Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενος φιλος ψαχνει να παρει pc  γυρω στα 600-650 ευρω για gaming. Εχει οθονη 1080p 60hz. Λιγο πολυ ξερω και εγω να του πω τι να παρει αλλα θελει ενα μαγαζι το οποιο να του το στησει κιολας. (Δεν εχει καποιον που να ασχολειτε).Εχετε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι ? και build αν σας ειναι ευκολο. Tα 650 ευρω τα εβαλα εγω βαρυα ως οριο καλυτερα να παμε κοντα στα 620-630. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.

Edit: Καταλαθος το ποσταρα σε λαθος section.

Επεξ/σία από xristakos95
Δημοσ.
7 ώρες πριν, xristakos95 είπε

Ενος φιλος ψαχνει να παρει pc  γυρω στα 600-650 ευρω για gaming. Εχει οθονη 1080p 60hz. Λιγο πολυ ξερω και εγω να του πω τι να παρει αλλα θελει ενα μαγαζι το οποιο να του το στησει κιολας. (Δεν εχει καποιον που να ασχολειτε).Εχετε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι ? και build αν σας ειναι ευκολο. Tα 650 ευρω τα εβαλα εγω βαρυα ως οριο καλυτερα να παμε κοντα στα 620-630. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.

Edit: Καταλαθος το ποσταρα σε λαθος section.

Kolink Stronghold TG Black Phanteks Eclipse P300 TG CoolerMaster MB510L  / CoolerMaster Masterbox MB520 (CoolerMaster MasterBox MB600L – 60€
Τροφοδοτικό: Corsair CX450M V2 (– 55€
Μητρική: ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4 ) / MSI B450-A Pro Max / Gigabyte B450 Gaming X  / Gigabyte Aorus B450 Elite  – 90€
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 2600  – 120€
Μνήμη RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz – 50€
Σκληρός δίσκος: Western Digital Caviar Blue 1TB  / Toshiba DT01ACA100  – 40€
Κάρτα γραφικών: Radeon RX 580 8GB – 190€

Exε στο νού σου πως λόγω της κατάστασης που περνάμε ορισμένες τιμές ενδέχεται να είναι στο Θεο.Η συγκεκριμένη περιοδος δεν είναι η καλύτερη για χτίσιμο υπολογιστή.

• Confused 1
Δημοσ.

Ναι το παρατηρησα και εγω οτι μερα με τη μερα ανεβαινουν οι τιμες. Ευχαριστω για την προταση αλλα δεν μου ειπες ενα μαγαζι που να μπορει να το χτισει κιολας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Το παιδι θελει απο συγκεκριμενο μαγαζι!. 

@xristakos95 κοιτα απο hellasphone αρκετοι περνουν πραγματα απο εκει. Κοιτα να βρεις Τα πργματα που ποσταρε το παιδι απο πανω ειναι μια χαρα για 1080 , 60+ ανετα. Απλα μπορει να τα βρεις πιο ακριβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7.png

+

8.png

+

9.png

relative-performance_1920-1080.png&key=c

Ορίστε και από ένα κατάστημα με επεξεργαστή τον AMD R5 2600.

Θεωρώ πως ο συνδυασμός AMD R5 2600 + 16GB DDR4 3200 + 480GB SSD + RX 5600XT  είναι ο δυνατότερος συνδυασμός που μπορεί να πάρει κανείς σε αυτό το εύρος τιμών !!

ayto.png

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Πολυ ωραιες ολες οι προτασεις σας και σας ευχαριστω . Απλα το θεμα ειναι οτι ο φιλος μου θελει το Pc  να στηθει απτο μαγαζι που θα τα παρει και ρωταω αν ξερεται καποιο μαγαζι να μου προτεινετε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλει να μειωθεί το κόστος στα 650€ ακριβώς, τότε για αρχή θα χρησιμοποιήσει 8GB DDR4 3200Mhz ram με την προοπτική στο μέλλον να βάλει άλλη μια .

ayto2.png

14 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Πολυ ωραιες ολες οι προτασεις σας και σας ευχαριστω . Απλα το θεμα ειναι οτι ο φιλος μου θελει το Pc  να στηθει απτο μαγαζι που θα τα παρει και ρωταω αν ξερεται καποιο μαγαζι να μου προτεινετε.

Μισό να δω αν βγαίνει κάτι από κατάστημα που στήνει .

WWW.KAVATZA.GR

Αυτοί στήνουν,

ayto3.png

Αν μπορείτε τον SSD να τον αγοράσετε από το Foxstore.gr είναι καλύτερα γιατί τον έχει σε απίστευτη τιμη.

Σε αυτή την περίπτωση αφαιρέστε τον Kingston 240 M2 από το παραπάνω screen.

Τέλος σε ότι αφορά την κάρτα γραφικών , ζητείστε τους να της περάσουν το τελευταίο bios , L08

https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 5600 XT Challenger D 6G OC/#BIOS

Με το νέο Bios η κάρτα θα παίζει κοντά στην RTX2060 και λίγο παραπάνω. Καμιά σχέση με την RX 580 . Σχεδόν διπλάσια FPS σε κάθε game.

relative-performance_1920-1080.png&key=c

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Πολυ ωραια build ευχαριστώ. Αλλα επειδη ειναι 60 hz η οθονη και τα περισσοτερα fps  θα πανε χαμενα , μηπως να πηγαιναμε σε μια 1650 super να μας ερθει πιο οικονομικα?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Πολυ ωραια build ευχαριστώ. Αλλα επειδη ειναι 60 hz η οθονη και τα περισσοτερα fps  θα πανε χαμενα , μηπως να πηγαιναμε σε μια 1650 super να μας ερθει πιο οικονομικα?

Φυσικά και όχι.

Τα PC τα στήνουμε με βάση το VFM ( ισχύς προς κόστος) και όχι με το min των απαιτήσεων που έχουμε σήμερα.

Αυτό το κάνουμε για να αντέξει ο υπολογιστής στον χρόνο όσο περισσότερο γίνεται.

Δημοσ.

Εψαξα λιγο για μαγαζια και εστειλα στο visionstudio  που εχει και καλες τιμες και μου ειπαν πως κανουν δωρεαν συναρμολογηση. Απλα κοιταγα τις κριτικες στο σκρουτζ και ειδα αρκετες αρνητικες.Ξερουμε κατι παραπανω για το συγκεκριμενο μαγαζι ? Καλυτερα να το αποφυγω ?

Δημοσ.

Εγώ επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη και μπορούσα να παραλάβω από το κατάστημα χωρίς μεταφορικά και σε κάποια εξαρτήματα έχει πολύ καλές τιμές, έχω αγοράσει από εκεί και είμαι ευχαριστημένος γενικά.

Ευτυχώς όμως δεν έχει τύχει να χρειαστώ αλλαγή/αντικατάσταση/service σε κάτι, οπότε δεν έχω εμπειρία από το after sales τους για να σου πω.

Δημοσ.

Τα μεταφορικα μας βγαινουν πανω κατωα τα ιδια σε ολα τα μαγαζια απλα στο συγκεκριμενο εχει και καλυτερες τιμες και θα το στησουν τζαμπα οποτε θα γλυτωσει κανα 50αρι σχεδον .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...