teot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Χαιρομαι που το εκαναν ετσι, μεχρι πριν λιγο καιρο το τηλ. επικοινωνιας τους ειχε μεγαλη χρεωση. Πάντα υπήρχε και το 10ψηφιο απλα προβάλαν με μεγάλα γράμματα το 5ψηφιο (και καλά για εύκολη επικοινωνία) και ο κόσμος επαιρνε το 5ψήφιο. 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Νομιζω πιο παλια υπηρχε και ενα 2ο νουμερο που ισως ηταν ξεωτερικου ή κατι αλλο. Ισως αυτο καλλουσες εσυ. Το τηλέφωνο για κλήσεις απο εξωτερικό ηταν πάντα 10ψηφιο... δεν υπάρχει δυνατότητα απο εξωτερικό να καλέσεις τα ολιγοψηφια νουμερα.... το οποιό μπορούσες να το καλέσεις και απο Ελλάδα, απλα προβάλανε το 5ψηφιο.
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Απο το 2014 που τουλαχιστον εχω καρτα σε αυτους, παντα υπηρχε ενα νουμερο που ειχε χρεωση ως εθνικος αριθμος, και αρα αν το σταθερο ειχε απεριοριστα, δεν υπηρχε εξτρα χρεωση. 7 ώρες πριν, teot είπε Πάντα υπήρχε και το 10ψηφιο απλα προβάλαν με μεγάλα γράμματα το 5ψηφιο (και καλά για εύκολη επικοινωνία) και ο κόσμος επαιρνε το 5ψήφιο. Αν υπηρχε θα το ειχαν καλα κρυμμενο, γιατι στη σελιδα τους εμφανιζοταν μονο το τηλεφωνο με τη μεγαλη χρεωση(δε θυμαμαι ποσα ψηφια ειχε).
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Αν υπηρχε θα το ειχαν καλα κρυμμενο, γιατι στη σελιδα τους εμφανιζοταν μονο το τηλεφωνο με τη μεγαλη χρεωση(δε θυμαμαι ποσα ψηφια ειχε). Λιγο πολυ αρκετες εταιρειες καποτε ειχαν ενα εμφανες τηλ, αλλα με εθνικη χρεωση ηταν στην σελιδα της επικοινωνιας (οπου ανεφερουν παντα/ανεφεραν τι παιζει με τις χρεωσεις)
teot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 49 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Αν υπηρχε θα το ειχαν καλα κρυμμενο, γιατι στη σελιδα τους εμφανιζοταν μονο το τηλεφωνο με τη μεγαλη χρεωση(δε θυμαμαι ποσα ψηφια ειχε). Ποτέ δεν ήταν τηλέφωνο υψηλής χρέωσης..... ήταν με χρέωση εθνικής κλήσης και επειδή ήταν ολιγοψήφιο δεν αφαιρούσε χρόνο απο το δωρεάν πακέτο (αν είχαμε) αλλά χρέωνε κανονικά την κλήση.... Αν υπολογίσουμε ότι οι εθνικές κλήσεις απο κινητό είναι περίπου στο 0,80 ευρώ/λεπτό σε συνδυασμό με την αναγκαστικά μεγάλη διάρκεια της συνομιλίας (η χρέωση ξεκινάει απο την στιγμή που θα ακούσουμε το καλωσόρισμα της τράπεζας) έβγαινε ένα υπολογίσιμο ποσό.
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Λιγο πολυ αρκετες εταιρειες καποτε ειχαν ενα εμφανες τηλ, αλλα με εθνικη χρεωση ηταν στην σελιδα της επικοινωνιας (οπου ανεφερουν παντα/ανεφεραν τι παιζει με τις χρεωσεις) Φυσικα και ανεφεραν τι παιζει με τις χρεωσεις. Τηλεφωνο παντως με εθνικη(αστικη) χρεωση δεν ειχαν πουθενα, μπορουσες μονο να παρεις στα Καταστηματα, οπου ή δε το σηκωναν ή ηταν ασχετοι με το ερωτημα σου. 10 λεπτά πριν, teot είπε Ποτέ δεν ήταν τηλέφωνο υψηλής χρέωσης..... Ειχαν ενα τηλεφωνο με χρεωση καποια ευρω ανα λεπτο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2024 από fitsoulas2024
mindreader Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Βιβλιαρια πια, δεν υπαρχουν. Πως μπορω, μεσω ebanking, να 'αποδειξω' σε καποια δημοσια υπηρεσια που το χρειαζεται, οτι οντως ειμαι συνδικαιουχος σε ενα λογαριασμο της Πειραιως; Με screenshot; Δηλαδη ετσι θα λειτουργουμε πλεον; Με screenshots; Ειναι εγκυρο, το δεχονται; Ή μπορω να εχω καποια εκτυπωση πιο επισημη απο το ebanking της Πειραιως;
takislz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, mindreader είπε Βιβλιαρια πια, δεν υπαρχουν. Πως μπορω, μεσω ebanking, να 'αποδειξω' σε καποια δημοσια υπηρεσια που το χρειαζεται, οτι οντως ειμαι συνδικαιουχος σε ενα λογαριασμο της Πειραιως; Με screenshot; Δηλαδη ετσι θα λειτουργουμε πλεον; Με screenshots; Ειναι εγκυρο, το δεχονται; Ή μπορω να εχω καποια εκτυπωση πιο επισημη απο το ebanking της Πειραιως; Δεξιά στην στήλη, πατάς αντίγραφα λογαριασμών και κατεβάζεις το pdf. 1
PharmChem Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, mindreader είπε Βιβλιαρια πια, δεν υπαρχουν. Πως μπορω, μεσω ebanking, να 'αποδειξω' σε καποια δημοσια υπηρεσια που το χρειαζεται, οτι οντως ειμαι συνδικαιουχος σε ενα λογαριασμο της Πειραιως; Με screenshot; Δηλαδη ετσι θα λειτουργουμε πλεον; Με screenshots; Ειναι εγκυρο, το δεχονται; Ή μπορω να εχω καποια εκτυπωση πιο επισημη απο το ebanking της Πειραιως; Στο Piraeus e-banking, θα πατήσεις στην ενότητα "Αγορές και αιτήσεις" την επιλογή "Τραπεζικά Προϊόντα και Υπηρεσίες". Στη συνέχεια επιλέγεις "Βεβαιώσεις, Αιτήσεις & Υποστηρικτικά έγγραφα" και μετά "Βεβαίωση Τήρησης Καταθετικού Λογαριασμού ". Η βεβαίωση εκδίδεται άμεσα, χωρίς κόστος, για κάθε νόμιμη χρήση. Η βεβαίωση αυτή μπορεί να εκδοθεί και από το Piraeus app. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα