Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω καταρχας καποιο εργαλειο για να φτιαξω μια ιστοσελιδα. Ηδη εχω φτιαξει κατι στο wix και εχω αγορασει και domain. To wix ομως ζηταει χρηματα για να συνδεσει το δικο μου domain. Υπαρχει καποιο δωρεαν εργαλειο ( σαν το wix) για να φτιαξω μια ιστοσελιδα και μετα να την ανεβασω με το δικο μου domain. Απο εκει που εχω αγορασει το domain προσφερει και χωρο για την δημοσιευση.

Ειναι μια απλη στατικη ιστοσελιδα, με τρια επιπεδα που απλα ειναι μεταφρασμενη η αρχικη σε αλλες γλωσσες. Αυτο που χρειαζομαι λοιπον , αν καποιος μπορει και θελει να βοηθησει, ειναι ενα εργαλειο ευκολο στο χειρισμο για να φτιαξω μια απλη ιστοσελιδα και οδηγιες πως θα την ανεβασω στο χωρο τον οποιο εχω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, expert30 είπε

το wordpress το έχετε ακουστά?

Ναι το εχω ακουσει, αλλα εχω εντυπωση οτι παει στο πιο επαγγελματικο..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gbras είπε

Ναι το εχω ακουσει, αλλα εχω εντυπωση οτι παει στο πιο επαγγελματικο..

καθόλου ,πολλοι ανθρωποι (ερασιτεχνες) το χρησιμοποιούνε με επιτυχία,και ιστεύω είναι πιο αξιόπιστο,το wix δεν θα μπορέσει να το φτάσει ποτέ πιστευω

Δημοσ.

Επισης απο οτι βλεπω για να το συνδεσεις με το δικο σου domain παλι πρεπει να πληρωσεις. 4 ευρω /μηνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις αγοράσει domain,ωραία,hosting provider εχεις?θελεις δωρεαν?αυτο εννοείς?

Επεξ/σία από expert30
Δημοσ.

Μπορει να κανει το hosting ο domain provider. Σου δινει ενα βασικο χωρο. Δεν χρειαζομαι ετσι και αλλιως τιποτα ιδιαιτερο.

Δημοσ.

https://wordpress.com/pricing/

Personal

Best for Personal Use

€4

per month, billed yearly

Add some personality to your website with a custom domain,

οπως καταλαβαινω αν θες να συνδεσεις την σελιδα σου πρεπει να παρεις τουλαχιστον αυτο το βασικο πλανο. Ετσι ειναι και στο wix.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gbras είπε

https://wordpress.com/pricing/

Personal

Best for Personal Use

€4

per month, billed yearly

Add some personality to your website with a custom domain,

οπως καταλαβαινω αν θες να συνδεσεις την σελιδα σου πρεπει να παρεις τουλαχιστον αυτο το βασικο πλανο. Ετσι ειναι και στο wix.

χαχα είναι το .com αυτο που λες

το https://wordpress.org/ είναι αλλο .αν θες στειλε μου τον domain provider που έχεις na τον δω  μέσω προσωπικού μηνύματος

Δημοσ.
18 ώρες πριν, gbras είπε

Μπορει να κανει το hosting ο domain provider. Σου δινει ενα βασικο χωρο. Δεν χρειαζομαι ετσι και αλλιως τιποτα ιδιαιτερο.

Συνήθως όσοι webhosts δίνουν δωρεάν λίγο χώρο μαζί με τη καταχώρηση του domain δεν υποστηρίζουν βάσεις δεδομένων, οπότε το Wordpress ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που χρειάζεται βάση δεν θα δουλέψει.

Δημοσ.

Δηλαδη για να "δουλεψει" μια στατικη σελιδα φτιαγμενη σε wordpress χρειαζεται και βαση δεδομενων? για ποιο λογο?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gbras είπε

Δηλαδη για να "δουλεψει" μια στατικη σελιδα φτιαγμενη σε wordpress χρειαζεται και βαση δεδομενων? για ποιο λογο?

Για να αποθηκευτούν τα δεδομένα της ιστοσελίδας.

Το WordPress είναι CMS, αν χρειάζεσαι μόνο μια στατική σελίδα μπορείς να την φτιάξεις και να την ανεβάσεις χωρίς κάποια db.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, theo93 είπε

Για να αποθηκευτούν τα δεδομένα της ιστοσελίδας.

Το WordPress είναι CMS, αν χρειάζεσαι μόνο μια στατική σελίδα μπορείς να την φτιάξεις και να την ανεβάσεις χωρίς κάποια db.

Υποθετω οχι με το wordpress τοτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...