Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...

Είμαι συνδρομητής της Vodafone τα τελευταία 15 χρονια.. το συμβόλαιο μου λήγει σε λίγες μέρες... Μετά από αλλεπάλληλες συνομιλίες με το τμήμα προσφορών της Vodafone και μετά από απαράδεκτες προτάσεις αποφάσισα να πάω στην cosmote. Πήγα σήμερα όπου μου έδωσαν έναν πολύ καλό πακέτο σε μια αρκετά καλή τιμή.. στην συνομιλία με τον υπάλληλο με ενημέρωσε ότι ο νόμος έχει αλλάξει και δεν μπορώ να ακυρώσω την φορητότητα καθώς θα χρεωθώ τέλη ενεργοποίησης.. να σημειωθεί ότι υπέγραψα μόνο την αίτηση την φορητότητας και δεν έχω πάρει κάρτες σιμ. Κανονικά είναι να πάω να υπογράψω αύριο και να πάρω αύριο την σιμ. Και λέω κανονικά γτ μετά από 2-3 ώρες με πήρε η Vodafone και μου έκανε μια εξωπραγματική προσφορά καθώς και μια επιδότηση .. τους ενημέρωσα για αυτό που μου είπαν στην cosmote και ότι δεν μπορώ να φύγω και μου είπαν ότι από την στιγμή που δεν έχω πάρει σιμ και δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάτι καθώς το αίτημα θα ακυρωθεί αυτοματα μετά από έναν μήνα από την στιγμή που δεν θα δώσουν έγκριση...μου εγγυήθηκε κιολας για αυτό λέγοντας μου ότι αυτή είναι η δουλειά της.... Ξέρει κάποιος τι ισχύει πραγματικά γτ δεν θα ήθελα να πληρώσω και να βρεθώ ξαφνικά σε 2 εταιρίες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, harris20 είπε

Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...

Είμαι συνδρομητής της Vodafone τα τελευταία 15 χρονια.. το συμβόλαιο μου λήγει σε λίγες μέρες... Μετά από αλλεπάλληλες συνομιλίες με το τμήμα προσφορών της Vodafone και μετά από απαράδεκτες προτάσεις αποφάσισα να πάω στην cosmote. Πήγα σήμερα όπου μου έδωσαν έναν πολύ καλό πακέτο σε μια αρκετά καλή τιμή.. στην συνομιλία με τον υπάλληλο με ενημέρωσε ότι ο νόμος έχει αλλάξει και δεν μπορώ να ακυρώσω την φορητότητα καθώς θα χρεωθώ τέλη ενεργοποίησης.. να σημειωθεί ότι υπέγραψα μόνο την αίτηση την φορητότητας και δεν έχω πάρει κάρτες σιμ. Κανονικά είναι να πάω να υπογράψω αύριο και να πάρω αύριο την σιμ. Και λέω κανονικά γτ μετά από 2-3 ώρες με πήρε η Vodafone και μου έκανε μια εξωπραγματική προσφορά καθώς και μια επιδότηση .. τους ενημέρωσα για αυτό που μου είπαν στην cosmote και ότι δεν μπορώ να φύγω και μου είπαν ότι από την στιγμή που δεν έχω πάρει σιμ και δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάτι καθώς το αίτημα θα ακυρωθεί αυτοματα μετά από έναν μήνα από την στιγμή που δεν θα δώσουν έγκριση...μου εγγυήθηκε κιολας για αυτό λέγοντας μου ότι αυτή είναι η δουλειά της.... Ξέρει κάποιος τι ισχύει πραγματικά γτ δεν θα ήθελα να πληρώσω και να βρεθώ ξαφνικά σε 2 εταιρίες...

Εχεις δικαιωμα να υπαναχωρησεις μεσα σε 14 μερες.
Στέλνεις fax στην εταιρεία άμεσα για ακύρωση της φορητότητας και εισαι ΟΚ.

https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0837.html

Αναφορά σε κείμενο

Ο συνδρομητής για να ακυρώσει τη φορητότητα, πρέπει να αποστείλει σχετική αίτηση αποκλειστικά στην εταιρία στην οποία είχε υποβάλει το αίτημα φορητότητας και με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που διαθέτει η εταιρία για τον σκοπό αυτό.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stark είπε

Εχεις δικαιωμα να υπαναχωρησεις μεσα σε 14 μερες.
Στέλνεις fax στην εταιρεία άμεσα για ακύρωση της φορητότητας και εισαι ΟΚ.

https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0837.html

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. το θέμα είναι ότι στο λινκ που μου έστειλες λέει ότι δεν έχω το δικαίωμα υπαναχώρησης αν έχω κάνει το αίτημα σε καταστήμα όπως στην περίπτωση μου.. επίσης έχω εγώ υπογράψει μόνο για τη φορητότητα και όχι για το συμβόλαιο... Το συμβόλαιο-συμβαση θα πρέπει να το υπογράψω αύριο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, harris20 είπε

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.. το θέμα είναι ότι στο λινκ που μου έστειλες λέει ότι δεν έχω το δικαίωμα υπαναχώρησης αν έχω κάνει το αίτημα σε καταστήμα όπως στην περίπτωση μου.. επίσης έχω εγώ υπογράψει μόνο για τη φορητότητα και όχι για το συμβόλαιο... Το συμβόλαιο-συμβαση θα πρέπει να το υπογράψω αύριο...

Με συγχωρείς, δεν είδα ότι είχες πάει σε κατάστημα.
Ίσως άλλοι να μπορούν να σου δώσουν καμιά ιδέα για να τη σκαπουλάρεις.
Ίσως το ότι όπως λες ΔΕΝ έχεις υπογράψει σύμβαση για το νέο συμβόλαιο να βοηθήσει.
Εγώ αρχικά θα αρνιόμουν να το υπογράψω αύριο.
Εύχομαι να τα καταφέρεις.

UPDATE

Μίλησα με φίλο που δουλεύει σε μία από τις 3 εταιρείες...
Μου είπε να δοκιμάσεις τα εξής βήματα - χωρίς να σημαίνει ότι θα έχουν σίγουρο αποτέλεσμα :

1. δεν υπογράφεις καμια συμβαση με την Cosmote
2. άμεσα μιλάς με Vodafone και τους επιβεβαιώνεις / τονίζεις την πρόθεση σου + τους λες να αρνηθούν να μεταφέρουν το νούμερό σου στην Cosmote. Τους λες ότι μπορείς να τους στείλεις και μια υπεύθυνη δήλωση με fax αν τυχόν βοηθάει αυτό.
3. περιμένεις λίγο καιρό (μάλλον ένα μήνα... όπως σου ανέφεραν από Vodafone) μέχρι να "πέσει" η αίτηση φορητότητας και ελπίζοντας ότι η Vodafone θα μπορεί να σου κρατήσει και να σου δώσει την καλή προσφορά που σου έκανε για να σε κρατήσει. Μίλα με τoν συγκεκριμένο πωλητή / πωλήτρια της VF που σου έκανε την προσφορά και παρακάλεσέ τον/την να την κρατήσει για ένα μήνα αν μπορεί για σένα.

Αν η Vodafone επιτρέψει τη διαδικασία να προχωρήσει, είναι μη αναστρέψιμη.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, stark είπε

Με συγχωρείς, δεν είδα ότι είχες πάει σε κατάστημα.
Ίσως άλλοι να μπορούν να σου δώσουν καμιά ιδέα για να τη σκαπουλάρεις.
Ίσως το ότι όπως λες ΔΕΝ έχεις υπογράψει σύμβαση για το νέο συμβόλαιο να βοηθήσει.
Εγώ αρχικά θα αρνιόμουν να το υπογράψω αύριο.
Εύχομαι να τα καταφέρεις.

UPDATE

Μίλησα με φίλο που δουλεύει σε μία από τις 3 εταιρείες...
Μου είπε να δοκιμάσεις τα εξής βήματα - χωρίς να σημαίνει ότι θα έχουν σίγουρο αποτέλεσμα :

1. δεν υπογράφεις καμια συμβαση με την Cosmote
2. άμεσα μιλάς με Vodafone και τους επιβεβαιώνεις / τονίζεις την πρόθεση σου + τους λες να αρνηθούν να μεταφέρουν το νούμερό σου στην Cosmote. Τους λες ότι μπορείς να τους στείλεις και μια υπεύθυνη δήλωση με fax αν τυχόν βοηθάει αυτό.
3. περιμένεις λίγο καιρό (μάλλον ένα μήνα... όπως σου ανέφεραν από Vodafone) μέχρι να "πέσει" η αίτηση φορητότητας και ελπίζοντας ότι η Vodafone θα μπορεί να σου κρατήσει και να σου δώσει την καλή προσφορά που σου έκανε για να σε κρατήσει. Μίλα με τη συγκεκριμένη πωλήτρια της VF που σου έκανε την προσφορά και παρακάλεσέ την να την κρατήσει για ένα μήνα αν μπορεί για σένα.

Αν η Vodafone επιτρέψει τη διαδικασία να προχωρήσει, είναι μη αναστρέψιμη.

Βασικά φαντάζομαι ότι είναι πιο εύκολο να υπογράψω συμβόλαιο ανανέωσης με την Vodafone.. με αυτόν τον τρόπο λογικά μπορεί να αρνηθεί την φορητότητα η Vodafone..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, harris20 είπε

Βασικά φαντάζομαι ότι είναι πιο εύκολο να υπογράψω συμβόλαιο ανανέωσης με την Vodafone.. με αυτόν τον τρόπο λογικά μπορεί να αρνηθεί την φορητότητα η Vodafone..

Η Vodafone δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την προσφορά της αν δεν πέσει πρώτα η φορητοτητα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stark είπε

Η Vodafone δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την προσφορά της αν δεν πέσει πρώτα η φορητοτητα. 

Περίεργο γτ η κοπέλα μου είπε ότι υπογράφω τώρα κανονικά (θα μου στείλει μέσω μηνύματος τον σύνδεσμο για την υπογραφή της ανανέωσης) και ότι την επιδότηση θα μπορώ να την εξαργυρώσω όταν ανοίξει ο Κωτσόβολος η η πώληση συσκευών από το δίκτυο των καταστημάτων τους.. θα τους πάρω κ αύριο τηλ να σιγουρευτω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, harris20 είπε

Περίεργο γτ η κοπέλα μου είπε ότι υπογράφω τώρα κανονικά (θα μου στείλει μέσω μηνύματος τον σύνδεσμο για την υπογραφή της ανανέωσης) και ότι την επιδότηση θα μπορώ να την εξαργυρώσω όταν ανοίξει ο Κωτσόβολος η η πώληση συσκευών από το δίκτυο των καταστημάτων τους.. θα τους πάρω κ αύριο τηλ να σιγουρευτω

Αν σου είπε έτσι τότε μάλλον κάτι θα ξέρει. Προχώρησε το έτσι και εύχομαι να βγει άκρη 👍

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stark είπε

Αν σου είπε έτσι τότε μάλλον κάτι θα ξέρει. Προχώρησε το έτσι και εύχομαι να βγει άκρη 👍

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια

• Thanks 1
Δημοσ.

Παραμένεις χωρίς να υπογράψεις κάτι και μετά από ένα μήνα ακυρώνετε η αίτηση από το συστημα.καλου κακού πάρε μέσα στο 15ημερο να ξανακλειδωσεις την προσφορά και οτι ίσχυει και δεν θα αλλάξει κάτι και εάν σου είπαν για 18 μηνο κάντο 24 μηνο για δύο χρόνια έχεις την ίδια τιμή .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...