vsm Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν στον ενισχυτή Yamaha RS202D https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/hifi_components/r-s202d/specs.html#product-tabs μπορώ να βάλω κάποιο sub όχι ενεργό. Σκέφτομαι τώρα που υπάρχει χρόνος να κατασκευάσω κάποιο. Θα ήθελα να ξέρω πρίν προχωρήσω σε κάτι τέτοιο, αν έχει ο ενισχυτής την δυνατότητα να παίξει 2 γούφερ 10'. Κάποια οικονομικά. Δε ξέρω τι η που θα τα βρώ. Πιθανόν απο κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά ηχείων? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Υπάρχουν ήδη συνδεδεμένα τα Magnat supreme 1002. https://www.magnat.de/en/detail/index/sArticle/2959484 Όχι τίποτα τρομερό για λίγο μπάσο...δεν έχω απο τον Yamaha και πολλές απαιτήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από vsm
suspiria Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μη το σκεφτεσαι καν φιλε μου θα καταστρεψεις τον ενισχυτη σου.Εφοσον δεν υπαρχει dedicated εξοδος subwoofer δεν συνισταται η χρηση του.Εδω ο ενισχυτης σου λεει δεν κανει να συνδεσεις βασικα ηχεια κατω απο 8 Ωμ θες να βαλεις και 2 μαλιστα subwoofers??? Και μονο που βλεπω αυτου του ειδους τις μπορνες μανταλακι και οχι τις βιδωτες καταλαβαινω οτι δεν ειναι για πολλα πολλα ο ενισχυτης. Αρα μονο ενεργα subwoofers τα οποια θα δωσεις σημα απο την εξοδο 3 out Απο την αλλη τα ηχεια βλεπω θεωρητικα μπορουν να κατεβουν χαμηλα.Σε τι χωρο τα εχεις;Ποσα τμ; 39 λεπτά πριν, suspiria είπε Αρα μονο ενεργα subwoofers τα οποια θα δωσεις σημα απο την εξοδο 3 out Κατι που παλι δεν θα ειναι σωστο γιατι η εξοδος ειναι full range και οχι εξειδικευμενη για subwoofer δηλ μεχρι 100Hz περιπου.
Jiakometi Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Ο ενισχυτής σου δεν έχει .έξοδο LFE για να δώσεις σήμα χαμηλών συχνοτήτων σε ενεργό subwoofer. Οπότε θα πας στην λύση που προτείνει ο @TEOKOS εδώ. Ένα μεσαίας κατηγορίας Yamaha εδώ. Θα συνδέσεις τα ηχεία επάνω του και θα πάρεις σήμα από τη. Έξοδο ηχείων του ενισχυτή.
emidemi Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω ακολουθώντας την περίπτωση του @Jiakometi δηλαδή επιλέγοντας ένα subwoofer με είσοδο high level και με έξοδο για τα ηχεία. Αν χανω σε ποιότητα? Αν με αυτήν την σύνδεσμολόγια επιβαρύνω των ενισχυτη μου και όχι των ενισχυτη του subwoofer. Με ποιών ενισχυτη δουλεύει έτσι το subwoofer?
TEOKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, emidemi είπε Θα ήθελα να ρωτήσω ακολουθώντας την περίπτωση του @Jiakometi δηλαδή επιλέγοντας ένα subwoofer με είσοδο high level και με έξοδο για τα ηχεία. Αν χανω σε ποιότητα? Αν με αυτήν την σύνδεσμολόγια επιβαρύνω των ενισχυτη μου και όχι των ενισχυτη του subwoofer. Με ποιών ενισχυτη δουλεύει έτσι το subwoofer? Χάνεις σε ποιότητα σε σχέση με έναν ενισχυτή με αφιερωμένη pre lf έξοδο sub με δυνατότητα cross και ισοστάθμισης Δεν επιβαρύνεται ο ενισχυτής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα