Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί πρόκειται να κάνω σήμερα αγορά έχω κάρτα γραφικών αυτή εδώ VTX3D Radeon R9 270 2GB X-Edition και 8GB RAM 3000mhz μου προτείνετε να πάρω 3200g ή 1600; δεν θα αγοράσω νέα κάρτα γραφικών δύσκολα οπότε να πάρω την 3200g που έχει γραφικά μέσα ή είναι καλύτερη η 1600 και την κάρτα γραφικών μου

Χρήση render video Premiere και Far Cry, GTA! 

Επεξ/σία από iGamers
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iGamers είπε

Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί πρόκειται να κάνω σήμερα αγορά έχω κάρτα γραφικών αυτή εδώ VTX3D Radeon R9 270 2GB X-Edition και 8GB RAM 3000mhz μου προτείνετε να πάρω 3200g ή 1600; δεν θα αγοράσω νέα κάρτα γραφικών δύσκολα οπότε να πάρω την 3200g που έχει γραφικά μέσα ή είναι καλύτερη η 1600 και την κάρτα γραφικών μου

Χρήση render video Premiere και Far Cry, GTA! 

Πολύ καλύτερη ακόμα και η r9 270 από οποιαδήποτε ενσωματωμένη. Περίπου 100-140% καλύτερες επιδόσεις, δηλαδή διπλάσιες και άνω.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Πολύ καλύτερη ακόμα και η r9 270 από οποιαδήποτε ενσωματωμένη. Περίπου 100-140% καλύτερες επιδόσεις, δηλαδή διπλάσιες και άνω.

Οπότε να αγοράσω 3200g ή 1600;

Δημοσ.

Αφού θα κρατήσεις την R9 270 καλύτερα να πας με τον Ryzen 5 1600(αν πάρεις και τον 1600 AF θα έχεις επιδόσεις όμοιες με αυτές του 2600).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ερώτηση νομιζω εχει απαντηθει ήδη (από εμένα και του άλλους φιλους) στο προγουμενο topic σου

Επεξ/σία από duffyduck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...