GioNiko Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος έναν τρόπο που θα μπορέσω να συνδέσω την γραμμή που έχω στο σπίτι μου, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, με ένα δωμάτιο το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο.
Geocheats2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Αποθήκη να υποθέσω. Αν το ρεύμα της είναι κοινό με του σπιτιού σου με ένα ζευγάρι powerline καθάρισες, αν δεν είναι κοινή η παροχή θα χρειαστεί είτε να πετάξεις καλώδιο είτε να το βάλεις μέσω wifi Για καλώδιο χλωμό το κόβω εκτός αν επιτρέπετε απο τον κανονισμό σας Για το wifi θα χρειαστείς αναμεταδότη στο ισόγειο και client στο υπόγειο με την προϋπόθεση οτι είναι σχετικά κάθετα η διάταξη από τον πρώτο μέχρι το υπόγειο, αν είσαι και σε αντίθετες πλευρές του κτηρίου δύσκολα τα πραγματα 1
GioNiko Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Geocheats2 είπε Αν το ρεύμα της είναι κοινό με του σπιτιού σου με ένα ζευγάρι powerline καθάρισες Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Θα πρέπει να το ελέγξω για το ρεύμα μιας και ακούγεται η πιο εύκολη λύση. Επειδή δεν έχω πολύ ιδέα από αυτά τα προϊόντα για το δίκτυο, θα δίνει δυνατότητα να συνδέομαι ασύρματα ή μόνο με ethernet. Επίσης με ποιά ονομασία μπορώ να τα αναζητήσω.
Geocheats2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, GioNiko είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Θα πρέπει να το ελέγξω για το ρεύμα μιας και ακούγεται η πιο εύκολη λύση. Επειδή δεν έχω πολύ ιδέα από αυτά τα προϊόντα για το δίκτυο, θα δίνει δυνατότητα να συνδέομαι ασύρματα ή μόνο με ethernet. Επίσης με ποιά ονομασία μπορώ να τα αναζητήσω. Ψάξε τα σαν powerline Για το ρεύμα θα μπορούσες να ρωτήσεις και τον διαχειριστή σας αν οι αποθήκες πέφτουν στο ρολόι του κοινοχρήστου η του καθένα στο δικό του
GioNiko Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, Geocheats2 είπε Ψάξε τα σαν powerline Ωραία μια χαρά! Κάτι τελευταίο αν είναι εύκολο. Για να μπορώ να συνδέομαι με κινητό θα πρέπει να πάρω powerline με ασύρματη σύνδεση;
Geocheats2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Ναι, τα powerline όμως δεν θα σου δουλέψουν αν δεν είναι η ίδια φάση και στο διαμέρισμα και στην αποθηκη,
GioNiko Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, Geocheats2 είπε Ναι, τα powerline όμως δεν θα σου δουλέψουν αν δεν είναι η ίδια φάση και στο διαμέρισμα και στην αποθηκη, Ωραία αυτό θα το ελέγξω. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα