Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Τούρμπο και αέριο? Αμαρτία από τον Θεό..

Για αυτό ρωτάω ρε παιδιά. Πείτε μου αυτοκίνητα που να ταιριάζει.

8 ώρες πριν, terry308 είπε

Εάν είσαι σε περιοχή με πρατήριο φυσικού αερίου, κοίτα κάτι σε φ. α... ή μανισιο ή με μετατροπή... 

Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι με το φυσικό, όσο αναφορά "κινδύνους" αερίου. Με φυσικό δεν παίρνω λόγω αυτονομίας και λίγων πρατηρίων.

Πες μου αυτοκίνητα ταιριαστά για αέριο κτλ όσα είπα στη πρώτη δημοσίευση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Για αυτό ρωτάω ρε παιδιά. Πείτε μου αυτοκίνητα που να ταιριάζει.

Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι με το φυσικό, όσο αναφορά "κινδύνους" αερίου. Με φυσικό δεν παίρνω λόγω αυτονομίας και λίγων πρατηρίων.

Πες μου αυτοκίνητα ταιριαστά για αέριο κτλ όσα είπα στη πρώτη δημοσίευση.

Είχα fiat punto 16v έκανα 200.000χλμ με υγραέριο brc, 1600€ εγκατάσταση, από τους πρώτους και μετανιώνω την κάθε καθυστέρηση να μεταβώ σε φ. α., πλεον μετά από 69.000χλμ (ibiza tgi) από το 5/2018 δεν επιστρέφω σε βενζίνη ούτε σε υγραέριο... 

Σκυλιά στα lpg και cng τα Fiat 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Παιδιά, δυστυχώς έχει χαθεί το νόημα του ποστ. Δεν θέλω να μου πείτε αν είναι καλό το υγραέριο ή το φυσικό, για απόσβεση, ζημιές κτλ. Τα ξέρω αυτά.

Αμάξια θέλω να μου προτείνετε!!

Ξεκαθάρισε πρώτα εάν θα πάς σε εργοστασικό ή θα κάνεις εσύ μετατροπή .

Αφού πάς μόνο υγραέριο κοιτάς κυρίως Γαλλικά ή Ιταλικά με υδραυλικές βαλβίδες .

Εάν καταλήξεις σε Ιαπωνικό , θα κάνεις απαραίτητα έλεγχο διάκενων βαλβιδων καθε 30.000 και εμπλουτισμό βενζίνης . 

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εάν καταλήξεις σε Ιαπωνικό , θα κάνεις απαραίτητα έλεγχο διάκενων βαλβιδων καθε 30.000 και εμπλουτισμό βενζίνης . 

Tα tjet δηλαδη τα πανε καλα με το υγραεριο?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δέν έχω ακούσει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα .Αναλόγως τη ρύθμιση του συστήματος , και όυτε κάτοχος υγραερικίνητου σε Γαλλικό είμαι . Αλλά έχω σε 2 Ιαπωνικά ~160.000

Έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο για το μοτέρ του;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Δέν έχω ακούσει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα .Αναλόγως τη ρύθμιση του συστήματος , και όυτε κάτοχος υγραερικίνητου σε Γαλλικό είμαι . Αλλά έχω σε 2 Ιαπωνικά ~160.000

Έχεις ακούσει κάτι συγκεκριμένο για το μοτέρ του;

Οχι για αυτο ρωταω.

Απλα με ενδιαφερει αγορα αυτοκινητου με tjet και το ενδεχομενο να τα πηγαινει καλα με υγραεριο ειναι καλο,σε περιπτωση που μελλοντικα θελησω να βαλω.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, meletis_m είπε

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι εργοστασιακό ή όχι.

Με την κατάλληλη ρύθμιση λιγο πολυ μπαινει υγραέριο. Σε ολα θελει εμπλουτισμό βενζίνης. σε άλλα περισσότερο σε άλλα οχι.

Ακομη και σε tfsi vag group

23 ώρες πριν, Dantε είπε

Πολύ καλά. Εβγαινε και απο το εργοστασιο (δεσ Lancia delta)
Θέλει χαρτογράφηση με ψεκασμό βενζίνης.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΕ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Opel Astra H Gtc. Βγαίνει σε 1.6.ε 115 ίππους και μετά πας και σε Turbo. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το έχω σκεφτεί όπως και το απλό το Astra.

Θέλω κάτι πιο "αμάξι". Άμα μου έλεγες το καινούργιο άστρα, τότε ναι. Αλλά μετά πας σε άλλα λεφτά. 

Θέλω να ταξιδεύει άνετα. Να πηγαίνεις με 130 (άρα κοντέρ να γραφεί περίπου 140, ανάλογα τη μάρκα) και να μην κουράζεται ούτε να καίει τα έντερα του. Κάτι με 6αρι σασμάν ίσως.

Επίσης για το turbo, δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο και οικονομικό, πόσο μάλλον αν βρίσκεις με 6000

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το έχω σκεφτεί όπως και το απλό το Astra.

Θέλω κάτι πιο "αμάξι". Άμα μου έλεγες το καινούργιο άστρα, τότε ναι. Αλλά μετά πας σε άλλα λεφτά. 

Θέλω να ταξιδεύει άνετα. Να πηγαίνεις με 130 (άρα κοντέρ να γραφεί περίπου 140, ανάλογα τη μάρκα) και να μην κουράζεται ούτε να καίει τα έντερα του. Κάτι με 6αρι σασμάν ίσως.

Επίσης για το turbo, δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο και οικονομικό, πόσο μάλλον αν βρίσκεις με 6000

Με το budget στα 6000 όχι σοβαρά τωρα αυτά που ζητάς δεν γίνονται. Βγάλε 1000 το υγραέριο εγκατάσταση πας στα 5000 , βγάλε αλλά 500 το λιγότερο σε σέρβις , λάστιχα κλπ πας στα 4500. Με 4500 τι θες να πάρεις ; Κανένα άμαξι 15ετιας που θα είναι είδη μηχανικά στα όρια. Θες και 140 άλογα , θες να είναι και αμάξι όπως λες.

Φιλε μου συγνώμη αλλά αυτη είναι αλήθεια.Για αυτό κατσε με αυτό που έχεις. Πολύ καλύτερο από την ταρζανιές που θες να κανείς. Χωρίς παρεξήγηση φυσικα εγω θα καθόμουν με αυτό που έχεις.πολυ καλύτερα θα ειναι

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, mp123 είπε

Με το budget στα 6000 όχι σοβαρά τωρα αυτά που ζητάς δεν γίνονται. Βγάλε 1000 το υγραέριο εγκατάσταση πας στα 5000 , βγάλε αλλά 500 το λιγότερο σε σέρβις , λάστιχα κλπ πας στα 4500. Με 4500 τι θες να πάρεις ; Κανένα άμαξι 15ετιας που θα είναι είδη μηχανικά στα όρια. Θες και 140 άλογα , θες να είναι και αμάξι όπως λες.

Φιλε μου συγνώμη αλλά αυτη είναι αλήθεια.Για αυτό κατσε με αυτό που έχεις. Πολύ καλύτερο από την ταρζανιές που θες να κανείς. Χωρίς παρεξήγηση φυσικα εγω θα καθόμουν με αυτό που έχεις.πολυ καλύτερα θα ειναι

Ποιες ταρζανιες; Ότι θέλω άλλο αμάξι;

Επίσης είπα ΜΑΞ 6000 να κάνει το αμάξι. Προφανώς έχω υπολογίζει τα έξοδα που λες.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Ποιες ταρζανιες; Ότι θέλω άλλο αμάξι;

Επίσης είπα ΜΑΞ 6000 να κάνει το αμάξι. Προφανώς έχω υπολογίζει τα έξοδα που λες.

Οκ τότε λάθος κατάλαβα.

Τοτε υπολόγισε 5300 ως 5500 για αγορά αυτοκινήτου.οπως και τίποτε θα του κανείς ένα σέρβις λάδια τακάκια μπουζί λάστιχα που 99% θα θέλει.

Τωρα με αυτά τα χρήματα ετσι οπως το θέλεις θα είναι 10 ετιας.λογικα πάνω από τουλάχιστον 120000 χλμ πραγματικά. .Πολυ δύσκολα να βρεις προσεγμένο αυτοκίνητο ετσι οπως το θέλεις.Μακρυα από Astra , και Passat. Γνωστοί μου έχουν θέματα. Οκ πάνε τα αυτοκίνητα αλλά θέλουν κάθε 1000 χλμ και 1 λίτρο λαδιι.Αυτο είναι που σου λέω κοιτά μην μείνεις χωρίς αυτοκίνητο.εφοσον του βάλεις υγραέριο μετά το παντρεύετε και υπομένεις τα μαρτυρία του γάμου. Αν το πουλήσεις θα χάσεις τουλάχιστον τα μισά λεφτά που έχεις ξοδέψει.  Η επιλογή δίκη σου. Εγω σου λέω και την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...