Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω στο περιμενε ειμαι ...

Παραγγελία προϊόντων

Ένα ή περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας σου πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή. Σύντομα θα είναι όλα έτοιμα!"

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι μέλη του φόρουμ αναμένουν για παραλαβή ενημερώνω σαν κάτοχος ότι το μηχάνημα δουλεύει τίμια για τα χρήματα του.. Το βάζω τα τελευταία 3 απογεύματα απο τις 20.00 και για κάνα 4ωρο και γεμίζει τουλάχιστον ένα λίτρο νερό στον κάδο.. Με υγρασία δωματίου γύρω στο 55% και ρύθμιση στα 50% από μένα σε λειτουργία silent.. Με τον ιονιστη δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά απλά υπάρχει.. 

• Like 2
  • Thanks 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχετε παραλάβει όλοι τον αφυγραντήρα, εγώ μετα από πολλά μηνύματα και τηλέφωνα με ενημέρωσαν ότι δεν τον έχουν και θα μου δώσουν 10€ για την επόμενη παραγγελία μου...

Η αγορά είχε γίνει 8-4-2020, στο chat που είχα μιλήσει μου είχαν γράψει αυτό "Καλησπέρα. Η παραγγελία σας εχει ανατεθεί σε κατάστημα ώστε να σταλέι πιο άμεσα. Θα λάβετε σχετικό μηνυμα για την ημέρα παραδοσης απο τη μεταφορική. Ευχαριστούμε!"

• Moderators
Δημοσ.
Στις 15/5/2020 στις 1:08 ΜΜ, theo93 είπε

Έχετε παραλάβει όλοι τον αφυγραντήρα, εγώ μετα από πολλά μηνύματα και τηλέφωνα με ενημέρωσαν ότι δεν τον έχουν και θα μου δώσουν 10€ για την επόμενη παραγγελία μου...

Η αγορά είχε γίνει 8-4-2020, στο chat που είχα μιλήσει μου είχαν γράψει αυτό "Καλησπέρα. Η παραγγελία σας εχει ανατεθεί σε κατάστημα ώστε να σταλέι πιο άμεσα. Θα λάβετε σχετικό μηνυμα για την ημέρα παραδοσης απο τη μεταφορική. Ευχαριστούμε!"

Δυστυχως δηλαδη εχουμε "κανονικο" μαγαζι public με ταμπελα ΜΜ. "Η ελπιδα πεθανε τελευταια" θα μπορουσε να πει καποιος.

Παει, εφυγε για τα καλα το ΜΜ, ειχε πολυ καλη εξυπηρετηση σε πολλους τομεις. Κριμα.

Η αισθηση που εχω ειναι οτι εδω και κατι μηνες η ελληνικη αγορα εχει πεσει αρκετα. Εφυγε το ΜΜ, αλλο μεγαλο μαγαζι με προβλημα απο Οκτωβριο στα accounts σε εσβησε κυριολεκτικα και σε απωθησε ως πελατη, χαθηκαν για μενα δυο καλες καποιες φορες επιλογες. Δυο απο τις 3-4 ας πουμε. Δεν ξερω τι... γκαντεμια εχει πληξει την χωρα... :)

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δυστυχως δηλαδη εχουμε "κανονικο" μαγαζι public με ταμπελα ΜΜ. "Η ελπιδα πεθανε τελευταια" θα μπορουσε να πει καποιος.

Παει, εφυγε για τα καλα το ΜΜ, ειχε πολυ καλη εξυπηρετηση σε πολλους τομεις. Κριμα.

Η αισθηση που εχω ειναι οτι εδω και κατι μηνες η ελληνικη αγορα εχει πεσει αρκετα. Εφυγε το ΜΜ, αλλο μεγαλο μαγαζι με προβλημα απο Οκτωβριο στα accounts σε εσβησε κυριολεκτικα και σε απωθησε ως πελατη, χαθηκαν για μενα δυο καλες καποιες φορες επιλογες. Δυο απο τις 3-4 ας πουμε. Δεν ξερω τι... γκαντεμια εχει πληξει την χωρα... :)

Τους απάντησα με ένα mail χτές με όλα τα γεγονότα. Σήμερα με κάλεσε ένας κύριος να με ενημερώσει ότι η παραγγελία θα προχωρήσει κανονικά... :P

Δημοσ.

εμενα εκρεμει απο 8.4 - 

Όλα διαθέσιμα

Τα προϊόντα της παραγγελίας σου είναι διαθέσιμα

εχω παρει 3 τηλ κ 3 email κ μου λενε οτι καποιος θα με παρει κ δεν ηπαρχει καμμια εξελιξη.

Απαραδεκτοι

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vasmav είπε

εμενα εκρεμει απο 8.4 - 

Όλα διαθέσιμα

Τα προϊόντα της παραγγελίας σου είναι διαθέσιμα

εχω παρει 3 τηλ κ 3 email κ μου λενε οτι καποιος θα με παρει κ δεν ηπαρχει καμμια εξελιξη.

Απαραδεκτοι

Ξαναπάρε οι τύποι δεν έβλεπαν καν την παραγγελία μου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, theo93 είπε

Ξαναπάρε οι τύποι δεν έβλεπαν καν την παραγγελία μου.

ακριβως το ιδιο κ σε μενα - θα ξαναπαρω

Δημοσ.

Update στο story.

Οι τύποι είναι γελοίοι, ενώ με κάλεσε ένας το Σάββατο και μου είπε ότι θα παραλάβω μέσα στην εβδομάδα και οτι καθυστέρησαν, με κάλεσαν εχτές και μου είπαν ότι δεν θα γίνει η παραγγελία γιατί δεν το έχουν...

Δημοσ.

μια απο τα ιδια - μολις με πηραν κ μου ειπαν οτι ειχαν δυο κομματια κ οτι δεν θα εχουν αλλα..

• Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vasmav είπε

μια απο τα ιδια - μολις με πηραν κ μου ειπαν οτι ειχαν δυο κομματια κ οτι δεν θα εχουν αλλα..

Εγώ στο mail ζήτησα αντίχτοιχο.

Ότι και να λένε είναι ψέμα, την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρχε τίποτα, το Σάββατο βρέθηκε και χτές ξαναχάθηκαν...

Δημοσ.

εμενα εμεινε το τηλ οτι θα το ξαναδει 

γιατι του ειπα οτι η παραγγελια μου γραφει online οτι ολα ειναι διαθεσιμα - εκει δεν ηξερε τι να μου πει μετα

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vasmav είπε

εμενα εμεινε το τηλ οτι θα το ξαναδει 

γιατι του ειπα οτι η παραγγελια μου γραφει online οτι ολα ειναι διαθεσιμα - εκει δεν ηξερε τι να μου πει μετα

Και σε εμένα μετά την τελευταία επικοινωνία.

Με ρώτησε αν ήξερα το καταστημα που με κάλεσε το Σάββατο για την επιβεβαίωση, αλλα ήταν το κεντρικό τους νούμερο...

Δημοσ.
Στις 19/5/2020 στις 3:55 ΜΜ, theo93 είπε

Και σε εμένα μετά την τελευταία επικοινωνία.

Με ρώτησε αν ήξερα το καταστημα που με κάλεσε το Σάββατο για την επιβεβαίωση, αλλα ήταν το κεντρικό τους νούμερο...

εγω το ξεγραψα πλεον - απο οτι καταλαβα τπτ δεν θα παρουμε

Αστειοι - τουλαχιστον θα  ξερω για αλλη φορα μακρια απο ΜΜ

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...