tinapo Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Αφορά στο Xiaomi Redmi Note 7 Σήμερα στις συντομεύσεις μου εμφανίστηκε μια καινούργια με τίτλο: Νέα και περιγραφή: Έγκυρες ειδήσεις από τους καλύτερους δημοσιογράφους του κόσμου όπου γίνεται χαμός από συνδέσεις-παραπομπές-προτεινόμενες εφαρμογές κλπ Δυστυχώς δεν μπορείς να την βγάλεις από τις ρυθμίσεις (μέσα από το γρανάζι επάνω δεξιά) Δείχνει να είναι: Powered from Microsoft News Έχετε κάποια πρόταση/λύση για την αφαίρεσή της;
stark Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, tinapo είπε Αφορά στο Xiaomi Redmi Note 7 Σήμερα στις συντομεύσεις μου εμφανίστηκε μια καινούργια με τίτλο: Νέα και περιγραφή: Έγκυρες ειδήσεις από τους καλύτερους δημοσιογράφους του κόσμου όπου γίνεται χαμός από συνδέσεις-παραπομπές-προτεινόμενες εφαρμογές κλπ Δυστυχώς δεν μπορείς να την βγάλεις από τις ρυθμίσεις (μέσα από το γρανάζι επάνω δεξιά) Δείχνει να είναι: Powered from Microsoft News Έχετε κάποια πρόταση/λύση για την αφαίρεσή της; Μήπως έχεις τον Microsoft Launcher στο κινητό;
tinapo Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, stark είπε Μήπως έχεις τον Microsoft Launcher στο κινητό; Όχι, δεν έχω κάνει καμιά προσθήκη/αλλαγή-μόνο ενημέρωση στην 11.0.7 πριν λίγες μέρες
tinapo Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Ψάχνοντας βρήκα ότι έχει σχέση με την εφαρμογή Microsoft News που δεν τη βρήκα εγκατεστημένη κάπου και δείχνει τα ίδια με τη σελίδα msn Κάποια πρόταση;
tinapo Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Εμφανίστηκε η δυνατότητα επιλογής τελικά και την αφαίρεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα