Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα λεβεντες ,πριν το πεταξω ειπα να κανω μια ερωτηση εδω μηπως και βγαλω ακρη ,αγορασα το συγκεκριμενο προιον https://www.germanos.gr/product/revogi-meter-plug-bluetooth/20336033/?fname=&fvalue=   αλλα δεν λεει να συνδεθει με τιποτα με το κινητο ,δοκιμασα σε 2 κινητα και δεν τα καταφερα, γνωριζει κανεις καποιο κολπο για να συνδεθει; στην αναζητηση που κανω δεν βλεπει καν την συσκευη

Δημοσ.

Σωστα, λαθος διατυπωση ,εχω κατεβασει ειδη την εφαρμογη smartmeter revogi και μεσα απο αυτην δεν βρισκει το πριζακι 

Δημοσ.

Προσπάθησα να κατεβάσω το user manual από την επίσημη ιστοσελίδα, και δεν υπάρχει (the requested page can't be found.) , πιθανολογώ ότι δεν υποστηρίζεται πλέον αυτό το μοντέλο, σε άλλα μοντέλα που δοκίμασα, κατεβάζει κανονικά το pdf user manual

Σχετικό link > https://www.revogi.com/support/wp-content/uploads/2016/03/SPB012-Bluetooth-Smart-Meter-Plug-EU-–-Manual.pdf

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, arma1 είπε

Μαλιστα, αρα μου ειναι αχρηστο ,πεταμενα λεφτα ,τελος παντων, ευχαριστω φιλε 

Να σαι καλά... δυστυχώς έτσι είναι όλες αυτές οι συσκευές που απαιτούν app για να λειτουργούν, έχουν ημερομηνία λήξης. ;)

• Thanks 1
Δημοσ.

ληγμενα μας τα πουλανε δηλαδη; ενταξει ,ειναι το ποσο γελοιο διαφορετικα θα το γυριζα πισω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, arma1 είπε

ληγμενα μας τα πουλανε δηλαδη; ενταξει ,ειναι το ποσο γελοιο διαφορετικα θα το γυριζα πισω 

Αν θέλεις, πάρε τηλέφωνο να τους ενημερώσεις, πολύ πιθανό να μην το γνωρίζουν και οι ίδιοι, 99,9% θα στο αλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, arma1 είπε

Σε παρόμοια περίπτωση με Blitzwolf στήν αρχική σύνδεση ήθελε να πατάς το κουμπί , είχες ανοίξει εννοείται το app .

Έχει κάποιο κουμπί εσένα η πρίζα;

• Thanks 1
Δημοσ.

δοκιμασε και την εφαρμογή revogihome

μου φαινεται τραβηγμένο το να μη δουλεύει... εχω κ εγω καποιες παρομοιες συσκευες της μαρκας κ λειτουργουν κανονικά

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Σε παρόμοια περίπτωση με Blitzwolf στήν αρχική σύνδεση ήθελε να πατάς το κουμπί , είχες ανοίξει εννοείται το app .

Έχει κάποιο κουμπί εσένα η πρίζα;

εχει φιλε ,παταω παρατεταμενα το κουμπι ,κανω αναζητηση αλλα παλι δεν το βρισκει

55 λεπτά πριν, paylidis είπε

δοκιμασε και την εφαρμογή revogihome

μου φαινεται τραβηγμένο το να μη δουλεύει... εχω κ εγω καποιες παρομοιες συσκευες της μαρκας κ λειτουργουν κανονικά

την δοκιμασα φιλε ,δεν εχει επιλογη για το πριζακι παρα μονο συνδεση με wifi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...