Προς το περιεχόμενο

Εργαλείο της Uber βοηθάει τους οδηγούς να βρουν έξτρα εισόδημα

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, barman_ είπε

"και τι με νοιάζει εμένα" 

Όλη η νοοτροπία του Έλληνα σε μια μόνο πρόταση 

Όσο για τα υπόλοιπα που λες, ακυρώθηκες μόνο σου με τα "παραδείγματα" σου 

Οταν το ίδιο προϊόν το εχει ο Κωτσοβολος στην πολη σου και το εχει και το σκρουτζ 150 ευρω φτηνότερα. Εσυ απο που ψωνίζεις;

Τέλος έχεις ψωνισει ποτε κατι απο Κινα;

Για να σε δω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, barman_ είπε

Η αληθεια ειναι πως η φαση Uber ειναι γκριζα ζωνη.Εχει απαγορευτει και σε αλλες χωρες της ευρωπης πχ Δανια.Κατα τη γνωμη μου σωστα,(χωρις να δικαιολογω επ ουδενι την ελληνικη ταριφιστικη νοοτροπια-εχοντας καει γαρ)καθως ο αλλος εχει δωσει απειρα χρηματα σε αδειες,ασφαλεια,αμαξι σερβις κτλ..

Όχι απλά δεν είναι γκρίζα ζώνη, πιο ξεκάθαρα πράσινη δεν υπάρχει.

Κι ένας γονέας δίνει από 60 έως 120+ χιλιάρικα για να καταρτήσει επαγγελματικά το παιδί του (από φροντιστήρια έως το τέλος της σχολής του), αλλά δε θα σου κάψει το σπίτι αν του πάρεις μια θέση εργασίας όντας καλύτερος. 

Επεξ/σία από snapshot-

12 minutes ago, Talepwros said:

Οταν το ίδιο προϊόν το εχει ο Κωτσοβολος στην πολη σου και το εχει και το σκρουτζ 150 ευρω φτηνότερα. Εσυ απο που ψωνίζεις;

Τέλος έχεις ψωνισει ποτε κατι απο Κινα;

Για να σε δω. 

Ασχετα παραδειγματα,δυστυχως που συνεχιζουν

Πληρωνε ο οδηγος της ουμπερ στην Ελλαδα εναρξη επαγγελματος,εγγραφη στο τεβε και συνδρομη καθε μηνα,φπα ,αδεια ασκησεως και δε ξερω γω τι αλλο ?

29 λεπτά πριν, barman_ είπε

Ασχετα παραδειγματα,δυστυχως που συνεχιζουν

Πληρωνε ο οδηγος της ουμπερ στην Ελλαδα εναρξη επαγγελματος,εγγραφη στο τεβε και συνδρομη καθε μηνα,φπα ,αδεια ασκησεως και δε ξερω γω τι αλλο ?

Εγω σχολιαζω αλλο πράγμα, αυτο που είπες το "το τι με νοιαζει εμενα, η νοοτροπία του Έλληνα" που και καλα πηγαινες να βγάλεις την ουρα σου απ έξω. 

Συνεχιζω να λεω οτι δεν με νοιάζει τι ακριβως κανει ένας οδηγός ταξι.

Δεν συνεχιζω το off topic. 

2 minutes ago, Talepwros said:

Εγω σχολιαζω αλλο πράγμα, αυτο που είπες το "το τι με νοιαζει εμενα, η νοοτροπία του Έλληνα" που και καλα πηγαινες να βγάλεις την ουρα σου απ έξω. 

Συνεχιζω να λεω οτι δεν με νοιάζει τι ακριβως κανει ένας οδηγός ταξι.

Δεν συνεχιζω το off topic. 

προφανως για να σου απαντησα ετσι,ειναι θετικη η απαντηση.Δεν απαντησες ομως στα δικα μου

Καλως η κακως ετσι ειναι τα πραματα για την Uber.Ολους μας εξυπηρετει(δεν εχω παρει ποτε και λογικα δε θα τυχει) αλλα δεν παυει να ειναι γκριζα ζωνη.Με την υπαρχουσα νομοθεσια ετσι εχουν τα πραματα.

Καλη συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...