Dem2122m Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα παραγγείλει μια τηλεόραση και ήταν ελάττωματικη και ήρθε και την πήρε ο κούριερ 27/3.. Έχω επικοινωνήσει 2 φορές μαζί τους πρώτη φορά 27/3 την μας είπαν ότι θα έρθει να την πάρει ένας κούριερ την τηλεόραση και θα κάνουν ένα γρήγορο τσεκαπ και θα την αντικαταστήσουν πάει Παρασκευή 3/4 περνούμε τηλέφωνο και ο άνθρωπος δεν ήξερε που είναι η τηλεόραση και η είπε ότι θα τηλεφωνήσουν στην ACS επικοινωνήσουν μαζί μας σήμερα Δευτέρα τηλεφωνήμα δεν έχω λάβει τηλέφωνό δεν περνώ ξανά να περιμένω 1 ώρα και 30 λεπτά να απαντήσουν..... τι να κάνω ;; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από Dem2122m
takoulou Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, Dem2122m είπε Είχα παραγγείλει μια τηλεόραση και ήταν ελάττωματικη και ήρθε και την πήρε ο κούριερ 27/3.. Έχω επικοινωνήσει 2 φορές μαζί τους πρώτη φορά 27/3 την μας είπαν ότι θα έρθει να την πάρει ένας κούριερ την τηλεόραση και θα κάνουν ένα γρήγορο τσεκαπ και θα την αντικαταστήσουν πάει Παρασκευή 3/4 περνούμε τηλέφωνο και ο άνθρωπος δεν ήξερε που είναι η τηλεόραση και η είπε ότι θα τηλεφωνήσουν στην ACS επικοινωνήσουν μαζί μας σήμερα Δευτέρα τηλεφωνήμα δεν έχω λάβει τηλέφωνό δεν περνώ ξανά να περιμένω 1 ώρα και 30 λεπτά να απαντήσουν..... τι να κάνω ;; Καλησπερα... Μπορει ακομα η τηλεοραση να μην εχει φθασει ακομα στο Public..Απλα θα περιμενεις ακομα...Ισως και 8-10 μερες... Υπομονη... Υπαρχει πολυ δουλεια στις μεταφορικες και παντου...
LabrakisG1992 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Για αρχή βάζε τελείες. Κατά τα άλλη υπομονή,έχω δέμα που έπρεπε να παραλάβω τον Μάρτιο και ακόμα περιμένω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα