Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! εχω στη κατοχη μου ενα MBP του 18 με την εκδοση 10.14.6 Mojave. Τις τελευταιες μέρες εχω παρα πολυ αργη συνδεση Wifi ( 10klbs/sec) παρολου που υπαρχει 100αρα συνδεση στη Wind και απο το Wifi του κινητου και του ταμπλετ τρεχει απροβληματιστα. Περα απο αυτο σημερα μου παρουσιασε θεματα στο bluetooth καθως και στις συσκευες του πληκτρολογιου και του ποντικιου. Χανω σταδιακα βασικες λειτουργιες οπως αριστερο κλικ και scroll down. Εχω δοκιμασει τα παντα απο reset μεχρι εκκαθαρισμο συσκευων αλλα παλι εχω τα ιδια θεματα. Υπαρχει καποια λυση? Πρεπει αναγκαστικα να παω για φορματ? Προσπαθησα να κανω αναβαθμιση αλλα θα κατεβει σε καμια εβδομαδα με τετοια ταχυτητα..

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως εχεις κάποιο firewall ή adblocker;

Όταν λες έχεις δοκιμασει τα παντα, άλλαξες DNS, εκανες διαγραφη και επανασύσταση του WIFI απο τις ρυθμισεις κλπ

Επισης, αν έχεις την δυνατότητα να συνδέσεις ethernet για να δεις τι διαφορα υπαρχει.

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Μήπως εχεις κάποιο firewall ή adblocker;

Όταν λες έχεις δοκιμασει τα παντα, άλλαξες DNS, εκανες διαγραφη και επανασύσταση του WIFI απο τις ρυθμισεις κλπ

Επισης, αν έχεις την δυνατότητα να συνδέσεις ethernet για να δεις τι διαφορα υπαρχει.

Οχι δεν εχω καποιο firewall η adblocker.

Οχι δεν δοκιμασα αλλαγη DNS.

Μολις το τεσταρα σε Wifi φιλου και δουλευει οπως πρεπει να δουλευει. Αρα το προβλημα ειναι σιγουρα στο τοπικο μου δικτυο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mikes prime είπε

Οχι δεν εχω καποιο firewall η adblocker.

Οχι δεν δοκιμασα αλλαγη DNS.

Μολις το τεσταρα σε Wifi φιλου και δουλευει οπως πρεπει να δουλευει. Αρα το προβλημα ειναι σιγουρα στο τοπικο μου δικτυο.

Άλλαξε κανάλι ή δες λίγο την ασφάλεια στο ρουτερ 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Άλλαξε κανάλι ή δες λίγο την ασφάλεια στο ρουτερ 

Οταν λες να αλλαξω καναλι? ποιος εννοεις?

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mikes prime είπε

Οταν λες να αλλαξω καναλι? ποιος εννοεις?

Θα μπεις στο ρουτερ σου και θα στις ρυθμίσεις για Wirelles θα βρεις τα Channel. Αν ειναι στο Auto, αλλαξε το σε ενα απο τα διαθεσιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...