gasgounis Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 η πωληση μου σε αυτον ακυρωθηκε. Του ειπα για μετρητα και κολλησε και αρχισε τις δικαιολογιες, οτι ειναι δυσκολο (θελω να πουλησω επιπλα που εχω σε αποθηκη, αυτος ειναι στην Σπαρτη αλλα θα ερχοταν ενας μεταφορεας που ειναι Αθηνα να τα παρει και θα γυρναγε μετα Σπαρτη και οτι δεν θα ειχε τοσα λεφτα μαζι του ο οδηγος του φορτηγου). Για να τα συγκεντρωσουμε, οι επιλογες ειναι i) χερι με χερι ii) καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο, εμφανιζονται τα χρηματα στο λογαριασμο και μετα ο πωλητης δινει το προιον στον αγοραστη iii) ¨λεφτα στο λεφτο" (εφοσον εχει Πειραιως ο αγοραστης) και μετα παραδοση του προιοντος. Φανταζομαι και αντικαταβολη. Θα ηταν ενδιαφερον να ξεκινησουμε ενα θεμα με περιπτωσεις που κοροιδεψε ο αγοραστης ή ο πωλητης. Καποιοι θα γελασουν και καποιοι αλλοι θα μαθουν για να αποφυγουν κακοτοπιες στο μελλον. Υ.Γ. Σε εταιρια που δουλευα παλαιοτερα, πελατες απο το εξωτερικο μας εστελναν "payment orders", περνουσαν μερες και δεν εφταναν τα χρηματα σε εμας ποτε. Τι συνεβαινε? Μας εστελναν ψευτικες εντολες πληρωμης ή εντολες που ακυρωναν αμεσως μετα. Ο λογος ηταν για να τους στειλουμε εμπορευμα και να μην μπλοκαρουμε παραγωγη ή παραδοση. 1
TELE Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, AliasAndrew είπε Aντικαταβολη ο μονος 100% σιγουρος τροπος σου έχει συμβεί να στείλεις δέμα αντικαταβολή και να σου γυρίσει πίσω γιατί ο μάγκας αποφάσισε ότι δεν το θέλει ? και να χρεωθείς και τα μπρός πίσω 14 ευρώ ? όταν θα σου συμβεί τότε έλα να μας ξαναπείς αν είναι ο πιο καλός τρόπος 15 ώρες πριν, dancer είπε Ο πρώτος αστερίσκος γίνεται μέσω καταγγελίας και μήνυσης και δικαστηρίων, όσο δε για τον δεύτερο αστερίσκο ακόμα κλαίω τα 20€ για μια μητρική που δούλευε μόνο με συγκεκριμένο τροφοδοτικό και προσπαθούσε να με πείσει ότι έφταιγε το τροφοδοτικό. Αν θες μπορώ να σου αναφέρω και ποιος πωλητής ειναι όταν αγοράζεις μητρική με 20 ευρώ αυτά παθαίνεις
AliasAndrew Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, TELE είπε σου έχει συμβεί να στείλεις δέμα αντικαταβολή και να σου γυρίσει πίσω γιατί ο μάγκας αποφάσισε ότι δεν το θέλει ? και να χρεωθείς και τα μπρός πίσω 14 ευρώ ? όταν θα σου συμβεί τότε έλα να μας ξαναπείς αν είναι ο πιο καλός τρόπος Οχι, δεν μου εχει συμβει σε καμια απο τις ΔΕΚΑΔΕΣ φορες που πουλησα κατι μεσω ιντερνετ. Οποτε ναι, ειναι ο καλυτερος τροπος μακραν. 14 ευρω? Κουριερ ε? Υπαρχει λυση και σε αυτο, λεγεται ΕΛΤΑ. Και για να σε προλαβω, τιποτα που εστειλα δεν επαθε ποτε ζημια παρολο που ηταν ευαισθητες ηλεκτρονικες συσκευες. Καλο αμπαλαρισμα και δεν εχεις θεμα 1 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 44 λεπτά πριν, AliasAndrew είπε Οχι, δεν μου εχει συμβει σε καμια απο τις ΔΕΚΑΔΕΣ φορες που πουλησα κατι μεσω ιντερνετ. Το ότι σε εσένα προσωπικά δεν έχει συμβεί ποτέ δεν σημαίνει ούτε πως δεν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον, ούτε πως δεν πρόκειται να σου συμβεί στο μέλλον. 2
koolisk6 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 για τον πωλητή εννοείται πως ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι η κατάθεση για τις συγκεκριμενες συναλλαγές απορώ τι γράφει ο καθένας το μακρύ κ το κοντό του τόσες σελίδες.... πουλάω κάτι? μου κάνουν κατάθεση,πάω τράπεζα ή ΑΤΜ σηκώνω το ποσό και μετά στέλνω το προϊον ας είναι κ 2-3 μέρες μετά τη στιγμή που ισχυρίζεται ο αγοραστης οτι εβαλε τα χρηματα, δε θα τρεξω να στειλω αμεσως μ ενα μαιλ που θα μου ερθει, αμα δε παρω μαρουλι στο χερι ας τον να περιμενει,so simple..... 1
dancer Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, TELE είπε όταν αγοράζεις μητρική με 20 ευρώ αυτά παθαίνεις δηλαδη ποσα θα εδινες εσυ για 775?
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, koolisk6 είπε για τον πωλητή εννοείται πως ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι η κατάθεση για τις συγκεκριμενες συναλλαγές απορώ τι γράφει ο καθένας το μακρύ κ το κοντό του τόσες σελίδες.... πουλάω κάτι? μου κάνουν κατάθεση,πάω τράπεζα ή ΑΤΜ σηκώνω το ποσό και μετά στέλνω το προϊον ας είναι κ 2-3 μέρες μετά τη στιγμή που ισχυρίζεται ο αγοραστης οτι εβαλε τα χρηματα, δε θα τρεξω να στειλω αμεσως μ ενα μαιλ που θα μου ερθει, αμα δε παρω μαρουλι στο χερι ας τον να περιμενει,so simple..... Βασικά μόλις τώρα το ίδιο έκανες και εσύ... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέξεις στην τράπεζα ή στο ΑΤΜ πρώτα για να σηκώσεις το ποσό, μπορείς να στείλεις όταν διαπιστώσεις πως το ποσό μπήκε στο λογαριασμό σου.
AliasAndrew Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το ότι σε εσένα προσωπικά δεν έχει συμβεί ποτέ δεν σημαίνει ούτε πως δεν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον, ούτε πως δεν πρόκειται να σου συμβεί στο μέλλον. Σημαινει ωστοσο οτι συμβαινει πολυ σπανια. Και συμβαινει στο 99,9% των περιπτωσεων σε οσους πουλανε πολλα πραγματα μεσω ιντερνετ. Για εναν που θελει να πουλησει 1 αντικειμενο, οπως ο op, ειναι πρακτικα απιθανο να συμβει
koolisk6 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, Joshua21 είπε Βασικά μόλις τώρα το ίδιο έκανες και εσύ... Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέξεις στην τράπεζα ή στο ΑΤΜ πρώτα για να σηκώσεις το ποσό, μπορείς να στείλεις όταν διαπιστώσεις πως το ποσό μπήκε στο λογαριασμό σου. πακετάρω όταν μου ρθει ειδοποίηση οτι μπήκαν χρήματα ελτα κ ΑΤΜ είναι κοντά, απ το σπίτι θα το στείλω με περιστέρι? πρώτα σηκώνω το ποσό κ καπάκι πάω δίπλα ελτα αποστέλλω σα κυριος,όμορφα κ απλά....
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 51 λεπτά πριν, koolisk6 είπε πακετάρω όταν μου ρθει ειδοποίηση οτι μπήκαν χρήματα ελτα κ ΑΤΜ είναι κοντά, απ το σπίτι θα το στείλω με περιστέρι? πρώτα σηκώνω το ποσό κ καπάκι πάω δίπλα ελτα αποστέλλω σα κυριος,όμορφα κ απλά.... Γιατί να σηκώσεις τα λέφτά;Αν δεν τα χρειάζεσαι φυσικά.
koolisk6 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να σηκώσεις τα λέφτά;Αν δεν τα χρειάζεσαι φυσικά. γιατί,όταν κάνεις χέρι χέρι συναλλαγή πας κ τα καταθέτεις μετα?
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, koolisk6 είπε γιατί,όταν κάνεις χέρι χέρι συναλλαγή πας κ τα καταθέτεις μετα? Ξερω γω;Αν τα θέλω στο λογαριασμό μου ναι. Εσύ όπως το λες είναι ότι φοβάσαι ότι θα στα πάρουν πίσω.
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, AliasAndrew είπε Σημαινει ωστοσο οτι συμβαινει πολυ σπανια. Και συμβαινει στο 99,9% των περιπτωσεων σε οσους πουλανε πολλα πραγματα μεσω ιντερνετ. Για εναν που θελει να πουλησει 1 αντικειμενο, οπως ο op, ειναι πρακτικα απιθανο να συμβει Τίποτα απολύτως δεν σημαίνει, η εμπειρία ενός μόνο ατόμου είναι πολύ μικρό (ανύπαρκτο θα έλεγα) δείγμα για να μπορούν να βγουν από αυτή ακριβή στατιστικά στοιχεία. 57 λεπτά πριν, koolisk6 είπε πακετάρω όταν μου ρθει ειδοποίηση οτι μπήκαν χρήματα ελτα κ ΑΤΜ είναι κοντά, απ το σπίτι θα το στείλω με περιστέρι? πρώτα σηκώνω το ποσό κ καπάκι πάω δίπλα ελτα αποστέλλω σα κυριος,όμορφα κ απλά.... Η ουσία, όπως ξαναέγραψα, είναι ότι δεν χρειάζεται να τρέξεις να τα σηκώσεις. Αυτό είναι που έχει σημασία στη συζήτηση που κάνουμε, για να καταλάβουν όσοι δεν ξέρουν πως με το που μπουν τα λεφτά στο λογαριασμό του άλλου δεν βγαίνουν με τπτ. Το γεγονός ότι εσύ το κάνεις χωρίς κάποιο προφανή λόγο, δεν λέει απολύτως τίποτα. 1
bromiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, koolisk6 είπε πρώτα σηκώνω το ποσό κ καπάκι πάω δίπλα ελτα αποστέλλω σα κυριος,όμορφα κ απλά.... Δηλαδή εσύ στην τράπεζα δεν έχεις καθόλου άλλα χρήματα;;;
koolisk6 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, bromiaris είπε Δηλαδή εσύ στην τράπεζα δεν έχεις καθόλου άλλα χρήματα;;; όχι τα κάνω μασούρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα