Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,θα ηθελα να αναβαθμισω το παλιο μου pc. Εχω ssd 850 evo και κουτι.Εχω κανει καποιες επιλογες και θα ηθελα την γνωμη σας.

Ποσό που διαθέτουμε : 650-700

Χρήση υπολογιστή:γενικη χρηση και λιγο gaming.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Ηρακλειο Κρητης

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Δεν εχω προβλημα

θα στηθεί απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι 

Screenshot_87.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ καλό built αλλά αντί αυτόν τον ryzen από την στιγμή που το θες για gaming πηγενε σε έναν i5 9400F ή i7 9700F είναι ότι χρειάζεσαι για gaming άποψη μου βέβαια πες μου αν διαφωνείς 

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση σου. Ryzen βλεπω και προτεινουν ολοι οποτε διαλεξα αυτον.Ι7 ειναι πανακριβος και i5 δεν ξερω :)

Δημοσ.

Καλύτερα Ryzen,και σε τιμή και σε απόδοση,δεν υπάρχει λόγος να πας σε Intel.

Μπορείς να δεις εδώ την σύνθεση του Duck Dodgers 

Από εκεί και πέρα κοιτάζεις ποια καταστήματα σε βολεύουν μέσω skroutz και προχωράς στην αγορά τους.

μπορείς να αλλάξεις και τον 1600AF με τον 3600 αν σε παίρνει το Budget,ώστε να σου κρατήσει λίγα χρόνια παραπάνω χωρίς να χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση

Δημοσ.

Για επεξεργαστη δεν το συζηταω θα παω σε ryzen 3600 δεν κοιταω κατι πιο κατω.Ευχαριστω για την απαντηση σου θα το δω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sokin13 είπε

Ευχαριστω για την απαντηση σου. Ryzen βλεπω και προτεινουν ολοι οποτε διαλεξα αυτον.Ι7 ειναι πανακριβος και i5 δεν ξερω :)

Φίλε έχεις δίκιο θα σου παίξει πιο καλά και θα μπορέσεις να τον αναβαθμίσεις σε R9 3950x στο μέλλον άνετα πάρε αυτόν που έχεις βρει

Δημοσ.
Στις 6/4/2020 στις 6:33 ΜΜ, sokin13 είπε

Καλησπερα,θα ηθελα να αναβαθμισω το παλιο μου pc. Εχω ssd 850 evo και κουτι.Εχω κανει καποιες επιλογες και θα ηθελα την γνωμη σας.

Ποσό που διαθέτουμε : 650-700

Χρήση υπολογιστή:γενικη χρηση και λιγο gaming.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Ηρακλειο Κρητης

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Δεν εχω προβλημα

θα στηθεί απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι 

Screenshot_87.png

Μόνο μητρική άλλαξε, τα υπόλοιπα είναι μια χαρά

https://www.skroutz.gr/s/20085416/MSI-B450M-Mortar-Max.html

Δημοσ.

Δεν σου αρεσει η gigabyte ?Εγω ειμαι 100% ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη εταιρια και επισης bios update θα κανει το μαγαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, sokin13 είπε

Δεν σου αρεσει η gigabyte ?Εγω ειμαι 100% ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη εταιρια και επισης bios update θα κανει το μαγαζι.

είναι κατώτερη σχεδόν σε όλα, και το βασικότερο η ψύκτρα των vrm, είναι διακοσμητική σε σχέση με αυτή της msi .... 

Είσαι ευχαριστημένος απο τη gigabyte στην am4 b450 πλατφόρμα ? 

1.thumb.jpg.6344a28582b454ff4e860794b91fd833.jpg

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να πω οτι με αποστομωσες δεν τα ηξερα αυτα.

Πριν μου πεις για την μητρικη αυτη κοιτουσα και αυτην εδω MSI B450M PRO-VDH Max. Ποια η γνωμη σου ?

@leros2004

https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/m/470/MSI.html Ποια απο ολες τις max να διαλεξω ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 8/4/2020 στις 4:42 ΜΜ, sokin13 είπε

Μπορω να πω οτι με αποστομωσες δεν τα ηξερα αυτα.

Πριν μου πεις για την μητρικη αυτη κοιτουσα και αυτην εδω MSI B450M PRO-VDH Max. Ποια η γνωμη σου ?

@leros2004

https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/m/470/MSI.html Ποια απο ολες τις max να διαλεξω ?

Σε matx στην έγραψα και απο πάνω: https://www.skroutz.gr/s/20085416/MSI-B450M-Mortar-Max.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...