leonidas_fs Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Πάντα μου άρεσαν τα Alfa Romeo και ειδικά η Guilia είναι αηδιαστικά ωραίο αυτοκίνητο! Απλά δεν πιστεύω ότι ποτέ θα αγόραζα την συγκεκριμένη μάρκα, διότι δεν έχει καλή μεταπωλητική αξία! Βέβαια εάν είναι να το πάρεις καινούργιο, να το κρατήσει 10-12 χρόνια, τότε δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η μεταπωλητική αξια!
orbit21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 καλημερα σε ολους. εγω που εχω ιταλικο, ενα lancia delta iii 1.8 twinturbo με 200 αλογα μαμα, (κινητηρα της alpha 1.8)εχω να πω οτι τα ιταλικα ειναι σαν τις ιταλιδες που ερχονται το καλοκαιρι στη Μυκονο.... ΚΑΥΛΑ!!! ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ αμαξι με τιποτα!!! ομορφια φινετσα στυλ... Ιταλια for ever!!!!!! 8
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, orbit21 είπε καλημερα σε ολους. εγω που εχω ιταλικο, ενα lancia delta iii 1.8 twinturbo με 200 αλογα μαμα, (κινητηρα της alpha 1.8)εχω να πω οτι τα ιταλικα ειναι σαν τις ιταλιδες που ερχονται το καλοκαιρι στη Μυκονο.... ΚΑΥΛΑ!!! ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ αμαξι με τιποτα!!! ομορφια φινετσα στυλ... Ιταλια for ever!!!!!! Η lancia delta ομορφιά και φινέτσα,οκ. Καμμία σχέση με alfa romeo σε εμφάνιση. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από jmmys
orbit21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 ενταξει σαν ιταλικο ειναι παρομοια. εγω παντα ηθελα μια Αλφα GT
MotorBreath Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Έχω μία Giulietta 1.4 με 170 εργοστασιακά αλογάκια από το 2012. Έχω κάνει ταξίδια παντού, την έχω ευριστηθεί πολύ αλλά πάντα στην ώρα του τα σέρβις και ότι προβλέπεται από τον κατασκευαστή. Το αμάξι δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα! Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα 3πορτο Audi A3 (μοντέλο 2005) και μου είχε βγάλει την πίστη. Το ίδιο και με το golf TSI της γυναίκας.. Προσωπικά και το επόμενο αμάξι μου μάλλον προς Alfa το βλέπω. Περιμένω σε 1-2 χρόνια που θα κυκλοφορήσει το tonale να δω τι παίζει από τιμές, κινητήρες, κ.λπ. 🤩 5 1
unos Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ Alfa romeo δεν πρόκειται να είχα ακόμα και να μου το χάριζαν... Λέει κάποιος που δεν οδήγησε πότε μια alfa romeo. Κρίμα...... 6
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, unos είπε Λέει κάποιος που δεν οδήγησε πότε μια alfa romeo. Κρίμα...... ... απάντησε κάποιος που νομίζει πως ξέρει τι έχω οδηγήσει και τι όχι. Κρίμα indeed.
unos Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε ... απάντησε κάποιος που νομίζει πως ξέρει τι έχω οδηγήσει και τι όχι. Κρίμα indeed. Δηλαδή θες να μας πεις ότι οδήγησες μια Alfa Romeo και απογοητεύτηκες τόσο πολύ που και να σου χαρίσαμε μια δε θα την ήθελες? Αλήθεια τώρα? Αν μου επιτρέπεις και συγνώμη που ρωτάω αλλά τι έχεις και οδηγείς τώρα και ποια Alpha Romeo έχεις οδηγήσει? 1
koeltzakoatl Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, MotorBreath είπε Έχω μία Giulietta 1.4 με 170 εργοστασιακά αλογάκια από το 2012. Έχω κάνει ταξίδια παντού, την έχω ευριστηθεί πολύ αλλά πάντα στην ώρα του τα σέρβις και ότι προβλέπεται από τον κατασκευαστή. Το αμάξι δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα! Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα 3πορτο Audi A3 (μοντέλο 2005) και μου είχε βγάλει την πίστη. Το ίδιο και με το golf TSI της γυναίκας.. Προσωπικά και το επόμενο αμάξι μου μάλλον προς Alfa το βλέπω. Περιμένω σε 1-2 χρόνια που θα κυκλοφορήσει το tonale να δω τι παίζει από τιμές, κινητήρες, κ.λπ. 🤩 παρομοίως! πέρασα και εγώ 5 υπέροχα χρόνια με τη Giullietta (170ps/auto) και είναι μακράν ότι καλύτερο έχω οδηγήσει ποτέ. το αυτοκίνητο το ευχαριστήθηκα πολύ (ήμουν ακόμα ανύπαντρος...), ταξίδεψε σε πολλά μέρη στην Ελλάδα, και δεν έβγαλε καμμία ζημιά! Τίποτα - το παραμικρό! Τι κράτημα, τι επιτάχυνση, το τιμόνι της ασύλληπτο, τα φρένα-άγκυρες, ενώ το κιβώτιο (όταν το είχα στο σπορ) έδινε ρέστα... πολύ καλοστημένο αυτοκίνητο. Πολύ μεγάλη χαρά να το οδηγείς! αντιθέτως το golf tsi 122ps που είχα πριν δεν είχε καμμία οδηγική σχέση (κρατήματα μέτρια, φοβερά αναξιόπιστο και το DSG πήρα στα χέρια αλλά και τα ηλεκτρονικά του ήταν μαύρα χάλια, κακή επιτάχυνση και μέτρια φρένα). Καμμία συγκίνηση... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από koeltzakoatl 5
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, unos είπε Δηλαδή θες να μας πεις ότι οδήγησες μια Alfa Romeo και απογοητεύτηκες τόσο πολύ που και να σου χαρίσαμε μια δε θα την ήθελες? Αλήθεια τώρα? Αν μου επιτρέπεις και συγνώμη που ρωτάω αλλά τι έχεις και οδηγείς τώρα και ποια Alpha Romeo έχεις οδηγήσει? Και ποιος σου είπε ότι για εμένα προσωπικά το μοναδικό κριτήριο είναι η οδήγηση/το στήσιμο ενός αυτοκινήτου? Επίσης Alpha Romeo όντως δεν έχω οδηγήσει, από Alfa Romeo πάρα πολλές από τις παλιότερες όμως, η νεώτερη ήταν μια 156 1.8 TS.
ryu_hadouken Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και ποιος σου είπε ότι για εμένα προσωπικά το μοναδικό κριτήριο είναι η οδήγηση/το στήσιμο ενός αυτοκινήτου? Επίσης Alpha Romeo όντως δεν έχω οδηγήσει, από Alfa Romeo πάρα πολλές από τις παλιότερες όμως, η νεώτερη ήταν μια 156 1.8 TS. Η 156 έριχνε στα αυτιά πάντως σε όλο τον ανταγωνισμό της στα sedan της εποχής.Σε κάτι Audi a4 , Passat turbo , 316 κλπ...τώρα εσένα αν σου χαρίζανε την 156 και έπερνες τον κουβά το Passat των 2 τόνων που ήτανε πιο αργό και σε διπλάσια κυβικά από την 156 οκ.Περί ορέξεως... Και ο πατέρας μου τώρα αν του χαρίζανε ducati δε θα την ήθελε...προτιμάει το mega scooter της Sym. Περί ορέξεως x2 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από ryu_hadouken 5
chdeal Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Έχουμε / έχουν περάσει από την οικογένεια και τα έχω οδηγήσει κατά μεγάλα διαστήματα: Μία 75 (ζει και βασιλεύει) Μία 145 (έχει πουληθεί) Μία 156 (ζει και βασιλεύει) Επίσης είχαν περάσει από την οικογένεια και 2 GT, αλλά δεν τις είχα οδηγήσει. Πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητα, απολαυστικά στην οδήγηση (ειδικά η 75 που είναι και πισωκίνητη). Γενικώς έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες (π.χ. αν δε βάλεις λάδια Selenia αλλά άλλα με τα ίδια χαρακτηριστικά, πρέπει να τροφοδοτείς συχνά με λάδια και να ελέγχεις που και που τη βενζίνη) αλλά τα προσέχουμε και δε μας έχουν βγάλει σοβαρά προβλήματα, με 100άδες χιλιάδες χιλιόμετρα το καθένα. Πιο ζημιάρα από όλες ήταν η 145, η στην οποία π.χ. τα ψαλίδια ήταν αναλώσιμο (χωρίς να την ζορίζεις ή να την κοπανάς), ενώ τα πίσω φανάρια τα έχουν όλοι με κολλητική ταινία (είχε μια πολύ λεπτή πλαστική βάση που βίδωνε στο αμάξωμα, η οποία μοιραία έσπαγε) . Επίσης μου είχε βγάλει 2 ζημιές στα ηλεκτρικά (κλειδαριές και έναν αισθητήρα στροφάλου). Στην 156 πάλι, είναι σχεδόν "αναλώσιμα" τα γρανάζια του μεταβλητού χρονισμού. Πολύ ευχαρίστως θα έπαιρνα (αν και όχι στις τιμές που έχουν φτάσει τα premium μοντέλα που βγάζει), αλλά για αυτοκίνητο "αναψυχής", όχι για καθημερινό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Από την 159 και μετα αγοράζεις Ιταλική φινέτσα με Γερμανικη τεχνολογία!!!! ξέχασε ότι είχες ακούσει στο παρελθόν! Και αυτό το λες για καλό;Σε ιταλικό αμάξι ότι μου χάλαγε ήταν γερμανικό ανταλλακτικό .Πχ ZF κρεμαγίερα. Τουλάχιστον αυτό που έχω τώρα έχει Ιαπωνικά ηλεκτρικά και 15 χρόνια δεν έχει βγάλει κάτι.
Joshua21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε Η 156 έριχνε στα αυτιά πάντως σε όλο τον ανταγωνισμό της στα sedan της εποχής.Σε κάτι Audi a4 , Passat turbo , 316 κλπ...τώρα εσένα αν σου χαρίζανε την 156 και έπερνες τον κουβά το Passat των 2 τόνων που ήτανε πιο αργό και σε διπλάσια κυβικά από την 156 οκ.Περί ορέξεως... Και ο πατέρας μου τώρα αν του χαρίζανε ducati δε θα την ήθελε...προτιμάει το mega scooter της Sym. Περί ορέξεως x2 Με αυτό στα bold συμφωνούμε απόλυτα. 1
aetos1988 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Τα Alfa Romeo είναι ίσως τα μοναδικά αυτοκίνητα που πλησιάζουν σε οδηγική συμπεριφορά την BMW η οποία είναι σημείο αναφοράς. Έχουν την ίδια φιλοσοφία όσον αφορά την οδηγική απόλαυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα