Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με μία κληρονομιά ένας ξάδερφός της γιαγιάς μου πρώτος πέθανε αυτός δεν έχει άλλους συγγενείς οπότε κληρονόμοι είναι η γιαγιά μου και τα αδέρφια της η γιαγιά μου έχει πεθάνει όπως επίσης έχει πεθάνει και η μάνα μου δικαιούμαστε εμείς ( ο αδερφός μου και εγώ ) το μερίδιο της κληρονομιάς της γιαγιάς μου ή όχι ?
stelakis1914 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Αν ο μακαρίτης δεν άφησε διαθήκη τότε ακολουθείται η εξ’ αδιαθέτου διαδοχή (κατά τάξεις). Πρέπει να κινηθείς μόνος σου για το μερίδιο σου, απευθυνόμενος σε κάποιο δικηγόρο γιατί είναι σύνθετη υπόθεση. 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 34 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε Αν ο μακαρίτης δεν άφησε διαθήκη τότε ακολουθείται η εξ’ αδιαθέτου διαδοχή (κατά τάξεις). Πρέπει να κινηθείς μόνος σου για το μερίδιο σου, απευθυνόμενος σε κάποιο δικηγόρο γιατί είναι σύνθετη υπόθεση. απο οτι μου ειπε η θεια μου (αδερφη της γιαγιας μου) εχει αφησει διαθηκη και αφηνει κληρονομους τα ξαδερφια του δηλαδη την γιαγια μου και τα αδερφια της.
DTsuras Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Τι ισχυει στην περιπτωση αν δεν υπαρχει διαθηκη και μονος κληρονομος ειναι ο αδερφος του πατερα αλλα εχει γιο ως αναδοχη οικογενεια ή κατι τετοιο αλλα τον μεγαλωσε απο βρεθος?
stelakis1914 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε απο οτι μου ειπε η θεια μου (αδερφη της γιαγιας μου) εχει αφησει διαθηκη και αφηνει κληρονομους τα ξαδερφια του δηλαδη την γιαγια μου και τα αδερφια της. Τότε είναι πιο εύκολη υπόθεση. Ξεκινάς με πιστοποιητικό πλησιεστέρων συγγενών και ληξιαρχική πράξη θανάτου. 2 λεπτά πριν, DTsuras είπε Τι ισχυει στην περιπτωση αν δεν υπαρχει διαθηκη και μονος κληρονομος ειναι ο αδερφος του πατερα αλλα εχει γιο ως αναδοχη οικογενεια ή κατι τετοιο αλλα τον μεγαλωσε απο βρεθος? Αυτό που γράφεις ούτε ο ίδιος ο κληρονόμος μπορεί να το καταλάβει. Αν πιστεύεις ότι έχεις κληρονομικό δικαίωμα μπορείς να ρωτήσεις κάποιον νομικό. 1
Vasileios-gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Εύκολη υπόθεση . α) Θα πληρώσετε τους φόρους κληρονομιάς της γιαγιάς σας που κληρονόμησε τον ξαδελφο της. β) Θα πληρώσετε τον φόρο κληρονομιάς της μανας σας που κληρονόμησε την γιαγιά σας. γ) Θα πληρώσετε τον φόρο κληρονομιάς τον δικό σας που κληρονομήσατε την μάνα σας. Αν νομίζετε ότι μετά από όλες αυτές τις πληρωμές θα βγάλετε κάτι , κάντε το .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα