Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτη η σχολη σου αρεσει ? Έχει και άλλα η σχολή αυτή.Και η συγκεκριμένη SEL,δες ποσο κοστιζει σημερα,ήταν επίσης για μερακληδες γνωστες,όπως και μερικές alfa,όχι κάτι mito φυσικά. Τα alfa romeo πάντα μου άρεσαν,θυμάμαι κολλητο μου συμμαθητή Ιταλό,δεκαετία 90,με δική του alfa,τις βόλτες που κάναμε και τη πορωση που ειχε.Ιδιαιτερη φιρμα αλλα εντάξει όχι και σύγκριση με Merc. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από jmmys
thanasisxask Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτη η σχολη σου αρεσει ? Η SEL θα κυκλοφορεί για πάρα πολλά χρόνια ακόμα,όπως και άλλα merc της αυτής και ποιο παλιάς εποχής.
adi32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Απλά σαν σχολή μαζικής παραγωγής κακογουστιας ανέφερα ένα παράδειγμα από τη χώρα αυτή 4
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Jiakometi είπε Και ? Ανεπιτυχής προσπάθεια flame ..... 👎 σιγα μην κατσω να ασχοληθω με flame...αυτα μονο στο μυαλο σου ειναι ...μην κρινεις εξ ιδιων... το και? τι σημαινει? ..αυτη ειναι η αποψη μου...μπορω να την εχω ή θα μου βγαλεις τα νυχια για να εχω την ιδια αποψη με εσενα..?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Delete. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από jmmys
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτη η σχολη σου αρεσει ? δεν πατε καλα ρε εδω μεσα... οταν καποιος λεει την αποψη του για κατι παει να πει οτι θα τον περασετε φαλαγγα για να εχει την ιδια αποψη...? .. στην περιπτωση που ρωτας σοβαρα θα σου πω οτι ειχα δυο BMW και ενα Mercedes μεσα σε αυτα που περασανε απο τα χερια μου ... ναι τα Merceces για εμενα ειναι τα ανωτερα ολων. ...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, adi32 είπε Απλά σαν σχολή μαζικής παραγωγής κακογουστιας ανέφερα ένα παράδειγμα από τη χώρα αυτή Το λεωφορείο είναι μέσο μαζικής μεταφοράς,δεν έχει σχέση με γούστο. Η SEL κακόγουστο αμάξι;;;;οκ.Να έλεγες για τις πρώτες a-class,B-class μαζί σου.Δοξα το Θεό έχει αρκετά για τα μπάζα η Μέρκ,αλλά έχει και παρα πολλά που για την alfa είναι άπιαστο όνειρο.Αν μιλάμε για κακογουστια και ασχήμια τότε η Ιαπωνία,Γαλλία και Κορέα έχουν τα σκηπτρα😁 Όχι πως και η alfa δεν έχει για τα μπάζα από εμφάνιση μοντέλα.Οπως και μερικά έργα τέχνης,Giulia Veloce. Και προσωπικά μου αρεσει και η ιταλικη και η γερμανική και η ιαπωνική και η κορεατική σχολή,δεν κολλάω σε χώρες,μοντέλα ξεχωριστά κοιτάω,με τα γαλλικά έτσι και έτσι. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από jmmys
magnam Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, jmmys είπε Το λεωφορείο είναι μέσο μαζικής μεταφοράς,δεν έχει σχέση με γούστο. Θαρρώ πως ο συμφορουμίτης παρέθεσε το λεωφορείο δίπλα από την SEL, όχι για να θίξει την "ομορφιά" του, αλλά το γεγονός πως έχουν τα ίδια ακριβώς φανάρια. Ναι, αμαξάρες οι Mercedes και πολύ ασφαλείς. (Δεν θα σχολιάσω το γεγονός πως κάποια μοντέλα της πλέον έχουν κινητήρα Peugeot, έχουν κάνει τρομερή πρόοδο και οι Γάλλοι.) Απλώς αυτό δεν σημαίνει πως και οι Alfa Romeo δεν είναι μοναδικά αυτοκίνητα. Είναι πανέμορφα και παρέχουν τρομερή οδηγική εμπειρία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να είναι ή η μία μάρκα, ή η άλλη. Ειδικά εφόσον δεν παίζουν καν στην ίδια κατηγορία. Ίδια κατηγορία με κάποια μοντέλα της Μερσέντα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η Giulia Quadrifoglio. Η οποία, βέβαια, είναι αρκετά φθηνότερη από την C63 (τουλάχιστον στο εξωτερικό) αλλά την κοντράρει άνετα. Αμαξάρες αμφότερες, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν συγκρίσεις. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από magnam 1 1
tigergreg Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Ατυχης η συγκριση σερμεντε και αλφα οχι μονο λογω κατηγοριας αλλα και πολλα αλλα. Οσο για τα ριγωτα φαναρια πρωτοβγηκαν το 72 με την W116 οχι για αισθητικους λογους αλλα για λογους λειτουργικοτητας καθοτι στις βορειες χωρες δεν στομωναν απο χιονι και παρεμεναν λειτουργικα. Επισης η διεθνης αυτοκινητιστικη κοινοτητα χρωσταει πολλα στο συγκεκριμενο μοντελο καθοτι ηταν το πρωτο που φορεσε ABS που σημερα ειναι αδιανοητο να μην υπαρχει σε αυτοκινητο παραγωγης οπως αναλογα ειχε πραξει 20-25 χρονια νωριτερα η τζαγκουαρ βαζοντας δισκοφρενα. Επισης η 126 ηταν απο τα πρωτα με αεροσακους μαζι με χοντα και πορσε. Γενικοτερα βεβαια μου αρεσε η πολυσχιδης ιταλικη βιομηχανια γιατι εφτιαχνε τα παντα με σχεδιασμο και μπριο. Απο ντιζαιν συραπτικου εως σκαφη αναψυχης και ειδη σπιτιου. Μιλαμε για τα παλιοτερα πανεπιστημια στον κοσμο στον βιομηχανικο σχεδιασμο. Επισης καποια εξωτικα οπως η λαμπο εφτιαχναν επικουρικα αυτοκινητα καθοτι ουσιαστικα εφτιαχνε μονο παντος ειδους γεωργικα μηχανηματα και τρακτερ. Επισης τα παλια κλασικα τρολευ της αθηνας ηταν FIAT-LANCIA-ALFA ROMEO. Οποιος θελει ας ασχοληθει λιγο εδω.... http://library.tee.gr/digital/m2102/m2102_georgiou.pdf 3
Neo4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/4/2020 στις 10:28 ΠΜ, Dantε είπε Μιας και βρηκα το θεμα να ρωτησω και εγω. Σκεφτομαι αγορα Μιτο 155 η 170QV μετα το καλοκαιρι. Χρηση βολτατζιδικη,σπανια χρηση πολης καθως εχω μηχανη και αντε κανα ταξιδι. Με νοιαζει να εχει καλη οδηγικη συμπεριφορα και να μη καιει τα παντα ολα. Δηλαδη πανω απο 10αρι οταν θες να πας χαλαρα εντος. Τι λετε; Σκεφτομουν και το ibiza fr αλλα διαβασα για τα θεματα του 7αριου dsg και μου φυγε η σκεψη Mito 155 . Ιδιαίτερο αυτοκίνητο Οδηγική συμπεριφορά πάρα πολύ καλή αλλά όχι για τον καθένα. Τον άπειρο οδηγό μπορεί και να τον φοβίσει σε στροφές με πολλά χλμ Εξαιρετικός σε απόδοση κινητήρας και αξιόπιστος Κατανάλωση 7-8 σε χαλαρούς ρυθμούς Φρενάρισμα απίστευτο για την κατηγορία του Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Neo4 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Neo4 είπε Mito 155 . Ιδιαίτερο αυτοκίνητο Οδηγική συμπεριφορά πάρα πολύ καλή αλλά όχι για τον καθένα. Τον άπειρο οδηγό μπορεί και να τον φοβίσει σε στροφές με πολλά χλμ Εξαιρετικός σε απόδοση κινητήρας και αξιόπιστος Κατανάλωση 7-8 σε χαλαρούς ρυθμούς Φρενάρισμα απίστευτο για την κατηγορία του Ναι αυτό με τις στροφές το επιβεβαιώνω, μετά τη ΜΙΤΟ πήρα για 6 μήνες ένα Scirocco, το σιροκο δε σε φοβιζε με τα πολλά χιλιόμετρα. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι και κακό....
Fragoulis21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στις 6/4/2020 στις 9:02 ΜΜ, Joshua21 είπε Εγώ Alfa romeo δεν πρόκειται να είχα ακόμα και να μου το χάριζαν... φαινεται οτι δεν εχεις ζησει ποτε με αλφα ρομεο αυτα τα αυτοκινητα δεν χαριζονται περαστικα σου 2
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Fragoulis21 είπε φαινεται οτι δεν εχεις ζησει ποτε με αλφα ρομεο αυτα τα αυτοκινητα δεν χαριζονται περαστικα σου Ιερόσυλο πάντως δεν με είπες, πάλι καλά χαχαχα
Fragoulis21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Θαυμασα τον Παρθενωνα και στην καθε του κολονα βρηκα τον χρυσο κανονα Ομως σημερα το λεω βρισκω το καλο κι ωραιο σε μια σπορ Αλφα Ρομεο Ελυτης φιλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα