Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν τελικο λογαριασμο δεη ο οποιος εληξε τον ιουνη του 19, μεχρι τον γεναρη του 20 ειχα πληρωσει ενα μερος της οφειλης και τωρα μπορω να πληρωσω και το υπολοιπο ποσο..το 11770 ειναι διακοσμητικο δεν απαντουν, πηγα να φτιαξω λογαριασμο στο e-bill της δεη για να επιβεβαιωσω το υπολοιπο του λογαριασμου αλλα δεν δεχεται τον κωδικο εταιρου..1.γνωριζεις κανεις αν ο ηλεκτρονικος λογαριασμος πληρωμης που εχω στον τελικο λογαριασμο ισχυει ακομα ή παιζει να μου λενε μετα οτι δεν πηραν τα λεφτα και να τα ζητανε ξανα   και 2.οι τοκοι δεν εφαρμοζονται μετα απο ενα χρονο οφειλης μεταφεροντας το ποσο οφειλης στον λογαριασμο σου στο taxisnet? ή μπορει ολο αυτο το διαστημα να τοκιζεται το ποσο οφειλης;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kant12 είπε

εχω εναν τελικο λογαριασμο δεη ο οποιος εληξε τον ιουνη του 19, μεχρι τον γεναρη του 20 ειχα πληρωσει ενα μερος της οφειλης και τωρα μπορω να πληρωσω και το υπολοιπο ποσο..το 11770 ειναι διακοσμητικο δεν απαντουν, πηγα να φτιαξω λογαριασμο στο e-bill της δεη για να επιβεβαιωσω το υπολοιπο του λογαριασμου αλλα δεν δεχεται τον κωδικο εταιρου..1.γνωριζεις κανεις αν ο ηλεκτρονικος λογαριασμος πληρωμης που εχω στον τελικο λογαριασμο ισχυει ακομα ή παιζει να μου λενε μετα οτι δεν πηραν τα λεφτα και να τα ζητανε ξανα   και 2.οι τοκοι δεν εφαρμοζονται μετα απο ενα χρονο οφειλης μεταφεροντας το ποσο οφειλης στον λογαριασμο σου στο taxisnet? ή μπορει ολο αυτο το διαστημα να τοκιζεται το ποσο οφειλης;

Γεια σου... Ισχύει ότι μπορείς να πληρώσεις ηλεκτρονικά...Με τον κωδικό που αναφέρει... Αλλά θα πρέπει να μάθεις το σύνολο της οφειλής....Πάρε ξανά τηλέφωνο..Οι τόκοι παραμένουν στον λογαριασμό...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kant12 είπε

Απαραδεκτοι. Προτεινω να τους φεσωσεις για να μαθουν 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις παντως οποιοδηποτε ποσο να το πληρωσεις απο εδω 

https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html

2112110770 για να μην χρεωνεσαι 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, kant12 είπε

να έχεις κατά νου ότι οποιοδήποτε οφειλή προς δήμο έχει μεταφερθεί εκεί από τη ΔΕΗ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alessionew είπε

να έχεις κατά νου ότι οποιοδήποτε οφειλή προς δήμο έχει μεταφερθεί εκεί από τη ΔΕΗ 

οι οφειλες προς τον δημο στην σελιδα σου στο taxisnet δεν φαινονται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Alessionew είπε

Που το ειδες αυτο ?Μονο δημοτικα τελη πανε στη ΔΕΗ .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Που το ειδες αυτο ?Μονο δημοτικα τελη πανε στη ΔΕΗ .

Τα δημοτικά τέλη όταν πρόκειται για τελικό λογαριασμό μετά από ένα διάστημα πάνε πίσω στο δήμο σαν οφειλή. Σε τελικό του 2018 που δεν πληρώθηκε γιατί δεν τραβήχτηκε η πάγια εντολή οι οφειλές προς δήμο (ενν. τα δημοτικά τέλη) πήγαν στο δήμο και δεν μπορούσα να τις πληρώσω στη ΔΕΗ. 

2 ώρες πριν, kant12 είπε

οι οφειλες προς τον δημο στην σελιδα σου στο taxisnet δεν φαινονται;

Όχι κατευθείαν. Πρέπει να περάσει αρκετό διάστημα. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Alessionew είπε

Τα δημοτικά τέλη όταν πρόκειται για τελικό λογαριασμό μετά από ένα διάστημα πάνε πίσω στο δήμο σαν οφειλή. Σε τελικό του 2018 που δεν πληρώθηκε γιατί δεν τραβήχτηκε η πάγια εντολή οι οφειλές προς δήμο (ενν. τα δημοτικά τέλη) πήγαν στο δήμο και δεν μπορούσα να τις πληρώσω στη ΔΕΗ. 

Όχι κατευθείαν. Πρέπει να περάσει αρκετό διάστημα. 

προς το παρον δεν υπαρχει κατι στο ταξισνετ..εχω ηλεκτρονικο κωδικο πληρωμης του τελικου λογαριασμου, σε περιπτωση που εχουν κλεισει αυτο τον κωδικο πληρωμης δεν θα με ειδοποιησει η τραπεζα που κανω την συναλλαγη;..θελω να πω θελω να τους πληρωσω τωρα που μπορω να ξεμπλεξω αλλα μην χασω τα λεφτα μου και μου τα ζητανε μετα παλι

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, kant12 είπε

προς το παρον δεν υπαρχει κατι στο ταξισνετ..εχω ηλεκτρονικο κωδικο πληρωμης του τελικου λογαριασμου, σε περιπτωση που εχουν κλεισει αυτο τον κωδικο πληρωμης δεν θα με ειδοποιησει η τραπεζα που κανω την συναλλαγη;..θελω να πω θελω να τους πληρωσω τωρα που μπορω να ξεμπλεξω αλλα μην χασω τα λεφτα μου και μου τα ζητανε μετα παλι

Απλά θα ήταν καλό να πάρετε ένα τηλέφωνο στη ΔΕΗ για να σας ενημερώσουν τι υπόλοιπο υπάρχει και για τυχόν αλλαγή στον κωδικό πληρώνω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alessionew είπε

Απλά θα ήταν καλό να πάρετε ένα τηλέφωνο στη ΔΕΗ για να σας ενημερώσουν τι υπόλοιπο υπάρχει και για τυχόν αλλαγή στον κωδικό πληρώνω. 

Έχει ήδη τηλεφωνήσει:

19 ώρες πριν, kant12 είπε

το 11770 ειναι διακοσμητικο δεν απαντουν

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alessionew είπε

ελα που δεν απαντουν..

Δημοσ.

Λοιπον δεησαν να απαντησουν μετα απο 15 λεπτα αναμονη!!..τι μου ειπαν, ενα μερος εχει μεταφερθει απο τον ιουλιο του 19 στον δημο..το αγχος τωρα εμενα με πιανει μην τοκιζονται αυτα τα λεφτα απο τοτε εως σημερα, γνωριζεις φιλε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kant12 είπε

Λοιπον δεησαν να απαντησουν μετα απο 15 λεπτα αναμονη!!..τι μου ειπαν, ενα μερος εχει μεταφερθει απο τον ιουλιο του 19 στον δημο..το αγχος τωρα εμενα με πιανει μην τοκιζονται αυτα τα λεφτα απο τοτε εως σημερα, γνωριζεις φιλε;

Καλησπερα... Εννοειται οτι  τοκιζονται τα χρηματα οφειλης... Παντα αυτο γινεται...Για τι ποσο μιλαμε;;;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Εννοειται οτι  τοκιζονται τα χρηματα οφειλης... Παντα αυτο γινεται...Για τι ποσο μιλαμε;;;

πως τοκιζονται; αφου το υπολοιπο του ποσου που οφειλα ειναι το ιδιο απλως τα διαμοιρασαν, το μεγαλυτερος μερος του υπολοιπου πηγε στην δεη και το μικροτερο στο δημο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...