Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω σύνδεση vdsl (wind). Στον κυρίως χώρο του σπιτιού έχω το modem της wind . Μεταφέρω το internet στο υπνοδωμάτιο με powerline (TP-LINK TL-PA4010PKIT) στο οποίο χώρο έχω ένα desktop Pc. Θα ήθελα να τοποθετήσω ένα router επίσης στο υπνοδωμάτιο και να δίνω ethernet στο pc και wifi στο δωμάτιο γιατί παρεμβάλλεται ο διάδρομος και το σήμα από το modem είναι αδύναμο. Η ερώτηση μου είναι η εξής πρέπει το router να είναι ειδικό για vdsl και εάν ναί ποιό προτείνεται ;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από rigelias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε , 

γιατί η μπρίζα που βρίσκεται το powerline είναι ακριβώς δίπλα στο κεφάλι του ατόμου που κοιμάται στο δωμάτιο αυτό και θα ήθελα να το αποφύγω.

Σχετικά με το router καμμιά πληροφορία;

Επεξ/σία από rigelias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε το σε μια αλλη πριζα :) δεν εχω ψαξει για router γιατι αυτο που λες το εχω κανει με ενα εξτρα wifi powerline .  

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ με το switch να παρέχω και wifi στο δωμάτιο; Δεν νομίζω, μάλλον κάτι δεν κατανόησες  σωστά.

Μήπως εννοείς κάποιο access point ;

Επεξ/σία από rigelias
Δημοσ.
14 ώρες πριν, rigelias είπε

Μπορώ με το switch να παρέχω και wifi στο δωμάτιο; Δεν νομίζω, μάλλον κάτι δεν κατανόησες  σωστά.

Μήπως εννοείς κάποιο access point ;

Μπορείς πάνω στο switch να συνδέσεις ένα φθηνό access point. Το switch έχει 10€ και αλλά 20-30 το ap.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...