mytalk Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Λόγω καραντίνας είπα να ξαναπιάσω το codeigniter να φτιάξω κάτι custom που ήθελα από καιρό, για να μάθω κιόλας. Το site μου είναι σχεδόν έτοιμο. Αφορά ενα listing με φίλτρα μιας συγκεκριμένης ομάδας προιόντων (δεν είναι eshop, δεν πουλάω εγώ κάτι) που θα βοηθάει τον κόσμο να επιλέξει το κατάλληλο εργαλείο για αυτόν. Το site έχει 3 βασικά μέρη απο την μεριά του επισκέπτη. Έχει μία λίστα προιόντων και ένα sidebar φίλτρων αριστερά. Ο επισκέπτης πατάει τα φίλτρα που θέλει και φιλτράρονται και τα προιόντα ωστε να του εμφανίζει μόνο αυτά που πληρούν τα φίλτρα (Ετοιμο - Δουλεύει) Πατώντας επάνω στο προιόν ανοίγει η σελίδα του προιόντος με περισσότερα χαρακτηριστικά, εικόνες και βίντεο (Έτοιμο) Μια compare list που μπορεί να δεχτεί μέχρι 4 προιόντα και να τα δείξει πλάι-πλάι τα χαρακτηριστικά τους (Σε εξέλιξη) Θέλω να σας πώ τον τρόπο που υλοποιώ το κομμάτι του compare το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο, το οποίο ξέρω και πως να το ολοκληρώσω ωστε να είναι λειτουργικό. Άνοιξα αυτό το νήμα γιατί έχω αμφιβολίες αν το κάνω σωστά. Έχω φτιάξει μια σελίδα compare που παίρνει στο url, ως παράμετρο τα ids των προιόντων χωρισμένα με "-". Μετά κάνω ένα explode και έχω τα 3-4 προιόντα που θέλω να συγκρίνω. (Ετοιμο - Δουλεύει) Έχω φτιάξει ένα helper που όταν τρέξει, τσεκάρει αν είναι σεταρισμένο ένα session "compare" (στο οποίο αποθηκευονται σε array, τα ids που είναι για σύγκριση) και αν είναι, εμφανίζει ένα group button σε absolute position με ένα κουμπί "Σύγκρινε" που παει στο url compare/(κάνω implode τα ids με "-" ωστέ να τρέξει η σελίδα compare που λέω στο πρώτο βήμα) και ένα "διαγραφή" που σβήνει το session και το κουμπί. (Ετοιμο - Δουλεύει) Όταν ανοίγει η σελίδα compare και εμφανίζει πχ 3-4 προιόντα έχω σε κάθε ένα προιόν και ένα λινκ "διαγραφή από την λίστα" που στην ουσία αφαιρεί από το array του session το συγκεκριμένο id και ξανατρέχει την σελίδα με αυτό το προιόν να λείπει (Ετοιμο - Δουλεύει) Ένα κουμπί δίπλα από τον τίτλο του προιόντος που μπορεί να εισάγει στο array του session (αν υπάρχει) το id του προιόντος ή αν δεν υπάρχει το session ακόμα το δημιουργεί, βάζει το id μέσα και εμφανίζει το κουμπί για που πάει στην σελίδα της σύγκρισης. Επίσης τσεκάρει αν στο array είναι έως 3 προιόντα για να δεχτεί και το 4ο προιόν αλλιώς πετάει σφάλμα. (Ετοιμο - Δουλεύει) Θέλω όταν πατιέται το κουμπί δίπλα από το προιόν που λέω στο βήμα 4, να αλλάζει χρώμα ωστε να φαίνεται πατημένο, και αν ξαναπατιέται να δουλεύει σαν διαγραφή από το array του session και να επανέρχεται στο αρχικό χρώμα. (Σε εξέλιξη) Το 6ο βήμα μου λείπει στην ουσία και έχω σκεφτεί να το κάνω με ένα if που θα καλεί μία function που θα τσεκάρει αν το συγκεκριμένο id είναι στην array ή όχι. Αν είναι θα δείχνει άλλο χρώμα και το λινκ θα πηγαίνει σε function διαγραφής του από το session. Απλά αυτό που με προβληματίζει και στην ουσία άνοιξα το ποστ είναι οτί επειδή δουλέυω πολύ ajax και το κουμπί της σύγκρισης δίπλα από το τίτλο του εκάστοτε προιόντος εμφανίζεται σε πολλά σημεία, όπως στο listing, στην αναλυτική σελίδα του προιόντος, με echo που επιστρέφεται με ajax κατα τα φίλτρα, το σορτάρισμα, με ajax κατα την αναζήτηση με τα προιόντα που εμφανίζονται στο dropdown κλπ. Είναι φυσιολογικό σε όλα αυτά τα σημεία να βάζω if/else? Θέλω να πω οτι υπάρχουν φορές που πρέπει να επαναλαμβάνεται ένας τέτοιος κώδικας ή κάτι κάνω λάθος? Υ.Γ.1 Εχετε να προτείνεται κάποιο καλύτερο τρόπο? Υ.Γ.2 Τώρα το σύστημα compare μου φέρνει πιο πολύ όπως του σκρουντζ. Στην αρχή ήθελα να κάνω το compare όπως το gsmarena. Δηλαδή με το που πατάει κάποιος το πρώτο κουμπί σύγκρισης ενός προιόντος (πχ με id=27) να ανοίγει αμέσως μία σελίδα compare/27 που στην πρώτη λίστα θα είναι το προιόν 27 και στις άλλες 3 λίστες έχει από ένα search που αναζητάς το 2ο, το 3ο κλπ προιόν σε σύγκριση. Θεωρείτε είναι καλύτερος τρόπος αυτός? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από mytalk
dewn735 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Τι εννοεις αν ειναι φυσιολογικό; Πως αλλιώς θα αποδώσεις το "εάν" ;;;
mytalk Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, dewn735 είπε Τι εννοεις αν ειναι φυσιολογικό; Πως αλλιώς θα αποδώσεις το "εάν" ;;; Εννοω αν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει κάπως με function που εγω δεν εχω δει ακόμα το τρόπο. Δηλαδή μεχρι στιγμής από αυτά που έχω περιγράψει φαίνεται σωστός ο τρόπος? Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από mytalk
dewn735 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) αφού το έχεις σε αρκετά σημεία, ίσως καλύτερα να έκανες τον έλεγχο στο controller και να επιστρέφεις στο view έτοιμο το κουμπί: controlller public function show_product(){ $this->load->view('product', array("compare_button"=>$this->print_compare_button($product_id))); } private function print_compare_button($product_id){ if ($this->product_in_array($product_id)){ return "<a href='#'>remove from list</a>"; } else{ return "<a href='#'>add to list</a>"; } } private function product_in_array($id){ if (kane_ton_elegxo) return true; else return false; } view: <?=$compare_button;?> Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από dewn735
mytalk Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 8/4/2020 στις 12:58 ΜΜ, dewn735 είπε αφού το έχεις σε αρκετά σημεία, ίσως καλύτερα να έκανες τον έλεγχο στο controller και να επιστρέφεις στο view έτοιμο το κουμπί: controlller public function show_product(){ $this->load->view('product', array("compare_button"=>$this->print_compare_button($product_id))); } private function print_compare_button($product_id){ if ($this->product_in_array($product_id)){ return "<a href='#'>remove from list</a>"; } else{ return "<a href='#'>add to list</a>"; } } private function product_in_array($id){ if (kane_ton_elegxo) return true; else return false; } view: <?=$compare_button;?> Καλησπέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν τα καταφερα αρκετά να φτιάξω αυτό που μου έστειλες γιατί μπερδέυτηκα λίγο με το view αλλά κατάλαβα την ιδέα. Δηλαδή δεν μπόρεσα να στείλω στο view. Έφτιαξα όμως κάτι παρόμοιο στο helper οπότε μέσα στο function show_button($id) κάνω όλους τους ελέγχους που θέλω και επιστρέφω με cho το κουμπί. (δουλεύει) 2 βασικές ερωτήσεις αν μπορείτε όμως για να μην ανοίγω νέο νήμα 1) Έχω βολευτεί αρκετά με το ένα helper που έχω φτιάξει στο codeigniter (my_helper.php) και εκει μέσα βάζω ότι συναρτήσεις θέλω, οπότε ότι χρειάζομαι το καλώ στο view (όπως με το show_button πχ). Βαραίνει κάπως την σελίδα αυτό αν βάζω πολλές συναρτήσεις στο my_helper.php? Μέχρι στιγμής έχω βάλει 7-8 συναρτήσεις. 2) Στο foreach της λίστας μου φορτώνω το κουμπί ως show_button($id); και δουλεύει όπως πρέπει. Ας πούμε όμως οτί είναι στην φάση που δεν έχει μπει στην compare list και το link τρέχει ένα ajax που το εισάγει στην λίστα. Το ajax έτρεχε ένα controller που εισάγει το id στο session και επέστρεφε ένα echo με το κουμπί σύγκρισης ωστε να φαίνεται πατημένο και το λινκ απενεργοποιημένο. πχ. success: function(data){ $("#compare_button").html(data); } Τώρα αφού το κουμπί δημιουργείται από το helper μπορώ στο success του ajax να τρέξω κάπως το show_button($id) του helper και να το εμφανίσει στο div compare_button Γράφω λίγο για παράδειγμα κάτι περίεργο παρακάτω για να καταλάβετε περίπου τι εννοώ (θα σας βγουν τα μάτια λίγο αλλά πιστευώ θα καταλάβετε καλύτερα τι θέλω να πω) success: function(data){ $("#compare_button").html(<?php show_button(34);?>); }
PC_MAGAS Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Dear φιλε/φίλη, Επέτρεψέ μου να φύγω offtopic. Σου συνιστώ να προχωρήσεις στην εκμάθηση ενός άλλου framework. Mπορεί μεν το Codeigniter να είναι πάν-απλο και εύκολο στην εκμάνθηση και χρήση, επειδή το έχω μάθει και εγώ και ήταν το πρώτο μου framework, αλλά έχει κάποια αρνητικά σαν framework ειδικά το 2020. Το πρώτο είναι η έλλειψη namespaces ως εκ τούτου ειδικά σε legacy συστήματα το κάνει δύσκολο στην συντήρηση. Επιπλέων το defaut api επικοινωνίας με την βάση δεν υποστιρίζει prepared statements, μπορεί να υποστιρίζει queries που μοιάζουν με prepared statements αλλά τα αντικαθιστά τα placeholders as is χωρίς να χρησιμοποιεί preparred statements. Ακόμη βάσει εμπειριών με το framework έχω δει, και πιστεύω θα δεις, πολλές ελλείψεις. Ακόμη έχω δει ότι η δομή των κλάσεων του να μην βολεύει σε μοντέρνα large scale projects ή ακόμα και σε μικρότερα. Έτσι στην πίεση του χρόνου γίνονται πολλά hacks που όταν συσσωρεύονται οδηγούν σε έναν εφιάλτη. Προσωπικά προτείνω να δεις Laravel ή Symfony, με το Laravel να είναι δημοφιλές στις αγγελίες εργασίας και εύκολο στο να βρεις εργασία εάν δεν εργάζεσε. Symfony θα αξιοποιήσεις περισσότερο σε Large Scale enterprize software λίγο χλωμό για τα Ελληνικά δεδομένα, 1 φορά έχω δει symfony σε εταιρεία homeland security στην Κύπρο. Αυτά τα λέω βάση προσωπικών εργασιακών εμπειριών και με Codeigniter αλλά και με Laravel και Symfony. Εάν θες να μάθεις Codeigniter δες στο πως μπορείς να κάνεις maintain μια υπάρχουσα εφαρμογή, τα skills θα είναι χρησιμότερα από το να γράφεις from scratch σε Codeigniter. Βέβαια η αγάπη μου είναι το Symfony αλλά μην το πάρεις 100% αντικειμενική την αγάπη μου. Με εκτίμηση, Ένας καμμένος Developer. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από PC_MAGAS 1
dewn735 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 On 10/04/2020 at 01:05, mytalk said: Καλησπέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν τα καταφερα αρκετά να φτιάξω αυτό που μου έστειλες γιατί μπερδέυτηκα λίγο με το view αλλά κατάλαβα την ιδέα. Δηλαδή δεν μπόρεσα να στείλω στο view. Έφτιαξα όμως κάτι παρόμοιο στο helper οπότε μέσα στο function show_button($id) κάνω όλους τους ελέγχους που θέλω και επιστρέφω με cho το κουμπί. (δουλεύει) 2 βασικές ερωτήσεις αν μπορείτε όμως για να μην ανοίγω νέο νήμα 1) Έχω βολευτεί αρκετά με το ένα helper που έχω φτιάξει στο codeigniter (my_helper.php) και εκει μέσα βάζω ότι συναρτήσεις θέλω, οπότε ότι χρειάζομαι το καλώ στο view (όπως με το show_button πχ). Βαραίνει κάπως την σελίδα αυτό αν βάζω πολλές συναρτήσεις στο my_helper.php? Μέχρι στιγμής έχω βάλει 7-8 συναρτήσεις. 2) Στο foreach της λίστας μου φορτώνω το κουμπί ως show_button($id); και δουλεύει όπως πρέπει. Ας πούμε όμως οτί είναι στην φάση που δεν έχει μπει στην compare list και το link τρέχει ένα ajax που το εισάγει στην λίστα. Το ajax έτρεχε ένα controller που εισάγει το id στο session και επέστρεφε ένα echo με το κουμπί σύγκρισης ωστε να φαίνεται πατημένο και το λινκ απενεργοποιημένο. πχ. success: function(data){ $("#compare_button").html(data); } Τώρα αφού το κουμπί δημιουργείται από το helper μπορώ στο success του ajax να τρέξω κάπως το show_button($id) του helper και να το εμφανίσει στο div compare_button Γράφω λίγο για παράδειγμα κάτι περίεργο παρακάτω για να καταλάβετε περίπου τι εννοώ (θα σας βγουν τα μάτια λίγο αλλά πιστευώ θα καταλάβετε καλύτερα τι θέλω να πω) success: function(data){ $("#compare_button").html(<?php show_button(34);?>); } On 10/04/2020 at 01:05, mytalk said: Καλησπέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν τα καταφερα αρκετά να φτιάξω αυτό που μου έστειλες γιατί μπερδέυτηκα λίγο με το view αλλά κατάλαβα την ιδέα. Δηλαδή δεν μπόρεσα να στείλω στο view. Έφτιαξα όμως κάτι παρόμοιο στο helper οπότε μέσα στο function show_button($id) κάνω όλους τους ελέγχους που θέλω και επιστρέφω με cho το κουμπί. (δουλεύει) 2 βασικές ερωτήσεις αν μπορείτε όμως για να μην ανοίγω νέο νήμα 1) Έχω βολευτεί αρκετά με το ένα helper που έχω φτιάξει στο codeigniter (my_helper.php) και εκει μέσα βάζω ότι συναρτήσεις θέλω, οπότε ότι χρειάζομαι το καλώ στο view (όπως με το show_button πχ). Βαραίνει κάπως την σελίδα αυτό αν βάζω πολλές συναρτήσεις στο my_helper.php? Μέχρι στιγμής έχω βάλει 7-8 συναρτήσεις. 2) Στο foreach της λίστας μου φορτώνω το κουμπί ως show_button($id); και δουλεύει όπως πρέπει. Ας πούμε όμως οτί είναι στην φάση που δεν έχει μπει στην compare list και το link τρέχει ένα ajax που το εισάγει στην λίστα. Το ajax έτρεχε ένα controller που εισάγει το id στο session και επέστρεφε ένα echo με το κουμπί σύγκρισης ωστε να φαίνεται πατημένο και το λινκ απενεργοποιημένο. πχ. success: function(data){ $("#compare_button").html(data); } Τώρα αφού το κουμπί δημιουργείται από το helper μπορώ στο success του ajax να τρέξω κάπως το show_button($id) του helper και να το εμφανίσει στο div compare_button Γράφω λίγο για παράδειγμα κάτι περίεργο παρακάτω για να καταλάβετε περίπου τι εννοώ (θα σας βγουν τα μάτια λίγο αλλά πιστευώ θα καταλάβετε καλύτερα τι θέλω να πω) success: function(data){ $("#compare_button").html(<?php show_button(34);?>); } Με κομμάτια κώδικα είναι δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς θες να κάνεις - μπορείς να ανεβάσεις κάπου όλο το σχετικό αρχείο, ή τουλάχιστο να μου στείλεις αυτά που θες;
mytalk Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Dear φιλε/φίλη, Επέτρεψέ μου να φύγω offtopic. Σου συνιστώ να προχωρήσεις στην εκμάθηση ενός άλλου framework. Mπορεί μεν το Codeigniter να είναι πάν-απλο και εύκολο στην εκμάνθηση και χρήση, επειδή το έχω μάθει και εγώ και ήταν το πρώτο μου framework, αλλά έχει κάποια αρνητικά σαν framework ειδικά το 2020. Το πρώτο είναι η έλλειψη namespaces ως εκ τούτου ειδικά σε legacy συστήματα το κάνει δύσκολο στην συντήρηση. Επιπλέων το defaut api επικοινωνίας με την βάση δεν υποστιρίζει prepared statements, μπορεί να υποστιρίζει queries που μοιάζουν με prepared statements αλλά τα αντικαθιστά τα placeholders as is χωρίς να χρησιμοποιεί preparred statements. Ακόμη βάσει εμπειριών με το framework έχω δει, και πιστεύω θα δεις, πολλές ελλείψεις. Ακόμη έχω δει ότι η δομή των κλάσεων του να μην βολεύει σε μοντέρνα large scale projects ή ακόμα και σε μικρότερα. Έτσι στην πίεση του χρόνου γίνονται πολλά hacks που όταν συσσωρεύονται οδηγούν σε έναν εφιάλτη. Προσωπικά προτείνω να δεις Laravel ή Symfony, με το Laravel να είναι δημοφιλές στις αγγελίες εργασίας και εύκολο στο να βρεις εργασία εάν δεν εργάζεσε. Symfony θα αξιοποιήσεις περισσότερο σε Large Scale enterprize software λίγο χλωμό για τα Ελληνικά δεδομένα, 1 φορά έχω δει symfony σε εταιρεία homeland security στην Κύπρο. Αυτά τα λέω βάση προσωπικών εργασιακών εμπειριών και με Codeigniter αλλά και με Laravel και Symfony. Εάν θες να μάθεις Codeigniter δες στο πως μπορείς να κάνεις maintain μια υπάρχουσα εφαρμογή, τα skills θα είναι χρησιμότερα από το να γράφεις from scratch σε Codeigniter. Βέβαια η αγάπη μου είναι το Symfony αλλά μην το πάρεις 100% αντικειμενική την αγάπη μου. Με εκτίμηση, Ένας καμμένος Developer. Καλημέρα φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για την απαντήσή σου. Αυτό το project το έχω ξεκινήσει καιρό και μου λείπουν κάποιες λεπτομέρειες να το ολοκληρώσω, όπως αυτή που λέω παραπάνω με το compare. Είναι ένα project που δεν με καίει και πολύ να το επεκτείνω. Στα επόμενα σχέδια μου ήταν (άμεσα) ήταν να πάρω ένα μάθημα laravel από το udemy και να ασχολούμαι με αυτό πλέον γιατί έχω ακούσει και από πάρα πολλούς για το πόσο καλύτερο είναι (να πω την αλήθεια σκέφτομουν για django, αλλά θα ήταν τεράστια αλλάγή να αλλάξω και γλώσσα προγραμματισμου και όχι μόνο framework). Απλά θέλω να τελείώσω αυτό το project με το codeigniter γιατί δεν έχω το κουράγιο (κέφι) να το φτιάξω από την αρχή με laravel. Αν θες να το δεις μέχρι στιγμής μπορώ να σου στείλω url πμ αν θες. 5 λεπτά πριν, dewn735 είπε Με κομμάτια κώδικα είναι δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς θες να κάνεις - μπορείς να ανεβάσεις κάπου όλο το σχετικό αρχείο, ή τουλάχιστο να μου στείλεις αυτά που θες; Καλησπέρα, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να σου ανεβάσω, αλλά έτσι και αλλιώς οι 2 ερωτήσεις μου αφορούν γενικά το αν ο τρόπος λειτουργίας που λέω είναι σωστός. (Δεν εννοώ αν είναι ο σωστότερος και πιο βελτιστοποιημένος, εννοώ απλά να μην είναι λάθος). Αν θες μπορώ να σου στείλω πμ το url για το τι έχω φτιάξει
PC_MAGAS Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 38 λεπτά πριν, mytalk είπε Αν θες να το δεις μέχρι στιγμής μπορώ να σου στείλω url πμ αν θες. Για codereview δώσε github link.
mytalk Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Για codereview δώσε github link. Δεν έχω git. Live το έχω θα σου στείλω πμ σε λίγο
mrkra Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 19 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Dear φιλε/φίλη, Επέτρεψέ μου να φύγω offtopic. Σου συνιστώ να προχωρήσεις στην εκμάθηση ενός άλλου framework. Mπορεί μεν το Codeigniter να είναι πάν-απλο και εύκολο στην εκμάνθηση και χρήση, επειδή το έχω μάθει και εγώ και ήταν το πρώτο μου framework, αλλά έχει κάποια αρνητικά σαν framework ειδικά το 2020. Το πρώτο είναι η έλλειψη namespaces ως εκ τούτου ειδικά σε legacy συστήματα το κάνει δύσκολο στην συντήρηση. Επιπλέων το defaut api επικοινωνίας με την βάση δεν υποστιρίζει prepared statements, μπορεί να υποστιρίζει queries που μοιάζουν με prepared statements αλλά τα αντικαθιστά τα placeholders as is χωρίς να χρησιμοποιεί preparred statements. Ακόμη βάσει εμπειριών με το framework έχω δει, και πιστεύω θα δεις, πολλές ελλείψεις. Ακόμη έχω δει ότι η δομή των κλάσεων του να μην βολεύει σε μοντέρνα large scale projects ή ακόμα και σε μικρότερα. Έτσι στην πίεση του χρόνου γίνονται πολλά hacks που όταν συσσωρεύονται οδηγούν σε έναν εφιάλτη. Προσωπικά προτείνω να δεις Laravel ή Symfony, με το Laravel να είναι δημοφιλές στις αγγελίες εργασίας και εύκολο στο να βρεις εργασία εάν δεν εργάζεσε. Symfony θα αξιοποιήσεις περισσότερο σε Large Scale enterprize software λίγο χλωμό για τα Ελληνικά δεδομένα, 1 φορά έχω δει symfony σε εταιρεία homeland security στην Κύπρο. Αυτά τα λέω βάση προσωπικών εργασιακών εμπειριών και με Codeigniter αλλά και με Laravel και Symfony. Εάν θες να μάθεις Codeigniter δες στο πως μπορείς να κάνεις maintain μια υπάρχουσα εφαρμογή, τα skills θα είναι χρησιμότερα από το να γράφεις from scratch σε Codeigniter. Βέβαια η αγάπη μου είναι το Symfony αλλά μην το πάρεις 100% αντικειμενική την αγάπη μου. Με εκτίμηση, Ένας καμμένος Developer. Η εκδοση 4 εχει και namespaces και αρκετα καλουδια μεσα εχεις μεινει πισω. Ηδη απο τον Οκτωβριο του 2019.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα