nikossof88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Καλησπέρα έχω wind vdsl 50αρι με router technicolor TG788v v3..το πρόβλημα είναι ότι το ρουτερ είναι σε άλλο δωμάτιο επειδή το σπίτι είναι παλιό και έχει μόνο μια γραμμή τηλεφώνου..Πηρα ένα wifi repeater αλλά κάνει αποσυνδέσεις όποτε δεν χρησίμευσε πουθενά..Η λύση του καλωδίου είναι δύσκολη γιατί έχει την πόρτα του δωματίου που είναι το ρουτερ και το δωμάτιο του Υ/Π..Έχω υψηλό ping πολύ συχνά,μέρα παρά πχ..Την μια μέρα παίζω lol,cod,pubg πχ με 70-75 και την επόμενη 300+ με αποσυνδέσεις..restart ρουτερ γίνεται τακτικά αλλά δεν γίνεται κάτι..την Γραμμή του τηλεφώνου ποσό δύσκολο είναι να την μεταφέρω ή να φτιάξω δεύτερη;(δεν έχω ιδέα πως γίνεται και τι χρειάζεται)..η ταχύτητα μου είναι κομπλέ δίνοντας τουλάχιστον 35 και 5-6 up..Έχει κανεις να προτείνει κάτι;ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Loinen Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μονο με power line ή κατι παρομοιο. Με το ριπιτερ ειχα παρομοια θεμματα.
nikossof88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Loinen είπε Μονο με power line ή κατι παρομοιο. Με το ριπιτερ ειχα παρομοια θεμματα. Εχεις κάποιο συγκεκριμένο να προτείνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα