Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αν και δεν είναι κάτι σημαντικό, έχω μια απορία για το καινούριο μου ποντίκι. Σήμερα πήρα ως δώρο το Zeroground Soriin. Αλλά έχει μια διαφορά σε σχέση με τις φωτογραφίες στο σκρουτζ, όπου παρουσιάζεται όπως φαίνεται παρακάτω.

Ποντίκι ZeroGround MS-3000G SORIIN RGB

Στο ποντίκι που παρέλαβα όμως, το λογότυπο είναι όπως αυτό εδώ κάτω.

Ποντίκι ενσύρματο gaming Zeroground HORIO v2.0, MS-3300G ...

Επίσης, πάνω στο κουτί γράφει με μικρά γράμματα v2.0 οπότε υποθέτω πως το ποντίκι που έχω είναι η 2η έκδοση του Soriin. Απλά με προβλημάτισε το γεγονός πως δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο κάτι σχετικά με τη 2η έκδοση. Αν κάποιος/κάποια ξέρει κάτι για αυτό το θέμα θα παρακαλούσα να με διαφωτίσει. 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλαράκι.. το ποντίκι της δεύτερης εικόνας μοιάζει να είναι το Horio και όχι το Soriin.

Επεξ/σία από Νυσταγμένος
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Φιλαράκι.. το ποντίκι της δεύτερης εικόνας μοιάζει να είναι το Horio και όχι το Soriin.

Δεν είπα ότι είναι το Soriin δε κατάλαβες. Το έβαλα απλά για να δείξω με τι μοιάζει το λογότυπο που υπάρχει πάνω στο δικό μου ποντίκι. 

Δημοσ.

Ναι σωστός. Λάθος δικό μου. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως είναι κάποια δεύτερη έκδοση του συγκεκριμένου mouse αυτή που έχεις. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Ναι σωστός. Λάθος δικό μου. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως είναι κάποια δεύτερη έκδοση του συγκεκριμένου mouse αυτή που έχεις. 

Έτσι φαίνεται. Όμως δεν υπάρχει πουθενά η 2η έκδοση του Soriin, ούτε καν στην επίσημη ιστοσελίδα της Zeroground.  Μόνο εγώ το έχω; 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Είσαι ο εκλεκτός για να κάνεις troubleshooting :P

Πλάκα πλάκα λες να ναι καμία replica? 

Χαχαχ μακάρι να ήταν έτσι αν και δεν νομίζω. Αυτό φοβάμαι και εγώ, ότι θα είναι καμιά απομίμηση, αλλά δεν γνωρίζω αν "παίζει" κάτι τέτοιο σε ποντίκια. Πάντως είναι αγορασμένο από γνωστό μαγαζί. Ίσως όμως να την έχουν πατήσει και αυτοί. Σκέφτομαι να τους στείλω μήνυμα για να μάθω περισσότερες πληροφορίες. 

Επίσης, να σημειώσω ότι μετά τα unboxing videos που παρακολούθησα είδα ότι εκτός από το λογότυπο είναι διαφορετικά και τα κουτιά. Μάλιστα παραθέτω φωτογραφία το δικό μου για σύγκριση. 

IMG-20200406-203904.jpg

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.

Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπαν ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν από την εταιρεία το v2.0 δεν αποτελεί 2η έκδοση αλλά έχει να κάνει με την συνδεσιμότητα του ποντικιού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...