Προς το περιεχόμενο

Vm workstation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει virtual pc με το vm workstation 15 και προσπαθω να αλλαξω τις ρυθμισεις ετσι ωστε να το σεταρω ξανα χωρις φορματ σαν νεο pc.. Ολα τα ip address να αλλαξουν.. Υπαρχει καποιο προγραμμα; Θελω δηλαδη να γινει σαν νεο pc.. Σαν να εκανα φορματ κ εγκατασταση των windows 7 ξανα..

Δημοσ.

Συνήθως κρατάς ένα αντίγραφο του φακέλου της μηχανής στο σημείο της εξέλιξης του που θες, πχ μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των 7.

Μετά αντιγράφεις τον φάκελο και όταν ξεκινήσεις την εικονική από το αντίγραφο θα σου βγάλει επιλογή Moved or Copied.

Στην Moved θα κρατήσει όλα τα στοιχεία της προηγούμενης, ενώ στην Copied κάνει κάποιες αλλαγές από μόνο του όπως πχ την MAC Address της κάρτας δικτύου της VM.

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει να φτιαξω 5 virtual pc με εγκασταση windows για καποια vote σε ενα game αλλα αν κ χρησιμοποιω vpn δεν μου το κανει.. Μου το κανει μονο στα δυο πρωτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώσε σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής το παρακάτω...

%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /generalize /shutdown /oobe

Όταν κάνει shutdown θα έχεις ένα ασετάριστο σύστημα και στην επόμενη εκκίνηση θα ξεκινήσει να σετάρει τις προσωπικές σου ρυθμίσεις.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Καλο αυτο.. Μου κανει ρεσετ τις ρυθμισεις αλλα δεν αλλαζει κατι.. Μονο το πρωτο virtual που εφιαξα με setup μου το βγαζει ως διαφορετικο pc. Στα υπολοιπα που βγαζει οτι ειναι ιδιο με το πρωτο ενω εξω κανει καθαρο setup windows.. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να γινει απο το προγραμμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον ο σέρβερ που κάνεις τα vote είναι πιο έξυπνος απ' ότι θα περίμενες και δε διαβάζει μόνο την ip. Ίσως να βλέπει και την mac address της κάρτας δικτύου.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Και οχι μονο αυτο που ειναι ευκολο να αλλαχτει. Κραταει και αλλα στοιχεια. Αλλιως ολοι θα κανανε unban σε ενα λεπτο, που και παλι σε ενα λεπτο τον κανεις, αλλα......... λεμε τωρα. Ετσι για να δυσκολευομαστε και λιγο.

Δημοσ.

Ναι αλλα τα 2 virtual δουλευουν κανονικα με το vote.. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που βαζεις διαφορετικη καρτα δικτυου στο καθε pc?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nast είπε

Ναι αλλα τα 2 virtual δουλευουν κανονικα με το vote.. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που βαζεις διαφορετικη καρτα δικτυου στο καθε pc?

To Oracle Vbox έχει δυνατότητα να γεννάει ή να αναπαράγει random mac addresses για την κάθε κάρτα δικτύου από τις ρυθμίσεις Δικτύου της virtual μηχανής πάντως.
Με αυτό τον τρόπο έχω πάντα έγκυρο τημβιούερ. ;)

Πιθανότατα να σε βολεύει αυτό το πρόγραμμα.Vbox.png.aa552787f9974493d1ed3ac53e0c7550.png

Επεξ/σία από dpolal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...