Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω βίντεοκλήση με ένα Redmi 7A στο whatsapp. Αν δεχθώ παράλληλα κλήση στο Viber χωρίς να απαντήσω και ξαναγυρίσω στη βιντεοκλήση του whatsapp δεν ακούγεται πλέον το ηχείο της ανοιχτής ακρόασης αλλά το ακουστικό του αυτιού ενώ το βίντεο και το μικρόφωνο δουλεύουν κανονικά.

Δεν βλέπω κουμπί για ηχείο στο whatsapp. Αν κλείσω και ανοίξω την κάμερα επανέρχεται και ο ήχος από το ηχείο. Είναι κάποιο bug ή κάποια περίεργη ρύθμιση;

Δημοσ.
Στις 6/4/2020 στις 3:45 ΜΜ, ioanniskar είπε

Κάνω βίντεοκλήση με ένα Redmi 7A στο whatsapp. Αν δεχθώ παράλληλα κλήση στο Viber χωρίς να απαντήσω και ξαναγυρίσω στη βιντεοκλήση του whatsapp δεν ακούγεται πλέον το ηχείο της ανοιχτής ακρόασης αλλά το ακουστικό του αυτιού ενώ το βίντεο και το μικρόφωνο δουλεύουν κανονικά.

Δεν βλέπω κουμπί για ηχείο στο whatsapp. Αν κλείσω και ανοίξω την κάμερα επανέρχεται και ο ήχος από το ηχείο. Είναι κάποιο bug ή κάποια περίεργη ρύθμιση;

Γενικά το Whatsapp στο MIUI είναι ένα τσίρκο εδώ και καιρό. Πολλά bugs και δυσκολίες, όταν το ίδιο (το whatsapp) δουλεύει μια χαρά σε άλλα interfaces (π.χ. Samsung One UI, Huawei EMUI, κλπ).
Κι εγώ με το Whatsapp στο Redmi Note 8T δεν την παλεύω με τόσα προβλήματα που σκάνε κάθε λίγο και λιγάκι.
Αυτό που λες δεν μου έχει τύχει, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι θέμα του MIUI της Xiaomi.

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ. Θα περιμένω να δω μήπως το διορθώσουν. Δεν μου το κάνει ούτε σε άλλα android ούτε ios. Δεν είναι σποραδικό. Συμβαίνει κάθε φορά που με καλούν στο Viber αν μιλάω στο whatsapp. Δεν είναι σοβαρό αλλά ήθελα να ήξερα αν συμβαίνει και σε άλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...