sonikk Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Γεια χαρα σε ολους.Παιδια τις τελευταιες μερες λογω χαμηλων θερμοκρασιων και αερα διαπιστωσα οτι το σπιτι ηταν αρκετα κρυο παρα την χρησιμοποιηση θερμαντικων σωματων σε εντονους ρυθμους.Τυχαια εκει που μαγειρευα διαπιστωνω οτι ο κρυος αερας ερχοταν απο τον απορροφητηρα της κουζινας ο οποιος ηταν κλειστος και εμπαινε απο τις τρυπες του απορροφητηρα κρυος αερας.Τι πρεπει να κανω για να σταματησει αυτο? το πουρι του απορροφητηρα βγαινει στην ταρατσα του σπιτιου που ειναι τρεις οροφοι πανω.επισης ο απορροφητηρας εκτος απο τις σκαλες ρυθμισης δεν εχει καποιο αλλο κουμπι να κλεινει πχ την εισροη αερα.Τι να κανω??
fredd0 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 ανεβα τρεις οροφους πανω, βρες την αποληξη του απορροφητηρα σου και βαλε περσιδα?
phanispal Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Γιατί, αποκλείεται να είναι έξω στο μπαλκόνι;
fredd0 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 ε για να λεει οτι ειναι 3 οροφους πανω στην ταρατσα υποθετω οτι ξερει το σπιτι του καλυτερα απο μενα 😁 2
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Φίλτρο (σαν σφουγγάρι που είναι) δεν έχει ο απορροφητήρας? Αν ναι πως γίνεται να περνάει αέρας από μόνος του?
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, sonikk είπε Γεια χαρα σε ολους.Παιδια τις τελευταιες μερες λογω χαμηλων θερμοκρασιων και αερα διαπιστωσα οτι το σπιτι ηταν αρκετα κρυο παρα την χρησιμοποιηση θερμαντικων σωματων σε εντονους ρυθμους.Τυχαια εκει που μαγειρευα διαπιστωνω οτι ο κρυος αερας ερχοταν απο τον απορροφητηρα της κουζινας ο οποιος ηταν κλειστος και εμπαινε απο τις τρυπες του απορροφητηρα κρυος αερας.Τι πρεπει να κανω για να σταματησει αυτο? το πουρι του απορροφητηρα βγαινει στην ταρατσα του σπιτιου που ειναι τρεις οροφοι πανω.επισης ο απορροφητηρας εκτος απο τις σκαλες ρυθμισης δεν εχει καποιο αλλο κουμπι να κλεινει πχ την εισροη αερα.Τι να κανω?? Εκεί που τελειώνει ο σωλήνας του απορροφητήρα πρέπει να βάλεις κάτι τέτοιο: https://www.kcherouvim.gr/el/products/exartimata-apoxeteusis-exaerismou-120/exartimata-exaerismou-1630/anepistrofo-aporrofitira-me-tetragono-plastiko-leyko-1094400/ https://www.sivar.gr/προϊόν/εξαρτήματα-εξαερισμού-και-κλιματισμ/τάμπερ-αντεπιστροφής-από-πλαστικό-abs/
stelios18120 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Κλαπετο απορροφητηρα στην έξοδο θέλεις. Το βάζεις και τέλος.
SB_1957 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Οι απορροφητήρες εκεί που μπαίνει ο σωλήνας εξαγωγής έχουν ένα κλαπέτο, το οποίο δεν είναι τοποθετημένο αλλά μπαίνει από τον τεχνίτη αν το θέλει ο ιδιοκτήτης, τον οποίο όμως ποτέ κανείς δεν τον ρωτά και ούτε το βάζουν! Είχαμε παρόμοιο πρόβλημα και δεν θα ξέραμε τί φταίει, αλλά είχα δει ότι υπήρχε μέσα στο κουτί χύμα το ένα κομμάτι από το κλαπέτο και ρώτησα τον τεχνικό τί είναι αυτό και μου είπε ότι "δεν χρειάζεται, δεν το βάζουμε ποτέ", αλλά αν θέλεις ζήτα από την αντιπροσωπεία να σου στείλουν, αφού λείπει! Ζητήσαμε, μας έστειλαν, το βάλαμε και τέρμα ο αέρας! 4
dollyyy19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 για να μπαινει αερας,απο καπου βγαινει ο ζεστος. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Αμφιβάλλω αν παγώνει το σπίτι σου μόνο από τον απορροφητήρα. Να ακολουθήσεις την λύση που προτάθηκε.
sonikk Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 παιδια σας ευχαριστω ολους.ολες οι προτασεις σας ειναι σωστες.δεν εχω διαρροη απο κουφωματα κτλ απλα λυσσομαναει ο τοπος απο τον αερα και συμβαινει αυτο με εμενα.συμβαινει και οταν εχει λιγοτερα μποφορ αλλα οταν εχει πολλα το προβλημα γινεται εντονοτερο. προσωπικα εμενα μου συνεβη αυτο ακριβως που ειπε ο SB_1957 και το θυμηθηκα σαν να ειναι τωρα. μαλιστα και εγω τοτε ειχα δει μεσα στην κουτα αυτο το κλαπετο ρωτησα τι ειναι και μου λεει ο μαστορας δεν το βαζουμε ποτε γιατι πιανει λιγδα απο τις αναθυμιασεις και τα λαδια μετα κολλαει και τρεχα γυρευε. σας ευχαριστω ολους για τις ιδεες σας.
stathishatzi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/4/2020 στις 12:51 ΠΜ, sonikk είπε παιδια σας ευχαριστω ολους.ολες οι προτασεις σας ειναι σωστες.δεν εχω διαρροη απο κουφωματα κτλ απλα λυσσομαναει ο τοπος απο τον αερα και συμβαινει αυτο με εμενα.συμβαινει και οταν εχει λιγοτερα μποφορ αλλα οταν εχει πολλα το προβλημα γινεται εντονοτερο. προσωπικα εμενα μου συνεβη αυτο ακριβως που ειπε ο SB_1957 και το θυμηθηκα σαν να ειναι τωρα. μαλιστα και εγω τοτε ειχα δει μεσα στην κουτα αυτο το κλαπετο ρωτησα τι ειναι και μου λεει ο μαστορας δεν το βαζουμε ποτε γιατι πιανει λιγδα απο τις αναθυμιασεις και τα λαδια μετα κολλαει και τρεχα γυρευε. σας ευχαριστω ολους για τις ιδεες σας. Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Τι έκανες τελικά?
james01gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Το κλαπετο είναι που σημαντικό γιατί εάν δεν βάλεις, υπάρχει περίπτωση να μπουν ποντίκια και κατσαρίδες από εκεί.... Δεν είναι μόνο για τον κρύο αερα 1
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 ειχα το ιδιο θεμα, εκτος απο αερα εμπαινε και καπνος απο τον διπλανο που καπνιζε στο μπαλκονι, λυθηκε με ενα ανεπιστροφο 2€
xsterg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/4/2020 στις 12:26 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε Αμφιβάλλω αν παγώνει το σπίτι σου μόνο από τον απορροφητήρα. Να ακολουθήσεις την λύση που προτάθηκε. και ομως. ειναι απο τους κυριους λογους απωλειας θερμανσης! πολλοι μαστοροι ειναι τελειως ασχετοι. το εργοστασιο για να βαζει ολα τα εξαρτηματα κατι ξερει. διαφορετικα για μειωση του κοστους δεν θα το εβαζε. μου θυμιζει εντονα αυτους που εχουν αφαιρεσει το φιλτρο καμπινας απο το αυτοκινητο τους για λογους κοστους! ε δεν χρειαζεται λεει ο αλλος. ειναι ο αερας που αναπνεω και με ανοικτα παραθυρα! τι να τους πεις. οτι ειναι ασχετοι? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα