spytech Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Γεια χαρά! Σήμερα άλλαξα από adsl σε vdsl. Πήρα το νέο ρούτερ το κούμπωσα, έβαλα το νέο password τσουπ! Τα κινητα μου έχουν νέο πολύ γρηγορότερο ίντερνετ. ΟΜΩΣ στο tv box μου για το οποίο έκανα και την νέα vdsl ενώ συνδέεται μου γράφει "συνδέθηκε,χωρις σύνδεση στο ίντερνετ". Απογοήτευση... Ιδέες;
malias4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, spytech είπε Γεια χαρά! Σήμερα άλλαξα από adsl σε vdsl. Πήρα το νέο ρούτερ το κούμπωσα, έβαλα το νέο password τσουπ! Τα κινητα μου έχουν νέο πολύ γρηγορότερο ίντερνετ. ΟΜΩΣ στο tv box μου για το οποίο έκανα και την νέα vdsl ενώ συνδέεται μου γράφει "συνδέθηκε,χωρις σύνδεση στο ίντερνετ". Απογοήτευση... Ιδέες; Χωρις να εχω κ πολυ ιδεα , πως εχεις συνδεσει το box? Mε καλωδιο η ασυρματα; Μηπως πχ αν το εχεις με wifi κ το ρουτερ σου παιζει σε 2 δικτυα 2.4 και 5 ghz το box δεν υποστηριζει το 5ghz?
spytech Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! Έκανα σύνδεση και με τους δύο τρόπους, ασύρματα και ενσύρματα αλλά τίποτα. Εν τέλει με καθοδήγηση φίλου, έβαλα static ip και το πρόβλημα λύθηκε. Αλλά αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να έφταιγε ας μου πει! Διότι πριν την αλλαγή του ρούτερ (και της αναβάθμισης της σύνδεσης σε vdsl) δεν είχα κανένα πρόβλημα πέραν της χαμηλής ταχύτητας.
SokratesPot Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σκέφτομαι και εγώ να βάλω 50αρα γιατί τώρα που δουλεύουμε απο το σπίτι η 24αρα δεν παίζει με τίποτα. Αλλά φοβάμαι λίγο με την κατάσταση που επικρατεί μην μείνω πολλές μέρες χωρίς ίντερνετ. Ήσουν καθόλου χωρίς ίντερνετ εσυ ?
spytech Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, SokratesPot είπε Καλησπέρα σκέφτομαι και εγώ να βάλω 50αρα γιατί τώρα που δουλεύουμε απο το σπίτι η 24αρα δεν παίζει με τίποτα. Αλλά φοβάμαι λίγο με την κατάσταση που επικρατεί μην μείνω πολλές μέρες χωρίς ίντερνετ. Ήσουν καθόλου χωρίς ίντερνετ εσυ ? Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! Έκανα σύνδεση και με τους δύο τρόπους, ασύρματα και ενσύρματα αλλά τίποτα. Εν τέλει με καθοδήγηση φίλου, έβαλα static ip και το πρόβλημα λύθηκε. Αλλά αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να έφταιγε ας μου πει! Διότι πριν την αλλαγή του ρούτερ (και της αναβάθμισης της σύνδεσης σε vdsl) δεν είχα κανένα πρόβλημα πέραν της χαμηλής ταχύτητας. Καλημέρα! Δεν έμεινα χωρίς ίντερνετ Πάρο μόνο για όσο χρόνο χρειάστηκε να βγάλω από τη μπριζα το παλιό ρούτερ και να συνδεσω το καινούριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα