Thuban Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δώστε μια ευκαιρία και στο εκπληκτικό Opera. Έχει πολύ καλό interface, πλήθος από addons & extensions. 1
hiper7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Καλησπέρα, έχετε 5 λεπτά να σας μιλήσουμε για τον σωτήρα μας, ΦΆΙΡΦΟΞ Στο δικό μου laptop (i5-3210M/8GB) o chrome, edge αργoύν α ανοίξουν. Ενώ η τελευταία version του firefox μου τρέχει πιο γρήγορα γενικώς.
Doubt Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Έχω και Firefox και Chrome και Opera και Edge (new). Για τα Windows, default είναι ο Edge, κυρίως όμως δουλεύω Firefox. Με τα κατάλληλα add-ons κανείς ότι θέλεις και μπλοκάρεις ότι δεν θέλεις. Επίσης στο android κινητό μου παίρνει τα ίδια πρόσθετα και είναι το ίδιο καλός.
deadsoul Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Απ'τον αργό σαν replay Internet Explorer, στον αναξιόπιστο Edge. You had one job MS. Αναξιόπιστος σε τι? 19 ώρες πριν, IT chef είπε Χειρότερος και από τον chrome για τα προσωπικά δεδομένα. Αυτό που "o chrome είναι πιο ελαφρύς και γρήγορος",και ο εντζ πλέον προφανώς,έρχεται με κάποιο κόστος στους πόρους. Ο,τι να ναι. Τελείως ανάποδα τα είπες. Ο Edge είναι μακράν πιο ελαφρύς
~mxls~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, deadsoul είπε Αναξιόπιστος σε τι? ... Στο να κάνει τη δουλειά του. Σε μένα σφάλματα στο my business της google, και κολλήματα με office 365.
eliasjuve Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοφιλής φαντάζομαι με την έννοια ότι η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση;
oldnew Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έγραψα και παραπανω οτι και chrome και edge βασίζονται στον ιδιο κώδικα.. Κατα 99.9% είναι ο ίδιος browser. Αλλάζουν οι δυνατότητες συνχρονισμου, και το περιβάλλον εργασίας. Στα Windows σε tablet επίσης αλλάζει η βέλτιστοποιηση που έχει κανει η Microsoft υπέρ του λειτουργικού της. Πετάγεται το onscreen πληκτρολόγιο σωστα, εκεί που στον Chrome πετάγεται οπότε του γουστάρει (δεν φτιάχτηκε για Windows). Στα υπόλοιπα είναι ίδιοι. Οταν βλέπεις λοιπόν 10πλασια ποσοστά που έδειξε ο φίλος παραπάνω για τον Chrome, σημαίνει οτι επαναπαυθηκαν ολοι στον chrome στη λογική αυτον ξέρουμε αυτον εμπιστευομαστε. Δεν έχει καμία σχεση ο edge με τον Internet Explorer. Στο κινητό επίσης ο Opera έχει νόημα, αλλα επίσης επειδή κανείς δεν ψάχνει δουλεύουν ολοι τον Chrome. Βρητε μου αλλο browser σε κινητο πλην opera, που στην 1η σελίδα να έχει φακέλους με τα favourite. Με ενα κλικ επιλεγείς τι θέλεις οργανωνοντας τα πάντα εκει. Το κανει και ο dolphin αλλα πλεον δε δουλεύει σωστά. Αλλος, ουδείς. Επίσης έχει προβολή ταμπλετας (ακομα και σε κινητο θα βολέψει καλύτερα πολλούς). Αλλά εκανε κανεις τον κόπο να τον δοκιμάσει ποτε? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει σε κινητό Chrome. Ως περιβάλλον εργασίας δεν βολεύει σε τίποτα. Απλα αυτον βρίσκουν έτοιμο και δεν πάει κανείς σε αλλο. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από oldnew 1
Feregorn Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση, έψαξα λίγο για εναλλακτικούς browsers άμα φύγω από Opera. Από αυτά που είδα ο Vivaldi φαίνεται εξαιρετική συνέχεια του "παλιού" Opera και με ένα πολύ καλό business culture από το λίγο που διάβασα, οπότε μάλλον προς τα εκεί θα στραφώ στο μέλλον, ενώ και οι Waterfox, Ungoogled Chrome φαίνονται ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. 1
link_z Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Waterfox για πάντα. Alex Kontos rules. No Telemetry, Limited Data Collection, NPAPI Plugins https://www.waterfox.net/
aypnia Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, link_z είπε Waterfox για πάντα. Alex Kontos rules. No Telemetry, Limited Data Collection, NPAPI Plugins https://www.waterfox.net/ Δεν τον πούλησε σε διαφημιστική εταιρεία; Νομίζω system1 λέγεται η εταιρεία. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από aypnia
ImmortalA9 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 σαν να τερματισε δευτερος μετα απο 2 μερες ειναι ! αχχαχααχ
Arkin Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μια ειναι η δουλεια του Edge. Να μπεις να κατεβασεις τον chrome. Για τιποτα αλλο δεν κανει. 1
topaz Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Opera fan, για τα δικά μου γούστα ο καλύτερος browser. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα θα μου πεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα