Constantine24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Εύχομαι να είστε υγειης. Το λαππτοπ της γυναίκας μου είναι ένα Toshiba κ φοράει Windows 8.1. Το πρόβλημα είναι πως δεν δουλεύουν τα πλήκτρα '' w '' και '' tab''. Δεν μου έπεσε, δεν το χτύπησα με κάτι! Ένα φεγγάρι που έπαιζα fortnite το '' w '' εντός παιχνιδιού παγωνε και δεν προχωρουσε με αποτέλεσμα να ψάχνω να βρω τι φταίει. Έχω ψάξει στο ίντερνετ και έχω αλλάξεις αρκετές ρυθμίσεις αλλά συνεχίζει να μην δουλεύει. Να αναφέρω πως η γυναίκα μου πήγε να γράψει κάτι και τυχαία δούλεψαν και τα δύο αλλά από τότε πάλι νεκρωσαν! Ξέρουμε τι μπορεί να φταίει; μυρίζει format? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Και ξέχασα να αναφέρω πως είχα συνδέσει κάποτε μοχλό από Ps3 για το fortnite. Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα αλλά δεν δουλεύει! Drivers, unistall reinstall από πίνακα ελέγχου, σήκωσα το κουμπί να δω από κάτω καμία βρωμιά αλλά όλα οκ.. Μονό το φορματ έμεινε και αυτό πρέπει να πάει σε τεχνικό! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Constantine24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Αν ειχέ χαλασει το πρόβλημα θα ηταν μεγαλύτερο.Θα σου χαλαγαν κι αλλα κουμπια.Αυτο που θα σου πρότεινα είναι καθαρισμός στα συγκεκριμενα κουμπιά.Μπορείς έυκολα να βγάλεις πάντα με προσοχή βέβαια και να καθαρίσεις το εσωτερικό. Το πρόβλημα συνήθως είναι είτε ακαθαρσία που έχει μαζευτεί κάτω απο την "βεντούζα" που έχουν είτε να έχει χαλάσει τοπικά το κύκλωμα.Στο δίκο μου βαζω σκούπα αραιά και που (στο χαμηλό βέβαια η σκούπα να μην μαζευω τα πλήκτρα απο την σακούλα της σκούπας 😃 ) Αν είναι για τεχνικό προτιμωτερο αλλαγη πληκτρολογίου που μπορεις να κανεις κι εσύ με απλές κινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δοκίμασαε να μπουταρεις με ενα live cd/usb μήπως και είναι θεμα software.Διαφορετικά μπορείς να τα καθαρισεις με σκουπα όπως προείπαν και εαν δεν πιασει να βγαλεις το πληκτρολόγιο,να το έχεις κάπου υπο γωνια και να ριξεις με ενα σταγονόμετρο ισοπροπυλικη αλκοολη ή οινοπνευμα στα πληκτρα αυτά (μπρος και πίσω), πατώντας τα επαναληπτικά πολλές φορές (έχω φτιάξει 3 πληκτρολόγια με αυτον τον τρόπο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ για τον χρονο σας παιδιά. Δεν έχω δοκιμάσει να το βγάλω εντελώς για καθάρισμα και δεν τσ γνωρίζω τόσο καλά τa Hardware. Όσον αφορά το bootarisma με live CD τι εννοείς φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Διαβασε εδω https://www.geckoandfly.com/32030/bootable-windows-pe-recovery-repair/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Πιθανότατα έχει χαλάσει, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Τα περισσότερα keyboard laptops είναι πρεσαριστά και δεν μπορείς να τα αποσυναρμολογήσεις για να καθαρίσεις την μεμβράνη. Δεν έχει νόημα να προχωρήσεις σε format και λοιπές διαδικασίες, μόνο χρόνο θα χάσεις. Προχωράς σε αντικατάστασή του, μπορείς να βρεις στο ebay πολύ φθηνά ανταλλακτικά (αρκεί να μπορείς να το αλλάξεις ο ίδιος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα