sintalkas Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 γεια σας εχω μια πλασμα τηλεοραση την LG 60PZ250 και δυστυχώς ακριβώς στα 5 χρόνια έκαψε το πάνελ της και δεν μου παει η καρδιά να την πετάξω.Στην αρχή έβγαλε αλοιωμένα χρώματα και μια μέρα εκεί που ήταν σε λειτουργεία εκανε ενα παφ και σταματησε η εικονα και εχει μονο ηχο ,ψαχνω για ενα αξιοπιστο σερβις που να την επισκευασει οσο το δυνατον πιο φτηνα στα νοτια προαστια (γλυφάδα) ,να ενημερώσω οτί την πήγα ήδη στον digas και απλά ανοίξαν την τηλεόραση και την ξαναέκλεισαν ,ενώ χαλασαν 2 βιδες στο πανελ και ζητήσαν μονο για την βόλτα της ,να παρει τον αερα της βρε αδερφε 30 ευρω ,πραγματικα ανεκδιηγητοι.
Dinos1973 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Οι πλάσμα πλέον είναι ξεπερασμένες, δυστυχώς δεν θα βρεις κάποιον να την επισκευάσει, και μάλλον δεν αξίζει τον κοπο, 5 χρονων πλάσμα παντος θα πρέπει να είναι μοντέλο 10ετιας!
tilaverboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Νομίζω είναι λίγο δύσκολο να βρεις panel. Ίσως πρέπει να έχεις κατά νου και την παράμετρο να αλλάξεις τελειως τηλεόραση.
sintalkas Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 απλα θελω καποιον να μου επισκευασει την tcon πλακετα
Mr_Terror Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Παρακολουθω στο yt εναν ηλεκτρονικο που δειχνει μεγαλο μαστορι.Απο τους τυπους που εντοπιζουν την ζημια και την επισκευαζουν.Δεν σου λενε καμμενη πλακετα θελει αλλαγη. https://www.youtube.com/channel/UC2NKPUjBLJ_GZWAooLyx5qA Επικοινώνησε μαζι του αν θες.Ισως καταφερει να σου φτιαξει την πλακετα.
blackhill66 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Παρακολουθω στο yt εναν ηλεκτρονικο που δειχνει μεγαλο μαστορι.Απο τους τυπους που εντοπιζουν την ζημια και την επισκευαζουν.Δεν σου λενε καμμενη πλακετα θελει αλλαγη. https://www.youtube.com/channel/UC2NKPUjBLJ_GZWAooLyx5qA Επικοινώνησε μαζι του αν θες.Ισως καταφερει να σου φτιαξει την πλακετα. και εγω αυτον θα σου προτεινα φαινεται σπαθι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα