Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολη την παρεα...

Εδω και πολυ καιρο κολλαει το τηλεχειριστηριο του οτε ΤV . Πατιουνται με το ζορι  το πανω και το κατω... Σας εχει τυχει? Μπορω να εχω δωρεαν αντικατασταση? Ευχαριστω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _kos_tas_ είπε

Φυσικά δωρεάν μαζί με μείωση της τιμής του συμβολαίου.

Σου εχει τυχει φιλε μου?

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fogeo933 είπε

Εδω και πολυ καιρο κολλαει το τηλεχειριστηριο του οτε ΤV . Πατιουνται με το ζορι  το πανω και το κατω... Σας εχει τυχει? Μπορω να εχω δωρεαν αντικατασταση? Ευχαριστω

Kαι μενα μετα τον πρωτο χρονο τα ιδια κανει.Πλεον αυτα που πας πανω κατω δεν...

Το εχω αφησει καιρο ετσι αλλα καποια στιγμη θα παω για αλλαγη.Δεν εχω ιδεα απο κοστος.Αν ειναι μεχρι 15 ευρω οκ παραπανω δεν δινω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fogeo933 είπε

- Άλλαξε μπαταρίες.
- Αν έκανες το πρώτο και σου κάνει πάλι τα ίδια άνοιξε το και καθάρισε το με καθαρό οινόπνευμα

.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

- Άλλαξε μπαταρίες.
- Αν έκανες το πρώτο και σου κάνει πάλι τα ίδια άνοιξε το και καθάρισε το με καθαρό οινόπνευμα

.

Eχω αλλαξει μπαταριες και το εχω καθαρισει με καθαρο οινοπνευμα .. τιποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ευθύνονται κάπου για το ότι χάλασε το τηλεκοντρόλ;

Εξακολουθείς να ποστάρεις σε νήματα για τα οποία δε γνωρίζεις.

Η Cosmote (φαντάζομαι και η Nova) σου στέλνει "εντελώς δωρεάν" νέο remote αν τους πάρεις τηλέφωνο και τους πεις ότι έχει πάψει να είναι λειτουργικό.

Η ποιότητα των remote είναι τόσο χαμηλή, που αντέχουν λίγους μήνες, άντε χρόνο και βάλε με πολύ καλή μεταχείριση. Είναι εφάμιλλη αυτών που βρίσκεις σε φθηνά ξενοδοχεία που τα αγοράζουν με το κιλό.

Παίζει να έχουν ολόκληρα container με remotes.

Τα εισαγωγικά τα έβαλα επειδή προφανώς και το κόστος τους είναι υπολογισμένο στο πάγιο, δεν είναι μαλάκες να τα χαρίζουν.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fogeo933 είπε

Eχω αλλαξει μπαταριες και το εχω καθαρισει με καθαρο οινοπνευμα .. τιποτα 

Τότε παρε ένα τηλ η πήγαινε σε κατάστημα cosmote να σου δώσου καινούριο. Λογικά χωρίς χρέωση θα είναι.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όχι μόνο δεν τα χρεώνουν (εκείνη την ώρα βασικά), αλλά δε ζητάνε καν πίσω το παλιό.

Φαντάσου πόσο τους νοιάζει.

Μαγκες εκτος απο 13888 που χρεωνει υπαρχει αλλο τηλ?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, fogeo933 είπε

Αμα έχεις smart tv  κατέβασε τα app των τηλεχειριστήριων.

Δημοσ.

Εμένα το nova χάλασε μετά από 6-7 χρόνια χρήσης στο ίδιο σημείο.Στα κουμπάκια που ανεβοκατεβαίνουν τα κανάλια ενδεχομένως επειδή σε αυτά γίνεται πιο συχνή χρήση. 

Στην αρχή μετά από καθαρισμό της πλακέτας με οινόπνευμα κάπως δούλευε στο τέλος τίποτε.Ήθελαν 15 για γνήσιο πήρα ένα συμβατό με 5 ευρώ από ιντερνιτικό κατάστημα. Εμφανησιακά  ίδιο ακριβώς με το γνήσιο μετά από δύο χρόνια περίπου δουλεύει μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ, ίσως της Nova να είναι καλύτερα ποιοτικά, και γι' αυτό να τα χρεώνουν.

Πάντως της Cosmote έχω τρία που υπολειτουργούν στο συρτάρι (αναρωτιέμαι γιατί δεν τα έχω πετάξει) και όσους ξέρω που έχουν Cosmote έχουν τα ίδια προβλήματα.

Και εγώ τουλάχιστον, ούτε τα πετάω στον τοίχο ούτε τα πιάνω με λαδωμένα χέρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, fogeo933 είπε

Το 13888 είναι δωρεάν από το δίκτυο σταθερής της Cosmote. Από κινητό Cosmote (σύνδεση ή καρτοκινητό) είναι 0.19 Ευρώ/κλήση. Η κλήση από άλλο δίκτυο χρεώνεται ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου για τα πενταψήφια νούμερα.

3 ώρες πριν, giannisnt1982 είπε

13788 είναι χωρίς χρέωση από οπουδήποτε νούμερο 

Το 13788 είναι η τεχνική υποστήριξη της Cosmote για τεχνικά θέματα και βλάβες και είναι δωρεάν από όλα τα δίκτυα σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα. Για μη τεχνικά θέματα ανάλογα σε ποιον θα "πέσεις" μπορεί να σε συνδέσει απ' ευθείας με το 13888 ή να σου πει δεν είμαστε αρμόδιοι 'πάρτε" το 13888.

8 ώρες πριν, phanispal είπε

Η Cosmote (φαντάζομαι και η Nova) σου στέλνει "εντελώς δωρεάν" νέο remote αν τους πάρεις τηλέφωνο και τους πεις ότι έχει πάψει να είναι λειτουργικό.ξενοδοχεία που τα αγοράζουν με το κιλό.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Πριν ένα μήνα μου έδωσαν καινούριο δωρεάν χωρίς φυσικά να ζητήσουν πίσω το παλιό.

Επεξ/σία από afm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...