gbras Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Ψαχνω καταρχας καποιο εργαλειο για να φτιαξω μια ιστοσελιδα. Ηδη εχω φτιαξει κατι στο wix και εχω αγορασει και domain. To wix ομως ζηταει χρηματα για να συνδεσει το δικο μου domain. Υπαρχει καποιο δωρεαν εργαλειο ( σαν το wix) για να φτιαξω μια ιστοσελιδα και μετα να την ανεβασω με το δικο μου domain. Απο εκει που εχω αγορασει το domain προσφερει και χωρο για την δημοσιευση. Ειναι μια απλη στατικη ιστοσελιδα, με τρια επιπεδα που απλα ειναι μεταφρασμενη η αρχικη σε αλλες γλωσσες. Αυτο που χρειαζομαι λοιπον , αν καποιος μπορει και θελει να βοηθησει, ειναι ενα εργαλειο ευκολο στο χειρισμο για να φτιαξω μια απλη ιστοσελιδα και οδηγιες πως θα την ανεβασω στο χωρο τον οποιο εχω.
gbras Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, expert30 είπε το wordpress το έχετε ακουστά? Ναι το εχω ακουσει, αλλα εχω εντυπωση οτι παει στο πιο επαγγελματικο..
expert30 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, gbras είπε Ναι το εχω ακουσει, αλλα εχω εντυπωση οτι παει στο πιο επαγγελματικο.. καθόλου ,πολλοι ανθρωποι (ερασιτεχνες) το χρησιμοποιούνε με επιτυχία,και ιστεύω είναι πιο αξιόπιστο,το wix δεν θα μπορέσει να το φτάσει ποτέ πιστευω
gbras Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Επισης απο οτι βλεπω για να το συνδεσεις με το δικο σου domain παλι πρεπει να πληρωσεις. 4 ευρω /μηνα
expert30 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εχεις αγοράσει domain,ωραία,hosting provider εχεις?θελεις δωρεαν?αυτο εννοείς? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από expert30
gbras Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μπορει να κανει το hosting ο domain provider. Σου δινει ενα βασικο χωρο. Δεν χρειαζομαι ετσι και αλλιως τιποτα ιδιαιτερο.
expert30 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 για μένα η λύση είναι το wordpress τότε δεν χρειάζεσαι χρηματα,ειμαι σίγουρος
gbras Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 https://wordpress.com/pricing/ Personal Best for Personal Use €4 per month, billed yearly Start with Personal Add some personality to your website with a custom domain, οπως καταλαβαινω αν θες να συνδεσεις την σελιδα σου πρεπει να παρεις τουλαχιστον αυτο το βασικο πλανο. Ετσι ειναι και στο wix.
expert30 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, gbras είπε https://wordpress.com/pricing/ Personal Best for Personal Use €4 per month, billed yearly Start with Personal Add some personality to your website with a custom domain, οπως καταλαβαινω αν θες να συνδεσεις την σελιδα σου πρεπει να παρεις τουλαχιστον αυτο το βασικο πλανο. Ετσι ειναι και στο wix. χαχα είναι το .com αυτο που λες το https://wordpress.org/ είναι αλλο .αν θες στειλε μου τον domain provider που έχεις na τον δω μέσω προσωπικού μηνύματος
gbras Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Που να το ξερω. Ευχαριστω! Σου στελνω και pm
CyberCr33p Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, gbras είπε Μπορει να κανει το hosting ο domain provider. Σου δινει ενα βασικο χωρο. Δεν χρειαζομαι ετσι και αλλιως τιποτα ιδιαιτερο. Συνήθως όσοι webhosts δίνουν δωρεάν λίγο χώρο μαζί με τη καταχώρηση του domain δεν υποστηρίζουν βάσεις δεδομένων, οπότε το Wordpress ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που χρειάζεται βάση δεν θα δουλέψει.
gbras Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δηλαδη για να "δουλεψει" μια στατικη σελιδα φτιαγμενη σε wordpress χρειαζεται και βαση δεδομενων? για ποιο λογο?
theo93 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, gbras είπε Δηλαδη για να "δουλεψει" μια στατικη σελιδα φτιαγμενη σε wordpress χρειαζεται και βαση δεδομενων? για ποιο λογο? Για να αποθηκευτούν τα δεδομένα της ιστοσελίδας. Το WordPress είναι CMS, αν χρειάζεσαι μόνο μια στατική σελίδα μπορείς να την φτιάξεις και να την ανεβάσεις χωρίς κάποια db.
gbras Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, theo93 είπε Για να αποθηκευτούν τα δεδομένα της ιστοσελίδας. Το WordPress είναι CMS, αν χρειάζεσαι μόνο μια στατική σελίδα μπορείς να την φτιάξεις και να την ανεβάσεις χωρίς κάποια db. Υποθετω οχι με το wordpress τοτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα