Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.είμαι κάτοχος cpu ryzen 2700x ,μητρική asus rog strix x 470 f gaming και ram g skill flarex 2*8 cl14.ενδιαφέρομαι να πάρω ένα ζευγάρι ακόμη ίδιες μνήμες ,να πάω στα 32gb 4x8.Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα δουλέψουν οι μνήμες στην αναγραφόμενη συχνότητα και στη cl14.?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, billy- είπε

Καλησπέρα στο forum.είμαι κάτοχος cpu ryzen 2700x ,μητρική asus rog strix x 470 f gaming και ram g skill flarex 2*8 cl14.ενδιαφέρομαι να πάρω ένα ζευγάρι ακόμη ίδιες μνήμες ,να πάω στα 32gb 4x8.Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα δουλέψουν οι μνήμες στην αναγραφόμενη συχνότητα και στη cl14.?

Καλησπέρα, σχεδόν σίγουρα θα δουλέψουν.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση. είναι λίγο συγκεχυμένα τα πράγματα στο διαδίκτυο {μετά από ερευνά που έκανα}.οι συγκεκριμένες μνήμες 4x8 είναι συμβατές με τη μητρική μου σύμφωνα με την gskill.θα περιμένω λίγο ακόμη μήπως κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με το ίδιο hardware.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billy- είπε

ευχαριστώ για την απάντηση. είναι λίγο συγκεχυμένα τα πράγματα στο διαδίκτυο {μετά από ερευνά που έκανα}.οι συγκεκριμένες μνήμες 4x8 είναι συμβατές με τη μητρική μου σύμφωνα με την gskill.θα περιμένω λίγο ακόμη μήπως κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με το ίδιο hardware.

Θα σου απαντούσα ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο όταν μιλάμε για 4 DIMMs και 2nd gen Ryzen αλλά βλέπω ότι η μητρική σου είναι μάλλον T-Topology (πολύ καλό για 4 DIMMs) οπότε λογικά δε θα έχεις κανένα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

γιατί σκέφτομαι ν αγοράσω 2x16.αυτό  είναι το νόημα.

2 λεπτά πριν, billy- είπε

προσπαθώ να βρω την καλύτερη δυνατή λύση

5 λεπτά πριν, billy- είπε

το ότι τις έβαλα για πούλημα δεν σημαίνει απαραίτητα  ότι  θα τις πουλήσω.

αν δω ότι δεν υπάρχει θέμα με 4x8 θα τις κρατήσω και θα αγοράσω ένα ζευγάρι ακόμη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billy- είπε

το ότι τις έβαλα για πούλημα δεν σημαίνει απαραίτητα  ότι  θα τις πουλήσω.

αν δω ότι δεν υπάρχει θέμα με 4x8 θα τις κρατήσω και θα αγοράσω ένα ζευγάρι ακόμη.

Κοιτα, με 7 ευρώ φθηνότερες από καινουριες ενώ είσαι ήδη δεύτερο χέρι... δεν θα τις πουλήσεις ετσι και αλλιώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Κοιτα, με 7 ευρώ φθηνότερες από καινουριες ενώ είσαι ήδη δεύτερο χέρι... δεν θα τις πουλήσεις ετσι και αλλιώς.

Μνήμες είναι . έχουν lifetime εγγύηση.μεσα 18 τις πήρα 205 ευρώ κ δεν έχω σκοπό να τις σκοτώσω.143 ευρω κοστίζουν σκρουτζ.ειναι 18 ευρώ η διαφορά ,βάζω εγώ τα μεταφορικά.οι ίδιες μνήμες πωλουντε 100 ευρω  στο ινσομνια με cl16.

Ευχαριστώ για την επισήμανση,αλλά δεν με πειράζει αν δεν τις πουλήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, billy- είπε

Μνήμες είναι . έχουν lifetime εγγύηση.μεσα 18 τις πήρα 205 ευρώ κ δεν έχω σκοπό να τις σκοτώσω.143 ευρω κοστίζουν σκρουτζ.ειναι 18 ευρώ η διαφορά ,βάζω εγώ τα μεταφορικά.οι ίδιες μνήμες πωλουντε 100 ευρω  στο ινσομνια με cl16.

Ευχαριστώ για την επισήμανση,αλλά δεν με πειράζει αν δεν τις πουλήσω.

Με την ίδια λογική και εγώ αγόρασα 120 τις δικές μου καινούριες το 19, γιατί να δώσω ένα τάληρο παραπάνω για τις δικές σου 2nd hand?

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε

@billy- Περιμένω και εγω νεα σου αν βγάλεις άκρη.
Εχω την ίδια μητρική και ίδιο CPU με εσένα και ενα ζευγάρι g.skill Trident RGB και σκέφτομαι να βάλω και δεύτερο.

Δεν είστε ίδια περίπτωση όμως.

Οι 3200 C14 του φίλου είναι πάντα με Samsung B-Die.

Εσύ από την άλλη, αν πάρεις ένα ακόμα σετ, τα τσιπ που μπορεί να περιέχει είναι από 3 διαφορετικές εταιρίες και 5-6 διαφορετικά μοντέλα τσιπ. Οπότε δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα "ταιριάξουν" με αυτά που έχεις τώρα.

Επεξ/σία από kkatzos
  • Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...