KoreanW Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) με τη λογική αυτή κι η Citroen με την SM, Premium ήταν.... κι οι άλλοι μαζικοί κατασκευαστές (Opel κλπ) είχαν επίσης halo cars ας το αφήσουμε καλύτερα Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από KoreanW
mp123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Επειδή έιχα την 159 1.9 160 hp το αυτοκίνητο σαν μάρκα ήταν κάτι σαν την vw. και την Honda .Κάτω από mercedes, Audi ,bmw, και πάνω από ολα τα γαλλικά , ισπανικά κορεάτικα. και λοιπά ιαπωνικά .Σαν αυτοκίνητο κλάσεις ανώτερο από την bmw 316 e90 που την είχα και αυτήν. τωρα για το το τι είναι premium και luxury σηκώνει πολύ συζήτηση. Εγω θα το έθετα βάση τιμής.απο 50000 τουλάχιστον ως τα 100000 είναι premium , από 100000 και πάνω είναι luxury. Αλλά συγνώμη εδώ στο insomnia όσοι έχουν vw θεωρούνται premium. 2
Dark_Nightfall Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Αυτό που έκανε σίγουρα καλά είναι να σπρώχνει το χαμόγελο σου μέχρι τα αυτιά. 4 1
lakis. Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Liapisftw είπε Έχει ένα φιλαράκι την GT. Κανένα απολύτως πρόβλημα στα 160.000χλμ που έχει γράψει μέχρι στιγμής. Αν το προσέχεις σε προσέχει. Alfa Romeo GT 1742cc απροβλημάτιστο αυτοκίνητο κάτοχος 2
Jiakometi Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, KoreanW είπε με τη λογική αυτή κι η Citroen με την SM, Premium ήταν.... κι οι άλλοι μαζικοί κατασκευαστές (Opel κλπ) είχαν επίσης halo cars ας το αφήσουμε καλύτερα Φυσικά και η Citroen SM ήταν premium. Ήταν ο ορισμός του Grand Tourer. (GT). Μαγικό όχημα. Και αυτό φαίνεται και από την σημερινή της εμπορική αξία. Προς τον TS συγγνώμη που «σπρώξαμε» το θέμα σου αλλού, αλλά για μας τους κάπως μεγαλύτερους άναψε την σπίθα της νοσταλγίας. Μην εξαφανίζεσαι όμως ,,, Τι είχες στο μυαλό σου ? Ποιό μοντέλο ? 3
KoreanW Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 έγραψα ότι η λογική αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κι η μάρκα Citroen ήταν αντίστοιχα Premium λόγω της SM sorry και εγώ για το offtopic/ontopic
uesugi1989 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Γενικά είναι καλά αυτοκίνητα με ωραίο design και τα τελευταία χρόνια νομίζω έχουν φτιάξει τα θέματα αξιοπιστίας και βλαβών. Αλλά... Overpriced. Γιατί να πάρει κάποιος μια alfa τη στιγμή που στα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει ίδιας κατηγορίας Audi η BMW με κλάσεις ανώτερη τεχνολογία στην καμπίνα και ανώτερο driving experience η μια Benz για τον πολύ μουρ παράγοντα και επίσης ανώτερη τεχνολογία? 1
Jiakometi Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 @Θοδωρής005 Θοδωρή Αν είναι για την 159 που βλέπω στο avatar μην το σκέφτεσαι... Προχώρει !! 1
@pnea1973 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Είχα Alfa, για 220.000χιλ χωρίς πρόβλημα, και για 12 χρόνια. Πήρα Fiat (δεν φεύγω απο την οικογένεια) και το επόμενο μου πάλι είναι του γκρουπ. Ενα θα πώ...Το τελευταιο αυτοκίνητο πριν σταματήσω να οδηγάω, θα είναι πάλι Alfa ..Οποιο βρώ τότε, δεν με νοιάζει. Η Alfa δεν είναι ουτε premium, ούτε luxury, ούτε τίποτα. Είναι μια κατηγορία μόνη της. 8 2
HALF EVIL Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μην τον είδατε τον Παναή ,εεεε Θοδωρή. Για flame πήγαινε αλλά δεν βγήκε.
adsl2+ Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Jiakometi είπε Ας μην διαφωνούμε. Αυτό που έκανε σίγουρα καλά είναι να σπρώχνει το χαμόγελο σου μέχρι τα αυτιά. Και με τις δύο σχολές (Μπροστοκίνητα - πισωκίνητα). Εμπορικά υπήρχε και ένα ζήτημα. Ήταν οδηγικά απαιτητικά αυτοκίνητα και αυτό αποθάρρυνε πολλούς. (Δεν είμαστε οδηγοί αγώνων - είναι σκοτώστρες κλπ γραφικά). Ποιο έστριβε σαν την Alfasud ti Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από adsl2+ 2
CMOS_Z Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Alfa romeo πείτε την γνώμη σας για την μάρκα είναι καλή; Θελεις να μιλησουμε για το brand και την ιστορια γενικοτερα ή για την γκαμα που υπαρχει διαθεσιμη αυτη τη στιγμη που μιλαμε;
papoys1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι να λέμε. Ιστορική μάρκα.Αυτοκίνητο για κολημένους αλλά και λάτρεις.Αν δεν είσαι λάτρης της συγκεκριμένης μάρκας πας αλλού.Αυτοκίνητο που πάει περισσότερο σε μεσογειακούς ρομαντικούς τύπους. Τυχαίνει να πηγαίνω το opel σε ένα εξιδικευμένο alfa που επισκευάζει και άλλα αυτοκίνητα.Γνώρισα και μίλησα πολλούς κατόχους τους οποίους κυριολεκτικά γουστάρω.Το συντριπτικό ποσοστό έχει γιατί αγαπάει αυτό το αυτοκίνητο και το έχει κούκλα μέσα σε έξω σε αντίθεση με το δικό μου που είναι σαν παζάρι. Έχω οδηγήσει τέλεια στο δρόμο.Όχι δεν θα έπαιρνα alfa όχι γιατί δεν μου αρέσει αλλά γιατί δεν μπορώ να του προσφέρω αυτά που πρέπει. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από papoys1 8
adsl2+ Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, papoys1 είπε Τι να λέμε. Ιστορική μάρκα.Αυτοκίνητο για κολημένους αλλά και λάτρεις.Αν δεν είσαι λάτρης της συγκεκριμένης μάρκας πας αλλού.Αυτοκίνητο που πάει περισσότερο σε μεσογειακούς ρομαντικούς τύπους. Τυχαίνει να πηγαίνω το opel σε ένα εξιδικευμένο alfa που επισκευάζει και άλλα αυτοκίνητα.Γνώρισα και μίλησα πολλούς κατόχους τους οποίους κυριολεκτικά γουστάρω.Το συντριπτικό ποσοστό έχει γιατί αγαπάει αυτό το αυτοκίνητο και το έχει κούκλα μέσα σε έξω σε αντίθεση με το δικό μου που είναι σαν παζάρι. Έχω οδηγήσει τέλεια στο δρόμο.Όχι δεν θα έπαιρνα alfa όχι γιατί δεν μου αρέσει αλλά γιατί δεν μπορώ να του προσφέρω αυτά που πρέπει. Είχα από το 1984 μέχρι 1992 την berlina 2000cc 2
adi32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, papoys1 είπε Έχω οδηγήσει τέλεια στο δρόμο.Όχι δεν θα έπαιρνα alfa όχι γιατί δεν μου αρέσει αλλά γιατί δεν μπορώ να του προσφέρω αυτά που πρέπει. Τα είπες όλα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα