Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, Dimitris_UK είπε Για τον Ιατρικο λογο συμφωνω και εγω. 3000 αιτηματα να ειναι, το ολοι θελετε να γυρισετε παει πολυ ομως. Κάπου μπερδεύτηκες, κανένας δεν χρησιμοποίησε τη λέξη "όλοι" που επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά, κακώς νιώθεις θιγμένος γιατί ότι ειπώθηκε δεν σε αφορά. Το επίμαχο post αφορούσε άτομα σαν τον ts όχι επειδή γύρισε πίσω, αλλά επειδή σχεδόν σε κάθε post του αποκαλούσε την Ελλάδα Ελλαδιστάν και παρακράτος. Ε η απάντηση που έλαβε (Αφού σας βρωμάει γιατί δεν κάθεστε έξω;) είναι στανταράκι σε όσους μοιράζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, άσχετα αν μόλις γύρισαν από το εξωτερικό ή αν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδα, απλά στην τελευταία περίπτωση το "γιατί δεν κάθεστε έξω;" γίνεται "γιατί δεν πάτε έξω;"
johnmegarythmos Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Που, ακριβώς είναι το πρόβλημα ? Τεχνικό της τράπεζας η κάτι άλλο ? ΥΓ. Πιστεύω ότι είναι κατανοητό ότι ο επιχειρηματίας πχ τα έξοδα της βενζίνης του αυτοκινήτου του, θα τα βαλει ΜΙΑ ΦΟΡΑ ! Δηλαδή, είτε θα τα βάλει έξοδα της επιχείρησης στο Ε3, είτε θα τα βάλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ του έξοδα και θα μπουν στο αφορολογητο. Θέλω, να πιστεύω, η ερώτηση δεν αφορουσε, πως θα μετρήσουν 2 φορές, και στην επιχείρηση ΚΑΙ στο αφορολογητο μου. Κάνεις ένα μικρό λάθος. Αυτή την στιγμή στην πρεσβεία στο Λονδίνο, εκρεμουν 3000 αιτήματα Ελλήνων για επιστροφή στην Ελλάδα. Ναι, καλά διάβασες. Δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ, να μην έρθει κάποιος στην Ελλάδα. Είναι δικαίωμα του. Απλά, επειδή η Αγγλία εφάρμοσε την ΑΝΟΣΙΑ της ΑΓΕΛΗΣ, λέμε ας περιμένει λίγο να περάσει το πρόβλημα και έρχεται μετά. Καλοδεχούμενος. Ο λόγος είναι καθαρά ιατρικός. Μην το παίρνεις στραβά. το προβλημα ειναι οτι δεν υπολογιζει το αφορολογητο ηλεκτρονικα και δεν μπορει κανενας να ξερει τι εχει μαζεψει για να μην πληρωσει εξτρα φορο και μιλαω μονο για τις επιχειρησεις και τους επαγγελαματικους λογαριασμους . Ολες οι αλλες τραπεζες ειναι ηλιθιες που το συστημα τους το υπολογιζει κανονικα; . αυτο λεω.. πρεπει απο το 2020 να μαζεψει το 30% με ηλεκτρονικες συναλλαγες η επιχειρηση..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάπου μπερδεύτηκες, κανένας δεν χρησιμοποίησε τη λέξη "όλοι" που επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά, κακώς νιώθεις θιγμένος γιατί ότι ειπώθηκε δεν σε αφορά. Το επίμαχο post αφορούσε άτομα σαν τον ts όχι επειδή γύρισε πίσω, αλλά επειδή σχεδόν σε κάθε post του αποκαλούσε την Ελλάδα Ελλαδιστάν και παρακράτος. Ε η απάντηση που έλαβε (Αφού σας βρωμάει γιατί δεν κάθεστε έξω;) είναι στανταράκι σε όσους μοιράζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, άσχετα αν μόλις γύρισαν από το εξωτερικό ή αν είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδα, απλά στην τελευταία περίπτωση το "γιατί δεν κάθεστε έξω;" γίνεται "γιατί δεν πάτε έξω;" Φιλε μου καθολου δεν μπερδευτηκα. Πηγαινε πιο πανω και διαβασε το ποστ που λεει "οσοι βγηκατε εξω τωρα τιγκαρατε τα αεροπλανα να γυρισετε...". Ξερω τι λεω και τι γραφω. Αν ειναι για καποιον συγκεκριμενο ή συγκεκριμενους μα το πει, αλλα το οσοι εχει το ολους. Ας προχωρησουμε να δωσουμε στο θεμα της τραπεζης τωρα. Καλημερα.
GREGORYMO Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε το προβλημα ειναι οτι δεν υπολογιζει το αφορολογητο ηλεκτρονικα και δεν μπορει κανενας να ξερει τι εχει μαζεψει για να μην πληρωσει εξτρα φορο και μιλαω μονο για τις επιχειρησεις και τους επαγγελαματικους λογαριασμους . Ολες οι αλλες τραπεζες ειναι ηλιθιες που το συστημα τους το υπολογιζει κανονικα; . αυτο λεω.. πρεπει απο το 2020 να μαζεψει το 30% με ηλεκτρονικες συναλλαγες η επιχειρηση.. ΟΧΙ, δεν αφορά το 30% τις επιχειρήσεις!!!! Είναι, ΛΑΘΟΣ !!!!! Η επιχείρηση, θα φορολογηθεί, όπως κάθε χρόνο, έσοδα έξοδα. Το 30%, αφορά ΜΟΝΟ φυσικά πρόσωπα. ΥΓ. Απλά, σου έγραψα ότι μια δαπάνη, πχ βενζίνη ΔΕΝ μπορείς να την υπολογίσεις 2 φορές. ΚΑΙ στην επιχείρηση ΚΑΙ στο φυσικό πρόσωπο.
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, Dimitris_UK είπε Φιλε μου καθολου δεν μπερδευτηκα. Πηγαινε πιο πανω και διαβασε το ποστ που λεει "οσοι βγηκατε εξω τωρα τιγκαρατε τα αεροπλανα να γυρισετε...". Ξερω τι λεω και τι γραφω. Αν ειναι για καποιον συγκεκριμενο ή συγκεκριμενους μα το πει, αλλα το οσοι εχει το ολους. Ας προχωρησουμε να δωσουμε στο θεμα της τραπεζης τωρα. Καλημερα. Αυτό στα bold όσο και να έψαξα δεν κατάφερα να το εντοπίσω, τουλάχιστον όχι έτσι ακριβώς όπως το έχεις γράψει. Αυτό που βρήκα ήταν το παρακάτω: "Οσοι φυγατε απ το "Ελλαδισταν" όμως μόλις σας έκατσε η στραβή με την επιδημία, τιγκάρατε τα αεροπλάνα για να γυρίσετε πίσω. Αφού σας βρωμάει γιατί δεν κάθεστε έξω;" που είναι φως φανάρι ότι αναφέρεται όχι γενικά σε αυτούς που έτρεξαν να γυρίσουν πίσω, αλλά ειδικά σε αυτούς που αποκαλούν την Ελλάδα "Ελλαδιστάν". Εκτός βέβαια αν εννοείς κάποιο άλλο post που μου διαφεύγει, αν είναι έτσι όμως να το κάνεις copy/paste όμως είναι, και όχι με δικά σου λόγια. Επίσης το θέμα της τραπέζης έχει ήδη λυθεί από την πρώτη σελίδα, για να μπορέσει ο ts να ανοίξει winbank account θα πρέπει πρώτα να δώσει στην τράπεζα όσα στοιχεία του ζητήσει, δεν έχει κάτι άλλο να πούμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό στα bold όσο και να έψαξα δεν κατάφερα να το εντοπίσω, τουλάχιστον όχι έτσι ακριβώς όπως το έχεις γράψει. Αυτό που βρήκα ήταν το παρακάτω: "Οσοι φυγατε απ το "Ελλαδισταν" όμως μόλις σας έκατσε η στραβή με την επιδημία, τιγκάρατε τα αεροπλάνα για να γυρίσετε πίσω. Αφού σας βρωμάει γιατί δεν κάθεστε έξω;" που είναι φως φανάρι ότι αναφέρεται όχι γενικά σε αυτούς που έτρεξαν να γυρίσουν πίσω, αλλά ειδικά σε αυτούς που αποκαλούν την Ελλάδα "Ελλαδιστάν". Εκτός βέβαια αν εννοείς κάποιο άλλο post που μου διαφεύγει, αν είναι έτσι όμως να το κάνεις copy/paste όμως είναι, και όχι με δικά σου λόγια. Επίσης το θέμα της τραπέζης έχει ήδη λυθεί από την πρώτη σελίδα, για να μπορέσει ο ts να ανοίξει winbank account θα πρέπει πρώτα να δώσει στην τράπεζα όσα στοιχεία του ζητήσει, δεν έχει κάτι άλλο να πούμε. Αν μου δειξεις και εσυ ποιος σε αυτο το thread αποκαλει την Ελλαδα "ελλαδισταν", τοτε θα συμφωνησουμε και το κλεινουμε. Γιατι οπως λες και εσυ εγω παιρνω απο αλλου (που δεν συμβαινει) ετσι και εσυ συνεχιζεις να απαντας για κατι που αλλου ειπωθηκε (ελλαδισταν). Καταλαβαινω τον εκνευρισμο και την ενταση οποτε ακουτε για Ελληνες του εξωτερικου. Το βλεπω και εγω οταν ερχομαι κατω, οι 9 στους 10 λενε "εφυγες και σωθηκες..." με ενα βλεμμα αστα να πανε. Προσωπικα σταματω να ακολουθω το thread αυτο γιατι θα βγαλετε τα εσωψυχα σας και δεν θα χαλασω τη μερα μου 😁.
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Dimitris_UK είπε Αν μου δειξεις και εσυ ποιος σε αυτο το thread αποκαλει την Ελλαδα "ελλαδισταν", τοτε θα συμφωνησουμε και το κλεινουμε. Γιατι οπως λες και εσυ εγω παιρνω απο αλλου (που δεν συμβαινει) ετσι και εσυ συνεχιζεις να απαντας για κατι που αλλου ειπωθηκε (ελλαδισταν). Καταλαβαινω τον εκνευρισμο και την ενταση οποτε ακουτε για Ελληνες του εξωτερικου. Το βλεπω και εγω οταν ερχομαι κατω, οι 9 στους 10 λενε "εφυγες και σωθηκες..." με ενα βλεμμα αστα να πανε. Προσωπικα σταματω να ακολουθω το thread αυτο γιατι θα βγαλετε τα εσωψυχα σας και δεν θα χαλασω τη μερα μου 😁. Ευκολάκι: Στις 6/4/2020 στις 7:17 ΜΜ, ppaio είπε Και τι ειναι η Τραπεζα να ζηταει την φορολογικη δηλωση...Μονο στο Ελλαδισταν αυτα...και 5 ευρω το ανοιγμα του λογαριασμου...Πραγματικα ντροπη αυτο το (παρα-) "κρατος"... Επίσης δεν καταλαβαίνεις τίποτα, κανένας δεν εκνευρίζεται όταν ακούει για Έλληνες του εξωτερικού, όπως έγραψα και παραπάνω εκνευριζόμαστε όταν κάποιοι μοιράζουν άσχημους χαρακτηρισμούς για τη χώρα που επιλέγουν να βρίσκονται, και ειδικά στην περίπτωση του ts που το κάνει αδίκως.
mindreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2024 Να ανοιξω νεο νημα; Μολις μιλησα με helpdesk Πειραιως τηλεφωνικα. Το προβλημα; Τους λεω, δεν μπορει οταν γυρισω τη γλωσσα στα αγγλικα μες το ebanking, το ονομα μου να το γραφει 'ετσι', ενω το πλαστικο της καρτας ΑΤΜ που μου στελνετε να γραφει το ονομα μου 'αλλιως'. Φυσικα, το ιδιο ονομα ειναι, το δικο μου, αλλα αλλαζουν δυο χαρακτηρες. Και ζητησα, μιας και το σωστο ειναι οπως το γραφουν μες το ebanking, ετσι να εκδιδεται και το πλαστικο της καρτας. Δυσκολο αυτο που ζητησα; Αυτοι δεν το κανουν με λαθος τροπο; Και η απαντηση τους; Οτι αυτο μπορει να το κανουν μονο σε καταστημα!!!
fitsoulas2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 18 ώρες πριν, mindreader είπε Μολις μιλησα με helpdesk Πειραιως τηλεφωνικα. τι χρεωση εχει αυτο το νουμερο?
PharmChem Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε τι χρεωση εχει αυτο το νουμερο? Χρέωση ανάλογα με τον πάροχο του τηλεφώνου από το οποίο γίνεται η κλήση. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση από την Τράπεζα
mindreader Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δηλαδη, μου λενε στην Πειραιως, οτι δεν μπορω να διαχειριστω την καρτα μου απο το ebanking;
fitsoulas2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2024 13 ώρες πριν, PharmChem είπε Χρέωση ανάλογα με τον πάροχο του τηλεφώνου από το οποίο γίνεται η κλήση. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση από την Τράπεζα τι χρεωση εχει ο δικος σου παροχος? πρεπει να ειναι καμποσα ευρω ανα λεπτο
teot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε τι χρεωση εχει αυτο το νουμερο? 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε τι χρεωση εχει ο δικος σου παροχος? πρεπει να ειναι καμποσα ευρω ανα λεπτο Tο 210 3288000 οτι χρέωση έχεις προς εθνικούς αριθμούς.... αν έχεις πακέτο με δωρεάν λεπτά προς εθνικούς αριθμούς καταναλώνει χρόνο απο το πακέτο και δεν πληρώνεις κάτι, αλλιώς οτι χρέωση έχει προς αστικά/υπεραστικά ο πάροχος σου. Μην το μπλέκεις με την χρέωση με τα 5ψήφια που είχαν κάποτε και δεν ξέρω αν έχουν ακόμη.... για αυτο πάντα καλούμε το 10ψήφιο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2024 από teot
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 6 ώρες πριν, teot είπε Tο 210 3288000 οτι χρέωση έχεις προς εθνικούς αριθμούς.... Χαιρομαι που το εκαναν ετσι, μεχρι πριν λιγο καιρο το τηλ. επικοινωνιας τους ειχε μεγαλη χρεωση.
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2024 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Χαιρομαι που το εκαναν ετσι, μεχρι πριν λιγο καιρο το τηλ. επικοινωνιας τους ειχε μεγαλη χρεωση. Απο το 2014 που τουλαχιστον εχω καρτα σε αυτους, παντα υπηρχε ενα νουμερο που ειχε χρεωση ως εθνικος αριθμος, και αρα αν το σταθερο ειχε απεριοριστα, δεν υπηρχε εξτρα χρεωση. Νομιζω πιο παλια υπηρχε και ενα 2ο νουμερο που ισως ηταν ξεωτερικου ή κατι αλλο. Ισως αυτο καλλουσες εσυ. 21 ώρες πριν, mindreader είπε Δηλαδη, μου λενε στην Πειραιως, οτι δεν μπορω να διαχειριστω την καρτα μου απο το ebanking; Λογικο, μονος σου δεν μπορεις να κανεις καποια αλλαγη. Σου ζητανε να πας απο καταστημα για να κανουν διασταυρωση των επισημων στοιχειων σου. Αφου η ταυτοτητα σου συμφωνει με την λατινικη γραφη του ebnaking, τοτε θα γινουν οι αλλαγες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα