Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια. Έκανα τη διαδικασία για να αποκτήσω λογαριασμό e-banking από την εφαρμογή τους. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς με εμένα στο τέλος να ορίζω password. Αφού τελείωσα, πάω να κάνω Log in και μου ζητάει κωδικό χρήστη (username), όμως ποτέ δε μου έστειλε κάπου το username. Τηλέφωνα δε σηκώνουν και τα υποκαταστήματα έχουν ουρά 3 ωρών. Καμιά ιδέα; Έστω, πως κάνω ανάκτηση του username, Ούτε αυτό το βρίσκω πουθενά, μόνο το πως να κάνω ανάκτηση του password (που αυτό το έχω όμως)

Δημοσ.

Δεν σου στέλνει username.

Το username είναι το email που έβαλες στην εγγραφή, τουλάχιστον έτσι λειτουργεί στης συζύγου που έφτιαξα πριν 5-6 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το λέει συγκεκριμένα ότι είναι το email και ζητάει για "κωδικός χρήστη". Εν πάση περιπτώση, το έλυσα. Σας ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Κάτι σχετικό με το ebanking της Εθνικής:

Έχω λογαριασμό στην Εθνική και επίσης ebanking. Μπορώ να κάνω (online και όχι με επίσκεψη σε κατάστημα) ebanking σε άλλο λογαριασμό της Εθνικης στον οποίο είμαι τρίτος δικαιούχος; Το έχει κάνει κανείς; Διατηρεί το ίδιο username/password ή δημιουργεί καινούριο για τον νέο λογαριασμό; Έχω χρεωστική για αυτό το λογαριασμό, θεωρητικά γίνεται, αλλά στο mobile banking δε βλέπω κάποια επιλογή για προσθήκη νέου λογαριασμού.

Δημοσ.
Στις 23/4/2020 στις 8:45 ΜΜ, Bennito είπε

Χρόνια πολλά σε όλους.

Έχω λογαριασμό στην Εθνική και επίσης ebanking. Μπορώ να κάνω (online και όχι με επίσκεψη σε κατάστημα) ebanking σε άλλο λογαριασμό της Εθνικης στον οποίο είμαι τρίτος δικαιούχος; Το έχει κάνει κανείς; Διατηρεί το ίδιο username/password ή δημιουργεί καινούριο για τον νέο λογαριασμό; Έχω χρεωστική για αυτό το λογαριασμό, θεωρητικά γίνεται, αλλά στο mobile banking δε βλέπω κάποια επιλογή για προσθήκη νέου λογαριασμού.

Απο οσο ξερω καθε λογαριασμος αντιστοιχει σε 1 λογαριασμο Εθνικης (εγω πχ σε 1 λογαριασμο εχω 2 καρτες πληρωμων οποτε βλεπω και τις 2 απο το i-banking).

Δημοσ.
Στις 23/4/2020 στις 8:45 ΜΜ, Bennito είπε

Χρόνια πολλά σε όλους.

Σαν απλός πελάτης μπορείς να γραφτείς μία φορά στο e-banking. Η λογική είναι 1 χρήστης για έναν ή και περισσότερους λογαριασμούς. Όχι ένας χρήστης ανα λογαριασμό. Αυτό ισχύει παντού

Στις 25/4/2020 στις 2:53 ΜΜ, Salvation81 είπε

Απο οσο ξερω καθε λογαριασμος αντιστοιχει σε 1 λογαριασμο Εθνικης (εγω πχ σε 1 λογαριασμο εχω 2 καρτες πληρωμων οποτε βλεπω και τις 2 απο το i-banking).

Ναι, αν είχες και δέυτερο λογαριασμό στην τράπεζα θα τον έβλεπες και αυτόν στο ebanking. Δεν θα χρειαζόταν να ξαναγραφτείς δηλαδή. 

Δημοσ.

Στο ibank έχω τρεχούμενο και ταμιευτηρίου στους οποίους είμαι πρώτος δικαιούχος και θέλω να προσθέσω λογαριασμό ταμιευτηρίου στον οποίο είμαι τρίτος δικαιούχος.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/4/2020 στις 3:43 ΜΜ, vagstef είπε

Σαν απλός πελάτης μπορείς να γραφτείς μία φορά στο e-banking. Η λογική είναι 1 χρήστης για έναν ή και περισσότερους λογαριασμούς. Όχι ένας χρήστης ανα λογαριασμό. Αυτό ισχύει παντού

Ναι, αν είχες και δέυτερο λογαριασμό στην τράπεζα θα τον έβλεπες και αυτόν στο ebanking. Δεν θα χρειαζόταν να ξαναγραφτείς δηλαδή. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο 'μενα, ξεθαβω για λιγο το θεμα για μια απορια. Ειναι εφικτο να χωρισω δυο λογαριασμους (ΕΤΕ) σε δυο ξεχωριστα e-banking? για την ακρβεια θελω να εχουν οι γονεις μου ξεχωριστα το δικο τους γιατι τωρα με το Gov και την (προαιρετικη) διασυνδεση μεσω χρηματοπιστωτικου ιδρυματος ενας απο τους δυο μενει "εκτος" μεχρι τωρα δεν εχουν/με αντιμετωπισει καποιο διαδικτυακο προβλημα απλα θελω να ειναι "στρωμενα" για τυχον μελλοντικες ταλαιπωριες. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Estevan είπε

Καλησπερα και απο 'μενα, ξεθαβω για λιγο το θεμα για μια απορια. Ειναι εφικτο να χωρισω δυο λογαριασμους (ΕΤΕ) σε δυο ξεχωριστα e-banking?

Νομίζω πως όχι. Μου είχε συμβεί παλαιότερα και μου είχαν απαντήσει (αλήθεια; ψέματα; άγνωστο) από την εξυπηρέτηση πελατών ότι άπαξ και είμαι κάτοχος ατομικού ή/και κοινού λογαριασμού, υποχρεωτικά το ebanking συνενώνεται σε ένα ενιαίο και αδιάσπαστο λογαριασμό. 

Η δική μου ερώτηση τώρα, προς τα μέλη : υπάρχει τρόπος μέσω internet banking, να δω εάν μια συναλλαγή (κατάθεση λόγου χάρη) έχει γίνει από γκισέ φυσικού καταστήματος ή μέσω web banking; Απ' ό, τι βλέπω στις συναλλαγές μου, αυτές που γίνονται μέσω wb, δίνουν δυνατότητα εκτύπωσης pdf, ενώ εκείνες από γκισέ όχι. Αυτό είναι βέβαια μια υποψία και δεν το έχω διασταυρώσει. Παλαιότερα θυμάμαι, υπήρχαν κάποιοι κωδικοί συναλλαγής από τους οποίους μπορούσε κανείς να καταλάβει τον τρόπο. Τώρα δεν τους βρίσκω.

Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...