Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κλαπέτο του απορ/ρα οντως ειναι αχρηστο. εκτος του οτι κολλαει μετα απο καιρο και δεν καθαριζει ευκολα, κανει ενα ενοχλητικο τακ τακ οταν φυσαει εξω και μερικά το κάνουν και στην χαμηλη σκάλα του απορ/ρα. η σωστη λυση ειναι να μπαινει στον εξω χωρο το καπακι με τις περσιδες που και θορυβο να κανει δεν το ακους. παντως επειδη και εγω ανοιχτο το εχω χωρις καν περσιδες δεν μπαινει κρυο αν το σπιτι ειναι σωστα μονωμένο. αν ομως εχετε απώλειες (κυρίως σε μονοκατοικίες απο την πορτα εισόδου) τοτε ειναι χρησιμο. σε καθε περίπτωση λίγος φρεσκος αέρας δεν κανει κακο. οταν ομως μπαινει πλεον κρύο ναι ειναι πρόβλημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

το κλαπέτο του απορ/ρα οντως ειναι αχρηστο. εκτος του οτι κολλαει μετα απο καιρο και δεν καθαριζει ευκολα, κανει ενα ενοχλητικο τακ τακ οταν φυσαει εξω και μερικά το κάνουν και στην χαμηλη σκάλα του απορ/ρα. η σωστη λυση ειναι να μπαινει στον εξω χωρο το καπακι με τις περσιδες που και θορυβο να κανει δεν το ακους. παντως επειδη και εγω ανοιχτο το εχω χωρις καν περσιδες δεν μπαινει κρυο αν το σπιτι ειναι σωστα μονωμένο. αν ομως εχετε απώλειες (κυρίως σε μονοκατοικίες απο την πορτα εισόδου) τοτε ειναι χρησιμο. σε καθε περίπτωση λίγος φρεσκος αέρας δεν κανει κακο. οταν ομως μπαινει πλεον κρύο ναι ειναι πρόβλημα.

και ο απορροφητηραςαχρηστος ειναι! ανοιξε μια τρυπα στον τοιχο και εισαι οκ. μα καλα. ειμαστε σοβαροι?

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xsterg είπε

και ο απορροφητηραςαχρηστος ειναι! ανοιξε μια τρυπα στον τοιχο και εισαι οκ. μα καλα. ειμαστε σοβαροι?

διάβασε ξανα τι γράφω. το κλαπέτο δεν ειναι στην συσκευασία επειδη πρεπει να μπει υποχρεωτικά. ειναι για συγκεκριμένη περίπτωση. γιαυτο δεν το βάζουν, δεν ειναι θέμα βαρεμάρας.

Δημοσ.
Στις 7/4/2020 στις 11:14 ΜΜ, SB_1957 είπε

Οι απορροφητήρες εκεί που μπαίνει ο σωλήνας εξαγωγής έχουν ένα κλαπέτο, το οποίο δεν είναι τοποθετημένο αλλά μπαίνει από τον τεχνίτη αν το θέλει ο ιδιοκτήτης, τον οποίο όμως ποτέ κανείς δεν τον ρωτά και ούτε το βάζουν!

Είχαμε παρόμοιο πρόβλημα και δεν θα ξέραμε τί φταίει, αλλά είχα δει ότι υπήρχε μέσα στο κουτί χύμα το ένα κομμάτι από το κλαπέτο και ρώτησα τον τεχνικό τί είναι αυτό και μου είπε ότι "δεν χρειάζεται, δεν το βάζουμε ποτέ", αλλά αν θέλεις ζήτα από την αντιπροσωπεία να σου στείλουν, αφού λείπει!

Ζητήσαμε, μας έστειλαν, το βάλαμε και τέρμα ο αέρας!

c10108465-2.jpg

Ακριβώς αυτό. Πρόκειται για δύο πολύ ελαφριά αναδιπλούμενα λαμάκια που δίνονται με τον αποροφητήρα αλλά λίγοι τα βάζουν. Και εγώ δεν τα έβαλα και τα θυμάμαι πάντα όταν έχει δυνατό αέρα όπως τις προηγούμενες μέρες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εμάς το κλαπέτο δεν το έχουνε βάλει και έχουν κολλήσει με σιλικόνη την σωλήνα, τι άλλο μπορώ να κάνω για να εξαλείψουν το πρόβλημα αυτό...?? Μπορώ να βάλω κάτι εξωτερικά...?? Είναι μονοκατοικία..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ampa0273 είπε

Εμάς το κλαπέτο δεν το έχουνε βάλει και έχουν κολλήσει με σιλικόνη την σωλήνα, τι άλλο μπορώ να κάνω για να εξαλείψουν το πρόβλημα αυτό...?? Μπορώ να βάλω κάτι εξωτερικά...?? Είναι μονοκατοικία..

βαλε εξω ενα τετοιο https://www.skroutz.gr/s/29237179/Europlast-ND10Z-Persida-Exaerismou-14-8x15-3cm-Tetragoni-Varytitas-me-Sita.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...