Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω το εξής θέμα: αυτές τις ημέρες χρησιμοποιώ τις πλατφόρμες zoom και WebEx για meetings και χρησιμοποιώ τα redmi airdots μέσω Bluetooth από το pc. Το πρόβλημα που είναι ότι επιλέγοντας σαν πηγή εξόδου ήχου τα στερεοφωνικά ακουστικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα το μικρόφωνο των ακουστικών σαν πηγή εισόδου. Δηλαδή με λίγα λόγια ακούω τους συνομιλητές  στερεοφωνικά αλλά αυτοί δεν με ακούνε. Όταν πάω να επιλέξω το μικρόφωνο των airdots λειτουργεί κανονικά αλλά μεμονωμένα χωρίς την ταυτόχρονη λειτουργία των στερεοφωνικών ακουστικών και το αντίστροφο. Το μόνο που έχω καταφέρει είναι για να λειτουργήσει το μικρόφωνο των airdots πρέπει να επιλέξω από τις συσκευές το hands free mode των airdots που δίνει μονοφωνικό ήχο σαν ήχος κλήσης(λειτουργεί μόνο το ένα ακουστικο από τα δύο). Υπάρχει περίπτωση να φταίει το Bluetooth USB dongle το οποίο είναι λίγο πανάρχαιο και είναι αυτό εδώ;

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να φταίει το ανταπτοράκι σου, εμένα παίζουν κανονικά σαν hands free. Μην περιμένεις πολλά από το μικρόφωνό τους ωστόσο, ακόμη και σε εσωτερικό χώρο με ησυχία έχει πολύ κακή απόδοση.

Δημοσ.
57 minutes ago, vdanasto said:

Πολύ πιθανό να φταίει το ανταπτοράκι σου, εμένα παίζουν κανονικά σαν hands free. Μην περιμένεις πολλά από το μικρόφωνό τους ωστόσο, ακόμη και σε εσωτερικό χώρο με ησυχία έχει πολύ κακή απόδοση.

Το μικρόφωνο ίσα ίσα που δεν έχει παραπονεθεί κανείς από τους συμμετέχοντες για την ποιότητα. Το δικό μου θέμα είναι ότι θέλω να χρησιμοποιήσω και τα δύο ακουστικά (να έχω δηλαδή στερεοφωνικό ήχο) και να λειτουργεί ταυτόχρονα και το μικρόφωνο τους. Εσύ δηλαδή τα έχεις συνδεδεμένα και τα δύο λειτουργώντας και το μικρόφωνο μαζί;;;;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, marsele είπε

Το μικρόφωνο ίσα ίσα που δεν έχει παραπονεθεί κανείς από τους συμμετέχοντες για την ποιότητα.

Τυχερός είσαι. Εμένα μου παραπονούνται ότι ακούγομαι σαν να είμαι μέσα σε πηγάδι.

6 ώρες πριν, marsele είπε

Εσύ δηλαδή τα έχεις συνδεδεμένα και τα δύο λειτουργώντας και το μικρόφωνο μαζί;;;;

Ναι, λειτουργούν όπως και στο τηλέφωνο.

Δημοσ.
19 minutes ago, vdanasto said:

Τυχερός είσαι. Εμένα μου παραπονούνται ότι ακούγομαι σαν να είμαι μέσα σε πηγάδι.

Ναι, λειτουργούν όπως και στο τηλέφωνο.

Άρα δηλαδή να αντικαταστήσω το Bluetooth ανταπτορακι με κανένα νεότερο που υποστηρίζει περισσότερα πρωτόκολλα;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, αλλά δεν ξέρω να σου πω ποιόν να πάρεις. Ο δικός μου είναι ενσωματωμένος στη μητρική και είναι Bluetooth v5.

Παίζουν πάντως και στο laptop που έχει v4.

Επεξ/σία από vdanasto
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...