Προς το περιεχόμενο

Astrea grand c100 m6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω αυτο το μηχανακι 3 μηνες. Εχει 35.000 χλμ. Εχει το μαμα μοτερ. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποσο λαδι παίρνει. Το εχω κανει δύο αλλαγές ως τωρα στα 1000χλμ η καθε αλλαγη αλλα παιρνει μεσα 650ml. Ειναι φυσιολογικό; τον δεικτη τον μετράω βιδωμενο. Τι παίζεται; 

Δημοσ.
1 hour ago, Unforgiven21 said:

Καλησπέρα εχω αυτο το μηχανακι 3 μηνες. Εχει 35.000 χλμ. Εχει το μαμα μοτερ. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος ποσο λαδι παίρνει. Το εχω κανει δύο αλλαγές ως τωρα στα 1000χλμ η καθε αλλαγη αλλα παιρνει μεσα 650ml. Ειναι φυσιολογικό; τον δεικτη τον μετράω βιδωμενο. Τι παίζεται; 

Σύμφωνα με αυτό https://japan.webike.net/HONDA/SUPER+CUB+100+C100/99/m-spec/  

παίρνει 750ml. Άρα πρέπει να βάλεις λίγο παραπάνω(βέβαια δεν ξέρουμε αν έχουν αδειάσει τελείως τα παλιά λάδια που έχει μέσα). Πάντως σίγουρα πρέπει να είναι ανάμεσα στις δύο γραμμές(υπόθετω) του δείκτη.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα σκεψου με 650 καλυπτει και λιγο πιο πανω απ τις δυο γραμμες..μηπως κανω κατι λαθος;;αν καποιος ξερει ας απαντησει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

750ml βάζεις και το μετράς με ξεβιδωτη τάπα.Νομιζα ότι έγραφε δίπλα στον δείκτη λαδιού ποσα ml χωράει.Σαν ταμπέλακι σκαλιστό ήταν για ρίξε μια ματιά.

Επεξ/σία από john_But
Δημοσ.

δεν γραφει παρατηρησα...αλλα εισαι σιγουρος με ξεβιδωτη;;γιατι τον δεικτη τον παιρνει απο πανω ακριβως καθετα μεσα....ξεβιδωτη σιγουρα;κατι αλλοι μ ειπαν βιδωμενη

Δημοσ.

Το manual του grand λέει 700 ml ξεκινά με αυτά και μόλις κάνεις την αλλαγή βάλτο να δουλέψει και ξαναμετρας παλι.Απλα αν βιδωνεις τον δείκτη πάντα θα έχεις λιγότερο λάδι μέσα το είπες και μόνος σου 650 σου παίρνει. 

IMG_20200407_103422.jpg

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Unforgiven21 είπε

δεν γραφει παρατηρησα...αλλα εισαι σιγουρος με ξεβιδωτη;;γιατι τον δεικτη τον παιρνει απο πανω ακριβως καθετα μεσα....ξεβιδωτη σιγουρα;κατι αλλοι μ ειπαν βιδωμενη

100% ξεβίδωτη η τάπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...