Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 500-600 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : Γενική χρήση, κυρίως ταινίες, λίγο παιχνίδι ( fortnite, fifa, racing games, nba). Θα βρίσκεται στο σαλόνι και γιαυτο θέλω να είναι όμορφο κουτί και ήσυχο

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: όχι κάτι ιδιαίτερο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Δεν χρειάζομαι, είναι συνδεδεμένο σε μια τηλεόραση lg 0led65

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα,

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? κατα προτίμηση απο ένα μαγαζί όλα, αλλά και απο διαφορετικά δεν με πειράζει

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?  Θα το συναρμολογήσω μόνος μου και θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα όμορφο κουτί όπως τα παιδιά που παρουσιάζουν τα κουτιά τους

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

Αυτή την στιγμή,είμαι κάτοχος των παρακάτω και σκέφτομαι να τα πουλήσω για να πάω στο επόμενο σύστημα,έχω

Έχω ήδη αγοράσει και προμηθευτεί τα παρακάτω

Και σκέφτομαι να αγοράσω τα παρακάτω

• CASE: 

NZXT H510 Black ή Fractal Design Meshify C Dark Tempered Glass ή CoolerMaster MasterBox Q300L

• PSU: 

Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold (RGB Sync Edition) ή Seasonic FOCUS-GX-650 ή Corsair RMx Series RM650x (140mm)

• MOBO: 

MSI B450 Tomahawk Max ή Asus Rog Strix B450-F Gaming ή Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4

• RAM:

Crucial Ballistix Sport LT Gray 16GB DDR4-3000MHz (BLS2K8G4D30AESBK) ή Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz (CMW16GX4M2C3200C16W) ή Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz (CMK16GX4M2B3200C16) ή Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz (CMW16GX4M2C3200C16) ή G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR)

Ποιά ειναι η γνώμη σας?

Επεξ/σία από ilion10
Δημοσ.

Μεχρι να σου απαντήσουν  τα παιδιά θα ήθελα να ήξερα πως χωρεσες σε αυτό το κουτι που παίρνει Matx και mini ολόκληρη atx μητρικη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Μεχρι να σου απαντήσουν  τα παιδιά θα ήθελα να ήξερα πως χωρεσες σε αυτό το κουτι που παίρνει Matx και mini ολόκληρη atx μητρικη..

χαχα, έχεις δίκιο,μου ξέφυγε ένα m

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας και εύχομαι καλή ανάσταση, λίγο την βοήθεια σας για τα 2 τελευταία κομμάτια του puzzle θα ήθελα 

Έχω ήδη αγοράσει και προμηθευτεί τα παρακάτω

• CASE: NZXT H510 Elite white

Και μένει να πάρω τροφοδοτικό και μνήνες, λέω για κάποια από τα παρακάτω αλλα θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά και την εμπειρία σας για να μην έχω τπτ ασυμβατοτητες με την μητρική κυρίως στα χρώματα 

• RAM:

Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz (CMW16GX4M2C3200C16W)  ή Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz (CMW16GX4M2C3200C16) ή G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR)

PSU: 

Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold (RGB Sync Edition) ή Seasonic FOCUS-GX-650 ή Corsair RMx Series RM650x (140mm)

Ποιά ειναι η γνώμη σας; τι να πάρω; 

Επεξ/σία από ilion10
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ilion10 είπε

Καλημέρα σας και εύχομαι καλή ανάσταση, λίγο την βοήθεια σας για τα 2 τελευταία κομμάτια του puzzle θα ήθελα 

Έχω ήδη αγοράσει και προμηθευτεί τα παρακάτω

• CASE: NZXT H510 Elite white

Και μένει να πάρω τροφοδοτικό και μνήνες, λέω για κάποια από τα παρακάτω αλλα θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά και την εμπειρία σας για να μην έχω τπτ ασυμβατοτητες με την μητρική κυρίως στα χρώματα 

• RAM:

Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz (CMW16GX4M2C3200C16W)  ή Corsair Vengeance RGB Pro 16GB DDR4-3200MHz (CMW16GX4M2C3200C16) ή G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR)

PSU: 

Thermaltake Toughpower Grand RGB 650W Gold (RGB Sync Edition) ή Seasonic FOCUS-GX-650 ή Corsair RMx Series RM650x (140mm)

Ποιά ειναι η γνώμη σας; τι να πάρω; 

Πολύ ακριβώς o ssd!

Gpu οκ

Mobo καλύτερα να είχες πάρει την τομαχοκ!

cpu ok!

Ram https://www.skroutz.gr/s/19830427/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-3600MHz-PVS416G360C7K.html

psu https://www.skroutz.gr/s/11891112/Gigabyte-G750H.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Duck Dodgers είπε

Πολύ ακριβώς o ssd!

Gpu οκ

Mobo καλύτερα να είχες πάρει την τομαχοκ!

cpu ok!

Ram https://www.skroutz.gr/s/19830427/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-3600MHz-PVS416G360C7K.html

psu https://www.skroutz.gr/s/11891112/Gigabyte-G750H.html

Σε ευχαριστω παρα πολυ, ssd φαντάσου τον έχω πάρει σε προσφορά πολύ καιρό τώρα, στα 100 ευρώ, μητρική την πήρα πάλι σε καλή προσφορά, στα 80,οπότε πιστεύω άξιζε, ram επειδή μου είχε προτείνει και ένας άλλος φίλος εδώ patriot, πως τοποθετείται σε σχέση με corsair και gskill; αξίζει επένδυση σε 32gb; έχει μεγάλη διαφορά; έλεγα απλά τις rgb, επειδή θα έχω διάφανο κουτί και θα φαινόταν ωραίο. 

Τέλος το τροφοδοτικό θεωρείς ότι θέλω μεγαλύτερο από 650;και σαν εταιρεία gigabyte σε σχέση με corsair; 

Σε ευχαριστω παρα πολυ 

Επεξ/σία από ilion10
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ilion10 είπε

Σε ευχαριστω παρα πολυ, ssd φαντάσου τον έχω πάρει σε προσφορά πολύ καιρό τώρα, στα 100 ευρώ, μητρική την πήρα πάλι σε καλή προσφορά, στα 80,οπότε πιστεύω άξιζε, ram επειδή μου είχε προτείνει και ένας άλλος φίλος εδώ patriot, πως τοποθετείται σε σχέση με corsair και gskill; αξίζει επένδυση σε 32gb; έχει μεγάλη διαφορά; έλεγα απλά τις rgb, επειδή θα έχω διάφανο κουτί και θα φαινόταν ωραίο. 

Τέλος το τροφοδοτικό θεωρείς ότι θέλω μεγαλύτερο από 650;και σαν εταιρεία gigabyte σε σχέση με corsair; 

Σε ευχαριστω παρα πολυ 

η μητρική θα θέλει bios update όμως, για ραμ καλύτερα να έχεις καλύτερα νούμερα από rgb και μπαίνουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όχι οριακά θα έπαιζε και με καλό 550ρι αλλά σου έβαλα το gigabyte γιατί είναι 750w είναι 80+ gold και semi modular στα λεφτά που παίζει είναι πολύ καλή επιλογή αν σκεφτείς ότι της corsair το tx550m με ίδια χαρακτηριστικά αλλά 200w κάτω κάνει περίπου 85 ευρώ!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

η μητρική θα θέλει bios update όμως, για ραμ καλύτερα να έχεις καλύτερα νούμερα από rgb και μπαίνουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όχι οριακά θα έπαιζε και με καλό 550ρι αλλά σου έβαλα το gigabyte γιατί είναι 750w είναι 80+ gold και semi modular στα λεφτά που παίζει είναι πολύ καλή επιλογή αν σκεφτείς ότι της corsair το tx550m με ίδια χαρακτηριστικά αλλά 200w κάτω κάνει περίπου 85 ευρώ!

Σε ευχαριστω, έλεγα να πάω σε full modular και να πάω στο Corsair RMx Series RM650x 

Bios update θεωρω ότι δεν θα είναι κατ δύσκολο,θα το καταφέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν σου έχουν κάνει από το μαγαζί που από αυτά που λες πιστεύω πως όχι, θα πρέπει να βρεις επεξεργαστή 1ης ή 2ρης γενιάς!

ΆΚΥΡΟ η asus λέει στο site της ότι είναι ryzen 3000 ready!

4 λεπτά πριν, ilion10 είπε

Σε ευχαριστω, έλεγα να πάω σε full modular και να πάω στο Corsair RMx Series RM650x 

Bios update θεωρω ότι δεν θα είναι κατ δύσκολο,θα το καταφέρω 

Τα βασικά καλώδια που έχει τον semi σε σχέση με το full είναι το 24πινο και το 8πινο τα όποια θα τα βάλεις έτσι και αλλιώς! 

Επεξ/σία από Duck Dodgers
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Αν δεν σου έχουν κάνει από το μαγαζί που από αυτά που λες πιστεύω πως όχι, θα πρέπει να βρεις επεξεργαστή 1ης ή 2ρης γενιάς!

ΆΚΥΡΟ η asus λέει στο site της ότι είναι ryzen 3000 ready!

Τα βασικά καλώδια που έχει τον semi σε σχέση με το full είναι το 24πινο και το 8πινο τα όποια θα τα βάλεις έτσι και αλλιώς! 

Κατάλαβα 

Σε ευχαριστω, οπότε να κοιτάω και semi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...