RPDrummer Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Βρίσκομαι σε αναζήτηση αγοράς κάρτας ήχου και δε ξέρω τι να επιλέξω. Να αγοράσω επαγγελματική* (audio interface) ή gaming** κάρτα ; Επειδή, παίζω μουσικά όργανα θα βόλευε η κάρτα ήχου τέτοιου είδους. Θα μπορούν όμως να συνδεθούν τα logitech ηχεία που έχω αν πάρω αντάπτορα jack 3.5mm σε καρφί ; *Επαγγελματική εννοώ audio interface. **Gaming κάρτα είναι μάρκετινγκ και αναφέρομαι στις εξωτερικές κάρτες ήχου για pc.
jerry banana Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, RPDrummer είπε Βρίσκομαι σε αναζήτηση αγοράς κάρτας ήχου και δε ξέρω τι να επιλέξω. Να αγοράσω επαγγελματική* (audio interface) ή gaming** κάρτα ; Επειδή, παίζω μουσικά όργανα θα βόλευε η κάρτα ήχου τέτοιου είδους. Θα μπορούν όμως να συνδεθούν τα logitech ηχεία που έχω αν πάρω αντάπτορα jack 3.5mm σε καρφί ; *Επαγγελματική εννοώ audio interface. **Gaming κάρτα είναι μάρκετινγκ και αναφέρομαι στις εξωτερικές κάρτες ήχου για pc. εαν πας για σοβαρη δουλειά εννοειται audio interface οτι εχει gaming μπροστά είναι κυρίως marketing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα