Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα να ανοιξω ebanking account σε ηδη τρεχων λογαριασμο της Πειριαως και μου ζηταει φορολογικη δηλωση ....Μου φαινεται λιγο περιεργο αυτο ειναι φυσιολογικο τι λετε?

Επεξ/σία από ppaio
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκκαθαριστικό λογικά σου ζητάει. 

Είναι απαραίτητο αν δεν είναι ενημερωμένα τα στοιχεία σου και το ζητάει η τράπεζα της Ελλάδος, δεν είναι δηλαδή θέμα μόνο της Πειραιώς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τι ειναι η Τραπεζα να ζηταει την φορολογικη δηλωση...Μονο στο Ελλαδισταν αυτα...και 5 ευρω το ανοιγμα του λογαριασμου...Πραγματικα ντροπη αυτο το (παρα-) "κρατος"...

Επεξ/σία από ppaio
  • Confused 1
Δημοσ.

εμενα μου εστειλαν καρτα αναληψεως το καλοκαιρι και πηγα σημερα και την χρησιμοποιησα και μου τραβηξε 6 ευρω ενω πριν ρωτησα τον υπαλληλο και μου λεει δεν εχει χρεωση,τι να πεις? απατεωνες...να πληρωνουμε για τις καρτες τους....

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαια 8 χρονια που εχω λογαριασμο μια χαρα τραβανε τις προμηθειες απο εμβασματα στο εξωτερικο...τοτε δεν θυμηκανε την επικαιροποιηση ?

3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

εμενα μου εστειλαν καρτα αναληψεως το καλοκαιρι και πηγα σημερα και την χρησιμοποιησα και μου τραβηξε 6 ευρω ενω πριν ρωτησα τον υπαλληλο και μου λεει δεν εχει χρεωση,τι να πεις? απατεωνες...να πληρωνουμε για τις καρτες τους....

Πραγματικα μετα απο 8 χρονια λογαριασμου θυμηκανε την επικαιροποιηση...ειναι για γελια...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ppaio είπε

Βεβαια 8 χρονια που εχω λογαριασμο μια χαρα τραβανε τις προμηθειες απο εμβασματα στο εξωτερικο...τοτε δεν θυμηκανε την επικαιροποιηση ?

την καρτα αναληψεως μπορεις να την χρησιμοποιειις μια χαρα...ας θελει επικαιροποιηση των στοιχειων σου η τραπεζα..οπως και το ebanking

τραγικα πραγματα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ppaio είπε

Τι ακριβώς θες να κάνουνε; Η νομοθεσία είναι σαφής. Χρειάζεται επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει τα φορολογικά σου στοίχεια.

Είχαν καημό πόσα βγάζεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λογαριασμοι στην Αγγλια κανενας δεν μου ζητησε φορολογικη δηλωση και εδω στο Ελλαδισταν σου ζητανε...Βεβαια οι ελλαδικες τραπεζες πλεον ειναι τσιρακια του κρατους αφου αυτο τις ζει με την επαναχρηματοδοτηση με τα λεφτα μας...βεβαια...

Επεξ/σία από ppaio
  • Like 2
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ppaio είπε

3 λογαριασμοι στην Αγγλια κανενας δεν μου ζητησε φορολογικη δηλωση και εδω στο Ελλαδισταν σου ζητανε...Βεβαια οι ελλαδικες τραπεζες πλεον ειναι τσιρακια του κρατους αφου αυτο τις ζει με την επαναχρηματοδοτηση με τα λεφτα μας...βεβαια...

Θες λογαριασμό; Αν ναι, υπακούεις στον εσωτερικό νομοθέτη. Δε θες; Πάλι καλώς.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, christakos07 είπε

Θες λογαριασμό; Αν ναι, υπακούεις στον εσωτερικό νομοθέτη. Δε θες; Πάλι καλώς.

Γιατί δεν τα ζηταει απο την εφορια? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ppaio είπε

Γιατί δεν τα ζηταει απο την εφορια? 

Χωρίς τη συγκατάθεση σου; Ή πιστεύεις ότι χρειάζεται το σύστημα της εφορίας να είναι διασυνδεδεμένο με τις εμπορικές τράπεζες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Γιατί εσύ πηγές στην τράπεζα να ανοίξεις λογαριασμό, η τράπεζα θα ψάξει να βρει τα δικαιολογητικά; 

διαβασε σωστα τι λεει ο ts

Δημοσ.

Δηλαδη αν καποιος ελειπε στο εξωτερικο και θελει να ανοιξει λογαριασμο θα πρεπει να εχει φορολογικη δηλωση ? Και αυτη η χωρα θελει να εχει επενδυσεις εεε? Να μην πω τι θα παρει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...