atheatos Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Έχει ανοιχτεί ποτέ το λαπτοπ να μπει σκληρός ή candy με σκληρό στην θέση του dvd? Τα καλωδια του WiFi πάνε στην οθόνη που είναι η κεραία και είναι πολύ εύκολο να τραυματιστούνε αν έχουν μετακινηθεί δημιουργώντας βραχυκύκλωμα με το πλαίσιο κτλ. Μια λύση είναι να δοκιμάσεις usb Bluetooth dongle να δεις πως δουλεύει. Αν είναι όλα καλά τότε έχεις hardware πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, lamarko είπε Τώρα κατεβάζω αρχείο 5 gb, είναι στην μέση, και δεν έχει κάνει διακοπή. Οκ, οποτε δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα για το αν φταιει το wifi. Ξερεις το μοντελο του ρουτερ σου? Το ρωταω για να δουμε αν υποστηριζει 5GHz wifi εκτος απο το κλασσικο 2.4GHz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το λάπτοπ έχει ανοιχτεί 2 φορές από την isquare, και τις 2 φορές για αντικατάσταση οθόνης από επίσημο πρόγραμμα αντικατάστασης της Apple. Δεν έχει ακουμπήσεις κανείς άλλος τον υπολογιστή. Αν το πρόβλημα είναι hardware, γιατί κάποιες μέρες βουλεύει άψογα, και κάποιες φορές έχει ψυχολογικά; Επιπλεόν, γιατί οι άλλες συσκευές bluetooth δουλεύουν κανονικά; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από lamarko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lamarko είπε Το λάπτοπ έχει ανοιχτεί 2 φορές από την isquare, και τις 2 φορές για αντικατάσταση οθόνης από επίσημο πρόγραμμα αντικατάστασης της Apple. Δεν έχει ακουμπήσεις κανείς άλλος τον υπολογιστή. Αν το πρόβλημα είναι hardware, γιατί κάποιες μέρες βουλεύει άψογα, και κάποιες φορές έχει ψυχολογικά; Επιπλεόν, γιατί οι άλλες συσκευές bluetooth δουλεύουν κανονικά; Πολύ πιθανόν οι άλλες συσκευές να μην επηρεάζονται τόσο πολύ από τις παρεμβολές της κεραίας που βρίσκεται στην οθόνη. H κεραία στην οθόνη ενώνετε με το WiFi- Bluetooth module με καλωδιακια λεπτά που περνάνε δίπλα από το μεντεσέ τις οθόνης. Θα συνιστούσα να το πας στην isquare να δούνε τα καλωδιακια αυτά σε τι κατάσταση είναι ή αν έχουν ξε κουμπωθεί από το module λόγω απροσεξίας κατά την αλλαγή οθόνης. Μπορείς και μόνος σου να τα δεις αλλά πρέπει να ανοίξεις το καπάκι. Δοκίμασε να κουνήσεις λίγο την οθόνη όταν σου παρουσιάζεται το πρόβλημα . Το λαπτοπ δεν έχει ψυχολογικά. Έχει on - off power και άνοιξε κλείσε την οθόνη. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, lamarko είπε Το λάπτοπ έχει ανοιχτεί 2 φορές από την isquare, και τις 2 φορές για αντικατάσταση οθόνης από επίσημο πρόγραμμα αντικατάστασης της Apple. Δεν έχει ακουμπήσεις κανείς άλλος τον υπολογιστή. Αν το πρόβλημα είναι hardware, γιατί κάποιες μέρες βουλεύει άψογα, και κάποιες φορές έχει ψυχολογικά; Επιπλεόν, γιατί οι άλλες συσκευές bluetooth δουλεύουν κανονικά; Αν θελεις να σε βοηθησουμε, θελεις να απαντησεις στην ερωτηση που εχει γινει 3 φορες για το αν εχεις 5ghz δικτυο wifi και σε τι δικτυο ειναι τωρα συνδεδεμενο το λαπτοπ σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 2:53 ΜΜ, atheatos είπε Πολύ πιθανόν οι άλλες συσκευές να μην επηρεάζονται τόσο πολύ από τις παρεμβολές της κεραίας που βρίσκεται στην οθόνη. H κεραία στην οθόνη ενώνετε με το WiFi- Bluetooth module με καλωδιακια λεπτά που περνάνε δίπλα από το μεντεσέ τις οθόνης. Θα συνιστούσα να το πας στην isquare να δούνε τα καλωδιακια αυτά σε τι κατάσταση είναι ή αν έχουν ξε κουμπωθεί από το module λόγω απροσεξίας κατά την αλλαγή οθόνης. Μπορείς και μόνος σου να τα δεις αλλά πρέπει να ανοίξεις το καπάκι. Δοκίμασε να κουνήσεις λίγο την οθόνη όταν σου παρουσιάζεται το πρόβλημα . Το λαπτοπ δεν έχει ψυχολογικά. Έχει on - off power και άνοιξε κλείσε την οθόνη. Πήρα τηλέφωνο isquare και μου είπαν ότι το wifi έχει να κάνει με την οθόνη, αλλά το bluetooth ειναι άλλο, ας το πούμε τσιπ, ξεχωριστό. Το κόστος για να αλλαχτεί, εργαρσία και εξάρτημα 160 ευρώ. Αυτάααααααα.... Στις 2/5/2020 στις 3:41 ΜΜ, haHa είπε Αν θελεις να σε βοηθησουμε, θελεις να απαντησεις στην ερωτηση που εχει γινει 3 φορες για το αν εχεις 5ghz δικτυο wifi και σε τι δικτυο ειναι τωρα συνδεδεμενο το λαπτοπ σου; Λογικά είμαι σε 2.4 δίκτυο, και δεν ξέρω πως να το αλλάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lamarko είπε Λογικά είμαι σε 2.4 δίκτυο, και δεν ξέρω πως να το αλλάξω. Στις 28/4/2020 στις 10:51 ΠΜ, haHa είπε Ξερεις το μοντελο του ρουτερ σου? Το ρωταω για να δουμε αν υποστηριζει 5GHz wifi εκτος απο το κλασσικο 2.4GHz. Ξέρεις το μοντελο του ρουτερ σου; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, lamarko είπε Πήρα τηλέφωνο isquare και μου είπαν ότι το wifi έχει να κάνει με την οθόνη, αλλά το bluetooth ειναι άλλο, ας το πούμε τσιπ, ξεχωριστό. Το κόστος για να αλλαχτεί, εργαρσία και εξάρτημα 160 ευρώ. Αυτάααααααα.... Λογικά είμαι σε 2.4 δίκτυο, και δεν ξέρω πως να το αλλάξω. Φίλε το airport board είναι ένα module και περιέχει το WiFi και το Bluetooth. https://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pro+13-Inch+Retina+Display+Mid+2014+AirPort+Board+Replacement/27831 όπως στα περισσότερα λαπτοπ γενικότερα δηλαδή. Απο την στιγμή που παραδέχτηκαν ότι το WiFi έχει σχέση με την οθόνη μιας και εκεί βρίσκεται η κεραία που ενώνεται με το module τότε έχει σχέση και με το Bluetooth. Τώρα αν αυτοί πιστεύουν ότι είναι σε άλλο chip «ξεχωριστό» ας φέρουν το μικροσκόπιο να το δούμε. Γιατί τόσο ξεχωριστό είναι που χρειάζεται να σπάσεις το module σε κομμάτια μιας και περιέχει και τα δυο. Οσο για το κόστος δεν θα το σχολιάσω . Έναν έλεγχο πρέπει να κάνουν αν τα καλωδια που έρχονται από την κεραία της οθόνης και πάνε στο module, αν έχουν φθαρεί ή έχουν ξεκουμπωθεί . Τίποτα άλλο. Η αλλαγή είναι ακριβή αλλά περισσότερο στο είπαν για να σε τρομάξουν ωστε να μην ασχοληθείς με τυχόν σφάλμα κατά την συναρμολόγηση της οθόνης και φυσικά της κεραίας με το module. Αυτά ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 δυστυχώς δεν γνωρίζω, και το κακό είναι ότι είμαι από Χανιά, και δεν έχω βρει κάποιο apple service της ανθρωπιάς :-( Τώρα ξαφνικά το αριστερό ηχείο άρχισε να μην παίζει καθαρά, τι γκαντεμιά και αυτή. Βουίζει. Ξέρει κάποιος πόσο πάει το μαλλί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα