Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Locke_John είπε

Για το ενοίκιο δε νομίζω για ενα-δυο μήνες να σου συμβεί κάτι ακραίο, να έρθει δλδ αυτός από Τουρκία ή να βάλει κάποιον να σε βγάλει με το ζόρι έξω. Αν τα πράγματα πάνε προς τα εκει, κάνε από ένα τηλεφώνημα στα γνωστά κανάλια, σίγουρα θα ενδιαφερθούν...

Ρεύμα και νερό κάπου διάβασα ότι δεν θα κόβεται για αυτούς τους μήνες, τώρα δε ξέρω κατά πόσον ισχύει.

Επίσης, εταιρεία τηλεφωνίας που να κόβει ίντερνετ για 1-2 μήνες καθυστέρησης δε νομίζω να υπάρχει, εγώ προσωπικά έχει τύχει να καθυστερήσω πληρωμή λογαριασμού τηλεφώνου κ ίντερνετ  2-3 μήνες στην κόκκινη εταιρεία κ δε συνέβη κάτι.

Μακάρι και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου :)

Επεξ/σία από darkpsyelf
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Locke_John είπε

Να συμπληρώσω μια σκέψη: αν ζει σε αστικό κέντρο κ ο πατέρας είναι μιας κάποιας ηλικίας, δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα για τώρα. Οι των αστικών κέντρων αν πάμε σε επαρχία και σε ηλικιωμένους γονείς ίσως τους κολλήσουμε αν οι ίδιοι είμαστε πλέον φορείς, ασυμπτωματικοί ή στις πρώτες ημέρες λοίμωξης.

Απο να παλεύει με τον Τούρκο , καλύτερα να πάει στον πατέρα του να πιάσει μια γωνία και αυτό είναι όλο....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, masteripper είπε

Απο να παλεύει με τον Τούρκο , καλύτερα να πάει στον πατέρα του να πιάσει μια γωνία και αυτό είναι όλο....

Ούτως ή άλλως αυτή θα είναι η μοίρα πολλών ενοικιαστών.

Στα 30 και τα 40 πάλι με το μπαμπά και τη μαμά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, masteripper είπε

Δεν γίνεται να φύγω απο το σπίτι..Και ούτε θέλω..Έχω και 2 γατάκια να προσέχω...Ας περιμένει ο νοικάρης....Τώρα αν θέλει να με διώξει...Ας με διώξει...Μέχρι να πάρει μπρος η έξωση ( γιατί να φύγω οικοιωθελώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση ) θα θέλει κάποιους μήνες...Ας πληρώσει δικηγόρους....Ούτε και γω ξέρω πόσα σπίτια νοικιάζει και πόσα φράγκα έχει ...Είμαι σίγουρος πως αυτός τουλάχιστον δεν πεινάει, ούτε σκέφτεται τα 50 λεπτά οταν πηγαίνει σουπερμάρκετ...Και ναι, δούλεψε και τα αγόρασε τα σπιτια του και μπραβο του...Αλλα σε τέτοιες στιγμές που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, καλό είναι να δείχνει κατανόηση κάποιος...

Επεξ/σία από darkpsyelf
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, darkpsyelf είπε

Έχω και 2 γατάκια να προσέχω

Οτι ναναι......

Επεξ/σία από masteripper
  • Like 4
  • Confused 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, masteripper είπε

Οτι ναναι......

Επρεπε να τα στειλει στον δρομο μεγαλε ε;

Ελα πες το, θα σε βοηθησω να το βγαλεις. Therapy time

"Εδω δεν εχεις λεφτα για σενα θες και γατια;"

• Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, darkpsyelf said:

Γιατί οτι ναναι ρε μεγάλε; 

Αν είχες πότε σου κατοικίδιο που το αγαπούσες θα καταλάβαινες. Δεν είναι κάτι που μπορεί να εξηγηθεί με λόγια. Ούτε θα καταλάβεις. 

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, darkpsyelf είπε

Γιατί οτι ναναι ρε μεγάλε; 

Μία πορδή ήταν. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.

Δεν το σχολιάζεις και πας παρακάτω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis115 είπε

Αν είχες πότε σου κατοικίδιο που το αγαπούσες θα καταλάβαινες. Δεν είναι κάτι που μπορεί να εξηγηθεί με λόγια. Ούτε θα καταλάβεις. 

Μα εχει, 2 γατάκια όπως είπε;  Κάπου το χάσεις μάλλον.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, darkpsyelf είπε

Δεν γίνεται να φύγω απο το σπίτι..Και ούτε θέλω..Έχω και 2 γατάκια να προσέχω...Ας περιμένει ο νοικάρης....Τώρα αν θέλει να με διώξει...Ας με διώξει...Μέχρι να πάρει μπρος η έξωση ( γιατί να φύγω οικοιωθελώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση ) θα θέλει κάποιους μήνες...Ας πληρώσει δικηγόρους....Ούτε και γω ξέρω πόσα σπίτια νοικιάζει και πόσα φράγκα έχει ...Είμαι σίγουρος πως αυτός τουλάχιστον δεν πεινάει, ούτε σκέφτεται τα 50 λεπτά οταν πηγαίνει σουπερμάρκετ...Και ναι, δούλεψε και τα αγόρασε τα σπιτια του και μπραβο του...Αλλα σε τέτοιες στιγμές που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, καλό είναι να δείχνει κατανόηση 

Μερικες σκεψεις μου:

1. Τα γατακια θα προσαρμοστουν αν τα αλλαξεις σπιτι. Εδω γινεται παγκοσμια πανδημια δεν γινεται να παιρνεις τις αποφασεις για την επιβιωση σου με βαση το αν θα ξεβολευτουν τα γατακια.

2. Οταν με το καλο τελειωσουν ολα αυτα καταλαβαινεις φανταζομαι οτι θα πρεπει να ριξεις ενα μεγαλοπρεπεστατο ακυρο στομ εργοδοτη που σε εχει μαυρο. Αλλιως στημ επομενη στραβη παλι θα βρεθεις ξεκρεμαστος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...