Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Trelloneritis είπε

@billy- Περιμένω και εγω νεα σου αν βγάλεις άκρη.
Εχω την ίδια μητρική και ίδιο CPU με εσένα και ενα ζευγάρι g.skill Trident RGB και σκέφτομαι να βάλω και δεύτερο.

φιλε μου καλησπέρα.νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι να τις πουλησεις κ να παρεις 2x16 .ειναι ρισκο να δωσεις 100/150 ευρω και να εχεις θεματα,επιπλεον  θα εχεις και δυο slots ελευθερα για μελοντικη αναβαθμιση . .η g skill τις μνημες μου τις εχει στη λιστα συμβατοτητας της μητρικης μου σε 4x8  γι αυτο σκεφτομαι να αγορασω ενα ζευγαρι ακομη.150 ευρω κοστιζουν..θα προτιμουσα ομως 2x16 .ειναι πιο σιγουρη λυση  κι ας ειναι cas 16.αυτα απο μενα ,θα σ ενημερωσω σε περιπτωση που τις τοποθετησω.μπες στο site g skill να δεις αν οι μνημες  σου ειναι συμβατες σε 4x8.

Δημοσ.

εχψ ιδιο cpu ιδιες μνημες τις ειχα παρει 230 ευρω το καλοκαιρι του 18, ολα καλα εχω ενα θεμα στα καλα καθουμενα σημερα εκανε ρισταρτ το pc και εχει λοκαρει στα 2400 απο τα 3133 που τα ειχα .. τι παιζει ξερει κανεις ? εντωμεταξυ η μια μονη της ανεβαινει , η αλλη μονη της δν μπουταρει καν το πισι και η 3η περιπτωση και οι 2 μαζι λοκαρουν μονες στα 2400 ουτε ανεβανουν ουτε καταιβενουν .. ετσι μ ερχεται να τις πουλησω οσο οσο κ ν παρω κατι tridzent η κατι αλλες μ cl 16  στα 70-90 ευρω..τζαμπα τιμη τελικα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

εχψ ιδιο cpu ιδιες μνημες τις ειχα παρει 230 ευρω το καλοκαιρι του 18, ολα καλα εχω ενα θεμα στα καλα καθουμενα σημερα εκανε ρισταρτ το pc και εχει λοκαρει στα 2400 απο τα 3133 που τα ειχα .. τι παιζει ξερει κανεις ? εντωμεταξυ η μια μονη της ανεβαινει , η αλλη μονη της δν μπουταρει καν το πισι και η 3η περιπτωση και οι 2 μαζι λοκαρουν μονες στα 2400 ουτε ανεβανουν ουτε καταιβενουν .. ετσι μ ερχεται να τις πουλησω οσο οσο κ ν παρω κατι tridzent η κατι αλλες μ cl 16  στα 70-90 ευρω..τζαμπα τιμη τελικα

Γυρνά τις με εγγύηση αφού η μια δεν ανοίγει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

ε ναι αυτο τωρα κανω εστειλα μαιλ κλπ περιμενω..

φιλε μου δοκιμασε ν αλλαξεις slots .βγαλτες και βαλτες παλι.τοποθετησε την Α2 στην  Β2.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billy- είπε

φιλε μου δοκιμασε ν αλλαξεις slots .βγαλτες και βαλτες παλι.τοποθετησε την Α2 στην  Β2.

ολα αυτα τα εκανα , καθως και clear cmos καθως και bios update.. exei thema oi ram γιατι οταν ειναι και οι 2 μαζι διαβαζει το βιοσ 16 ραμ και το cpu z αλλα στο alt ctrl delte Καθως και στον υπολογιστη μ λεει απο τα 16 ραμ 8 σε χρηση και 8 δεσμευμενο.. οταν εχω μονο αυυτην που δουλευει λεει 8 ραμ 8 σε χρηση και 64μβ δεσμευμενο.. (οτι εινια χαλασμενη με εκανε να πιστεψω οτι η ασ πουμε Α' ραμ παιζει μόνη της ενώ η Β' ραμ δν παιζει μονη της δν ανοιγει καν το πισι και κανει boot loop 

εστειλα μαιλ κλπ θα περιμενω απο δευτερα να δω το μαγαζι εαν με πει να τις στειλω για ελεγχο.. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

exei thema oi ram γιατι οταν ειναι και οι 2 μαζι διαβαζει το βιοσ 16 ραμ και το cpu z αλλα στο alt ctrl delte Καθως και στον υπολογιστη μ λεει απο τα 16 ραμ 8 σε χρηση και 8 δεσμευμενο..

Δεν είναι θέμα των μνημών αυτό.

Αλλού ψάξε το. Μητρική και CPU/IMC.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Δεν είναι θέμα των μνημών αυτό.

Αλλού ψάξε το. Μητρική και CPU/IMC.

στο μεμ τεστ δν την βρισκει, ε δν εχει νοημα αφου λεω ιδιες μνημες η μια παιζει η αλλη δν παιζιε .. να ειχε θεμα και με τις 2 ναι αλλα με την μια απο τις 2 δν νομιζω... θα δοκιμασω κα ισε αλλο πισι να δω ...

αυτο π ειπα επισης τα 8 ραμ τα κραταει οταν εινια και οι 2μαζι διαβασα στο ιντερνετ οτι παιζει κ η περιπτωση οτι οντως εχει θεμα η μνημη την διαβαζει σαν χωριτικοτητα αλλα δν μπορει ν την δουλεψει γτ εχει θεμα ....

αλλου πως να ψαξεις ? στα καλα καθουμενα το επαθε.. να πω στα windows οκ αλλα και στο βιος δν μπορει να αλλαξει και με τις 2 και με την 1 π χει θεμα δν ανοιγει καν .. δεν ψαξω παραπανω ηδη εχω φαει πολλες ωρες κατα 99% αυτο πιστευω θα την στειλω κ θα δω 

Δημοσ.

Βάλε σε ένα σλοτ μόνο το 1 DIMM.

Λογικά θα δουλεύει και θα έχεις 8GB.

Μετά βγάλε την και βάλε στο ίδιο σλοτ το άλλο DIMM.

Κάνε την ίδια δοκιμή και στα άλλα σλοτ της μητρικής.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Βάλε σε ένα σλοτ μόνο το 1 DIMM.

Λογικά θα δουλεύει και θα έχεις 8GB.

Μετά βγάλε την και βάλε στο ίδιο σλοτ το άλλο DIMM.

Κάνε την ίδια δοκιμή και στα άλλα σλοτ της μητρικής.

τα εκανα αυτα απο χτες το εχω γραψει κιολιας.. δοκιμασα τωρα του ξαδερφο μου 2χ8 gskill παλι αλλα η ripjaws μια χαρα δουλεουν...κ διαβαζει ολη τν μνημη κ στα windows.. οποτε χαλασμενη ραμ

Και τις παει κανονικα 3200 με το xmp profil χωρις θεμα.. που ειναι και πιο low quality και καλα κατασκευαστικα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/4/2020 στις 8:18 ΜΜ, billy- είπε

φιλε μου καλησπέρα.νομιζω η καλυτερη επιλογη ειναι να τις πουλησεις κ να παρεις 2x16 .ειναι ρισκο να δωσεις 100/150 ευρω και να εχεις θεματα,επιπλεον  θα εχεις και δυο slots ελευθερα για μελοντικη αναβαθμιση . .η g skill τις μνημες μου τις εχει στη λιστα συμβατοτητας της μητρικης μου σε 4x8  γι αυτο σκεφτομαι να αγορασω ενα ζευγαρι ακομη.150 ευρω κοστιζουν..θα προτιμουσα ομως 2x16 .ειναι πιο σιγουρη λυση  κι ας ειναι cas 16.αυτα απο μενα ,θα σ ενημερωσω σε περιπτωση που τις τοποθετησω.μπες στο site g skill να δεις αν οι μνημες  σου ειναι συμβατες σε 4x8.

Φίλε μου καλησπέρα.σημερα παρελαβα τις μνήμες 134 ευρώ από you.τις τοποθέτησα κ δουλεύουν μια χαρά.g skill flare x 4x8.

Στις 7/4/2020 στις 2:21 ΜΜ, Trelloneritis είπε

Εχω την ίδια μητρική και ίδιο CPU με εσένα και ενα ζευγάρι g.skill Trident RGB και σκέφτομαι να βάλω και δεύτερο.

Φίλε μου καλησπέρα.μολις παρελαβα τις μνήμες g skill flare x.Δουλευουν μια χαρά 4x8.

Δημοσ.

Στις 7/4/2020 στις 2:31 ΜΜ, kkatzos είπε

φιλε μου καλησπερα .{μαλλον το πρωτο μηνυμα το εστειλα  στον εαυτο μου}.λοιπον ελαβα σημερα και τοποθετησα τις μνημες με επιτυχια.4x8 gskill flare x cl14.ολα κανονικα.

αν θελεις κατι αλλο μου λες.

Δημοσ.

@billy- Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σκέφτομαι να πάρω αλλο ενα ζευγάρι 2x8 σαν και αυτές που έχω.
Σε περίπτωση που δεν παίξουν θα πάνε δωράκι στον αδερφό μου που τώρα στήνει PC, και θα παραμείνω με τα 16GB που έχω.
Δεν είναι το θέμα μου 16 ή 32GB για την χρήση που κάνω. Είναι σκάλωμα στο μυαλό μου να εχω RGB σε ολα τα slots.
Τα πάθη τα πληρώνουμε...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Trelloneritis είπε

@billy- Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Σκέφτομαι να πάρω αλλο ενα ζευγάρι 2x8 σαν και αυτές που έχω.
Σε περίπτωση που δεν παίξουν θα πάνε δωράκι στον αδερφό μου που τώρα στήνει PC, και θα παραμείνω με τα 16GB που έχω.
Δεν είναι το θέμα μου 16 ή 32GB για την χρήση που κάνω. Είναι σκάλωμα στο μυαλό μου να εχω RGB σε ολα τα slots.
Τα πάθη τα πληρώνουμε...

Καλησπέρα φίλε μου . πρόσεξε την ψήκτρα σου μην έχεις κάποιο θέμα με τις μνήμες.βασικα στο πρώτο slot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...