lamarko Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Έχω ένα Macbook Pro 13 '2014, και εγκατέστησα Mac OS Mojave πριν από 3 ημέρες. Έχω συνδέσει το Macbook μου με ένα ηχείο JBL Xtreme 2 μέσω bluetooth. Η απόσταση μεταξύ τους είναι 30cm, χωρίς εμπόδια. Και οι δύο συσκευές έχουν το πιο πρόσφατο firmware τους και χρησιμοποιώ το premium account Spotify για να ακούω μουσική. Το Spotify είναι επίσης στην τελευταία του έκδοση. Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές, όταν ακούω μουσική, η μουσική κόβεται και ξεκινά, κάνει το γνωστό τσαρχαλιτό της κακής σύνδεσης. Αν ακούω απλά μουσική, αυτό δεν συμβαίνει ή συμβαίνει σπάνια. Όμως όταν χρησιμοποιώ το mac μου, ανοίγοντας προγραμματα, χρησιμοποιώντας chrome, ανοίγοντας καρτέλες κλπ, αλλά όχι βαριά λογισμικά, αρχίζει και το κανει. Το κάνει επίσης όταν αρχίσει να παίζει το επόμενο τραγούδι. Δεν ξέρω τι να κάνω. Όταν έβαλα τα Mojave, έκανα clean update και όχι restore από backup. Δεν έχω πρόβλημα όταν συνδέω το ηχείο μου με το Iphone Xs Max iOS 13.4 ή το Macbook air 11 2013 που και αυτό τρέχει mojave. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Κάνε ένα reset το bluetooth module, delete το ηχειο και εκ νεου ζεύξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Έκανα reset το bluetooth module, αφαίρεσα το ηχείο, έκανα επανεκίνηση στο mac, και εκ νέου ζεύξη. Δεν έκλεισα το ηχείο βέβαια, απλά πάτησα να είναι ανοιχτό σε αναζήτηση νέας συσκευής, την είδε το mac και τα σύνδεσα. Για να δούμε... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, lamarko είπε Έκανα reset το bluetooth module, αφαίρεσα το ηχείο, έκανα επανεκίνηση στο mac, και εκ νέου ζεύξη. Δεν έκλεισα το ηχείο βέβαια, απλά πάτησα να είναι ανοιχτό σε αναζήτηση νέας συσκευής, την είδε το mac και τα σύνδεσα. Για να δούμε... Ευχαριστώ Να είσαι καλά , αν συνεχιστεί κάνε SMC https://support.apple.com/en-us/HT201295 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 κοίτα, έκανα SMC και PRAM, έμοιαζε οκ... Έκανα και το δικό σου σαν έξτρα. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, lamarko είπε κοίτα, έκανα SMC και PRAM, έμοιαζε οκ... Έκανα και το δικό σου σαν έξτρα. Για να δούμε... okkk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Έκανα και ένα diagnostic test, και όλα δουλεύουν κανονικά. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, θα δω αν με κάποιο update ληθεί το θέμα. Πριν είχα Yosemite και είχα και εκεί το ίδιο θέμα, σε πιο έντονο, για αυτό έκανα και το clean update. Έκανα ένα Google Search και παρατήρησα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο θέμα σε διάφορες εκδόσεις το Os. Τι να πώ... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από lamarko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 έχω μία μικρή εντύπωση, ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με το spotify app. Παίζω μουσική στο Youtube και όλα μια χαρά, και μόλις ανοίξω το spotify, αρχίζει να μου κάνει νερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε να συνδεθεις σε ενα 5GHz wifi δικτυο αντι για 2.4GHz και δες αν το bluetooth συνεχιζει να κανει κόλπα. Μπορει να ειναι θεμα interference . Επισης, οντας συνδεδεμενος σε 2.4GHz wifi δικτυπ, βαλε να κατεβαινει ενα μεγαλο αρχειο και παρατηρησε αν τοτε συνηθως αρχιζουν τα προβληματα στο bluetooth. Αν κανεις pause το download, σταματανε τα προβληματα με το bluetooth? Επισης, δοκιμασε να παιξεις spotify απο την σελιδα του spotify και οχι απο την εφαρμογη για να αποκλεισουμε οτι ειναι προβλημα της εφαρμογης. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, haHa είπε Δοκιμασε να συνδεθεις σε ενα 5GHz wifi δικτυο αντι για 2.4GHz και δες αν το bluetooth συνεχιζει να κανει κόλπα. Μπορει να ειναι θεμα interference . Επισης, οντας συνδεδεμενος σε 2.4GHz wifi δικτυπ, βαλε να κατεβαινει ενα μεγαλο αρχειο και παρατηρησε αν τοτε συνηθως αρχιζουν τα προβληματα στο bluetooth. Αν κανεις pause το download, σταματανε τα προβληματα με το bluetooth? Επισης, δοκιμασε να παιξεις spotify απο την σελιδα του spotify και οχι απο την εφαρμογη για να αποκλεισουμε οτι ειναι προβλημα της εφαρμογης. Παίζει, αλλά συνήθως στα 5GHz δημιουργουνται θεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, ignome4 είπε Παίζει, αλλά συνήθως στα 5GHz δημιουργουνται θεματα Tα 5GHz ειναι που εχουν τα λιγοτερα θεματα με interference. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, haHa είπε Tα 5GHz ειναι που εχουν τα λιγοτερα θεματα με interference. Σορρυ μπερδεύτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Τελικά, δεν είναι η εφαρμογή. Κατά κάποιο τρόπο το macbook pro μου δεν λειτουργεί καλά με τα bluetooth ηχεία μου. Δεν ξέρω τι να πω. Το bluetooth του λειτουργεί τέλεια με αυτές τις άλλες συσκευές Bluetooth, ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα με τα JBL και Harman Kardon Bluetooth ηχεία. Δοκίμασα και το web player και μου κάνει τα ίδια. Βασικά όλα είναι με τις μέρες τους. Κάποιες μέρες όλα είναι τέλεια, κάποιες άλλες είναι μαύρα χάλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, lamarko είπε Τελικά, δεν είναι η εφαρμογή. Κατά κάποιο τρόπο το macbook pro μου δεν λειτουργεί καλά με τα bluetooth ηχεία μου. Δεν ξέρω τι να πω. Το bluetooth του λειτουργεί τέλεια με αυτές τις άλλες συσκευές Bluetooth, ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα με τα JBL και Harman Kardon Bluetooth ηχεία. Δοκίμασα και το web player και μου κάνει τα ίδια. Βασικά όλα είναι με τις μέρες τους. Κάποιες μέρες όλα είναι τέλεια, κάποιες άλλες είναι μαύρα χάλια... Αφοτου αποκλεισαμε οτι ειναι προβλημα της εφαρμογης, μπορεις να δοκιμασεις να συνδεθεις σε 5GHz wifi δικτυο και να δεις αν επιμενει το προβλημα; Επισης, οντας συνδεδεμενος σε 2.4GHz wifi δικτυο, βαλε να κατεβαινει ενα μεγαλο αρχειο και παρατηρησε αν τοτε συνηθως αρχιζουν τα προβληματα στο bluetooth. Αν κανεις pause το download, σταματανε τα προβληματα με το bluetooth? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Τώρα κατεβάζω αρχείο 5 gb, είναι στην μέση, και δεν έχει κάνει διακοπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα