nast Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Εχω φτιαξει virtual pc με το vm workstation 15 και προσπαθω να αλλαξω τις ρυθμισεις ετσι ωστε να το σεταρω ξανα χωρις φορματ σαν νεο pc.. Ολα τα ip address να αλλαξουν.. Υπαρχει καποιο προγραμμα; Θελω δηλαδη να γινει σαν νεο pc.. Σαν να εκανα φορματ κ εγκατασταση των windows 7 ξανα..
HamerZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Συνήθως κρατάς ένα αντίγραφο του φακέλου της μηχανής στο σημείο της εξέλιξης του που θες, πχ μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των 7. Μετά αντιγράφεις τον φάκελο και όταν ξεκινήσεις την εικονική από το αντίγραφο θα σου βγάλει επιλογή Moved or Copied. Στην Moved θα κρατήσει όλα τα στοιχεία της προηγούμενης, ενώ στην Copied κάνει κάποιες αλλαγές από μόνο του όπως πχ την MAC Address της κάρτας δικτύου της VM.
nast Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Εχω δοκιμασει να φτιαξω 5 virtual pc με εγκασταση windows για καποια vote σε ενα game αλλα αν κ χρησιμοποιω vpn δεν μου το κανει.. Μου το κανει μονο στα δυο πρωτα..
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δώσε σε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής το παρακάτω... %WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /generalize /shutdown /oobe Όταν κάνει shutdown θα έχεις ένα ασετάριστο σύστημα και στην επόμενη εκκίνηση θα ξεκινήσει να σετάρει τις προσωπικές σου ρυθμίσεις. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από micos000
micos000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Εννοείτε. Αν το κάνεις στον host θα διαγράψεις όλο το σύστημα σου.
nast Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Καλο αυτο.. Μου κανει ρεσετ τις ρυθμισεις αλλα δεν αλλαζει κατι.. Μονο το πρωτο virtual που εφιαξα με setup μου το βγαζει ως διαφορετικο pc. Στα υπολοιπα που βγαζει οτι ειναι ιδιο με το πρωτο ενω εξω κανει καθαρο setup windows.. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να γινει απο το προγραμμα;
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον ο σέρβερ που κάνεις τα vote είναι πιο έξυπνος απ' ότι θα περίμενες και δε διαβάζει μόνο την ip. Ίσως να βλέπει και την mac address της κάρτας δικτύου. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από micos000
logvphys Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Και οχι μονο αυτο που ειναι ευκολο να αλλαχτει. Κραταει και αλλα στοιχεια. Αλλιως ολοι θα κανανε unban σε ενα λεπτο, που και παλι σε ενα λεπτο τον κανεις, αλλα......... λεμε τωρα. Ετσι για να δυσκολευομαστε και λιγο.
nast Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ναι αλλα τα 2 virtual δουλευουν κανονικα με το vote.. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που βαζεις διαφορετικη καρτα δικτυου στο καθε pc?
dpolal Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nast είπε Ναι αλλα τα 2 virtual δουλευουν κανονικα με το vote.. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που βαζεις διαφορετικη καρτα δικτυου στο καθε pc? To Oracle Vbox έχει δυνατότητα να γεννάει ή να αναπαράγει random mac addresses για την κάθε κάρτα δικτύου από τις ρυθμίσεις Δικτύου της virtual μηχανής πάντως. Με αυτό τον τρόπο έχω πάντα έγκυρο τημβιούερ. Πιθανότατα να σε βολεύει αυτό το πρόγραμμα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από dpolal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα