Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα παραγγείλει μια τηλεόραση και ήταν ελάττωματικη και ήρθε και την πήρε ο κούριερ 27/3..

Έχω επικοινωνήσει 2 φορές μαζί τους πρώτη φορά 27/3 την μας είπαν ότι θα έρθει να την πάρει ένας κούριερ την τηλεόραση και θα κάνουν ένα γρήγορο τσεκαπ και θα την αντικαταστήσουν πάει Παρασκευή 3/4 περνούμε τηλέφωνο και ο άνθρωπος δεν ήξερε που είναι η τηλεόραση και η είπε ότι θα τηλεφωνήσουν στην ACS επικοινωνήσουν μαζί μας σήμερα Δευτέρα τηλεφωνήμα δεν έχω λάβει τηλέφωνό δεν περνώ ξανά να περιμένω 1 ώρα  και 30 λεπτά να απαντήσουν..... τι να κάνω ;;

Επεξ/σία από Dem2122m
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dem2122m είπε

Είχα παραγγείλει μια τηλεόραση και ήταν ελάττωματικη και ήρθε και την πήρε ο κούριερ 27/3..

Έχω επικοινωνήσει 2 φορές μαζί τους πρώτη φορά 27/3 την μας είπαν ότι θα έρθει να την πάρει ένας κούριερ την τηλεόραση και θα κάνουν ένα γρήγορο τσεκαπ και θα την αντικαταστήσουν πάει Παρασκευή 3/4 περνούμε τηλέφωνο και ο άνθρωπος δεν ήξερε που είναι η τηλεόραση και η είπε ότι θα τηλεφωνήσουν στην ACS επικοινωνήσουν μαζί μας σήμερα Δευτέρα τηλεφωνήμα δεν έχω λάβει τηλέφωνό δεν περνώ ξανά να περιμένω 1 ώρα  και 30 λεπτά να απαντήσουν..... τι να κάνω ;;

Καλησπερα... Μπορει ακομα η τηλεοραση να μην εχει φθασει ακομα  στο Public..Απλα θα περιμενεις ακομα...Ισως και  8-10 μερες... Υπομονη... Υπαρχει πολυ δουλεια στις μεταφορικες και παντου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...