CyberMarco Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Να με συγχωρέσετε αν είμαι εκτός θέματος, αλλά πως μας εγγυάται η κάθε εταιρία ότι δεν συλλέγουν πληροφορίες από το σύστημά μας όταν λένε πως δεν το κάνουν παρά μόνο με την συγκατάθεσή μας; Ποιος μας διαβεβαιώνει πως όταν ξετικάρουμε τα κουτάκια στα preferences όντως δουλεύει; (λίγο noob...)
Doubt Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ξαναδοκίμασα και πάλι τίποτα. Αν είναι από 12/19 η προσφορά λογικά δεν ισχύει πλέον. Spoiler Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Doubt 1
gas_83 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 @Doubt ακολούθησε τις οδηγίες: του @enteacher04 και (αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει την premium έκδοση) τότε θα λάβεις ένα licence στο mail σου (σε εμένα δούλεψε).
Doubt Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, gas_83 είπε @Doubt ακολούθησε τις οδηγίες: του @enteacher04 και (αν δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει την premium έκδοση) τότε θα λάβεις ένα licence στο mail σου (σε εμένα δούλεψε). Κωδικό πήρα. Τον κάνω copy paste στο license, πατάω redeem, βγάζει "redeemed" σε πράσινο πλαίσιο, κάνω restart την εφαρμογή και ακόμα έχω 2Gb το μήνα. Τέλος πάντων, πολύ ασχολήθηκα.
pier88 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Doubt είπε Κωδικό πήρα. Τον κάνω copy paste στο license, πατάω redeem, βγάζει "redeemed" σε πράσινο πλαίσιο, κάνω restart την εφαρμογή και ακόμα έχω 2Gb το μήνα. Τέλος πάντων, πολύ ασχολήθηκα. Τα ίδια κι εγώ φίλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα