rigelias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω σύνδεση vdsl (wind). Στον κυρίως χώρο του σπιτιού έχω το modem της wind . Μεταφέρω το internet στο υπνοδωμάτιο με powerline (TP-LINK TL-PA4010PKIT) στο οποίο χώρο έχω ένα desktop Pc. Θα ήθελα να τοποθετήσω ένα router επίσης στο υπνοδωμάτιο και να δίνω ethernet στο pc και wifi στο δωμάτιο γιατί παρεμβάλλεται ο διάδρομος και το σήμα από το modem είναι αδύναμο. Η ερώτηση μου είναι η εξής πρέπει το router να είναι ειδικό για vdsl και εάν ναί ποιό προτείνεται ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από rigelias
darkman Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Και γιατι δεν βαζεις ενα Tp-link powerline που να βγαζει και wifi ????
rigelias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε , γιατί η μπρίζα που βρίσκεται το powerline είναι ακριβώς δίπλα στο κεφάλι του ατόμου που κοιμάται στο δωμάτιο αυτό και θα ήθελα να το αποφύγω. Σχετικά με το router καμμιά πληροφορία; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από rigelias
darkman Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) βαλε το σε μια αλλη πριζα δεν εχω ψαξει για router γιατι αυτο που λες το εχω κανει με ενα εξτρα wifi powerline . Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από darkman
zx1234r Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δεν χρειάζεται ρούτερ. Με ένα απλό switch κάνεις δουλειά.
rigelias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορώ με το switch να παρέχω και wifi στο δωμάτιο; Δεν νομίζω, μάλλον κάτι δεν κατανόησες σωστά. Μήπως εννοείς κάποιο access point ; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από rigelias
zx1234r Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, rigelias είπε Μπορώ με το switch να παρέχω και wifi στο δωμάτιο; Δεν νομίζω, μάλλον κάτι δεν κατανόησες σωστά. Μήπως εννοείς κάποιο access point ; Μπορείς πάνω στο switch να συνδέσεις ένα φθηνό access point. Το switch έχει 10€ και αλλά 20-30 το ap.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα