πεσει αρκετα. Εφυγε το ΜΜ, αλλο μεγαλο μαγαζι με προβλημα απο Οκτωβριο στα accounts σε εσβησε κυριολεκτικα και σε απωθησε ως πελατη, χαθηκαν για μενα δυο καλες καποιες φορες επιλογες. Δυο απο τις 3-4 ας πουμε. Δεν ξερω τι... γκαντεμια εχει πληξει την χωρα... Τους απάντησα με ένα mail χτές με όλα τα γεγονότα. Σήμερα με κάλεσε ένας κύριος να με ενημερώσει ότι η παραγγελία θα προχωρήσει κανονικά...
vasmav Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 εμενα εκρεμει απο 8.4 - Όλα διαθέσιμα Τα προϊόντα της παραγγελίας σου είναι διαθέσιμα εχω παρει 3 τηλ κ 3 email κ μου λενε οτι καποιος θα με παρει κ δεν ηπαρχει καμμια εξελιξη. Απαραδεκτοι
theo93 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, vasmav είπε εμενα εκρεμει απο 8.4 - Όλα διαθέσιμα Τα προϊόντα της παραγγελίας σου είναι διαθέσιμα εχω παρει 3 τηλ κ 3 email κ μου λενε οτι καποιος θα με παρει κ δεν ηπαρχει καμμια εξελιξη. Απαραδεκτοι Ξαναπάρε οι τύποι δεν έβλεπαν καν την παραγγελία μου.
vasmav Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, theo93 είπε Ξαναπάρε οι τύποι δεν έβλεπαν καν την παραγγελία μου. ακριβως το ιδιο κ σε μενα - θα ξαναπαρω
theo93 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Update στο story. Οι τύποι είναι γελοίοι, ενώ με κάλεσε ένας το Σάββατο και μου είπε ότι θα παραλάβω μέσα στην εβδομάδα και οτι καθυστέρησαν, με κάλεσαν εχτές και μου είπαν ότι δεν θα γίνει η παραγγελία γιατί δεν το έχουν...
vasmav Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 μια απο τα ιδια - μολις με πηραν κ μου ειπαν οτι ειχαν δυο κομματια κ οτι δεν θα εχουν αλλα.. 1
theo93 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, vasmav είπε μια απο τα ιδια - μολις με πηραν κ μου ειπαν οτι ειχαν δυο κομματια κ οτι δεν θα εχουν αλλα.. Εγώ στο mail ζήτησα αντίχτοιχο. Ότι και να λένε είναι ψέμα, την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρχε τίποτα, το Σάββατο βρέθηκε και χτές ξαναχάθηκαν...
vasmav Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 εμενα εμεινε το τηλ οτι θα το ξαναδει γιατι του ειπα οτι η παραγγελια μου γραφει online οτι ολα ειναι διαθεσιμα - εκει δεν ηξερε τι να μου πει μετα 1
theo93 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, vasmav είπε εμενα εμεινε το τηλ οτι θα το ξαναδει γιατι του ειπα οτι η παραγγελια μου γραφει online οτι ολα ειναι διαθεσιμα - εκει δεν ηξερε τι να μου πει μετα Και σε εμένα μετά την τελευταία επικοινωνία. Με ρώτησε αν ήξερα το καταστημα που με κάλεσε το Σάββατο για την επιβεβαίωση, αλλα ήταν το κεντρικό τους νούμερο...
vasmav Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 19/5/2020 στις 3:55 ΜΜ, theo93 είπε Και σε εμένα μετά την τελευταία επικοινωνία. Με ρώτησε αν ήξερα το καταστημα που με κάλεσε το Σάββατο για την επιβεβαίωση, αλλα ήταν το κεντρικό τους νούμερο... εγω το ξεγραψα πλεον - απο οτι καταλαβα τπτ δεν θα παρουμε Αστειοι - τουλαχιστον θα ξερω για αλλη φορα μακρια απο ΜΜ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα