Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος μου έδωσε ένα galaxy a20 γιατι δεν το χρειάζεται. Δεν το χρειάζομαι και εγώ οπότε το κράτησα στο κουτί του., μαλλον για καβάτζα αν χαλάσει το βασικό μου φτηνό redmi.

Το άνοιξα μονο μια φορά να δω πως παίζει , έκανα το setup του δεν με πολυ ενθουσίασε, δεν ειμαι και πολυ κινητάκιας και περα απο αυτό έχω το redmi μεσα πολλα πραγματα και δεν ειμαι για αλλαγές! 

Τώρα τι γινεται..

Οπως είπα δεν του έχω βάλει τίποτα (κανένα account, sim κτλπ) μα τίποτα, το κινητο ειναι απο εργοστάσιο

Το ειδα 5 λεπτά / το εσβησα με "power off" . Απο χθες που έγινε αυτό ακουω σε άσχετες φάσεις ήχο ειδοποίησης που δεν μου έχει κάνει ποτε το redmi μεσα στο σπιτι!. Σαν να ειναι πιο digital ήχος μηνυματος, το έχω ακούσει σε καφετέριες. Θυμίζει άλλα κινητά  ηχο και υποψιάζομαι to samsung που ειναι σβηστό!! 

Το αφησα σε ενα σημειο διπλα μου για να τσεκαρω. Το θέμα ειναι πως οταν το ακουσω  τρεχω να κοιταξω την οθονη του και τίποτα "μαυρη" . Το redmi απο μονο του δεν ειχε ειδοποίηση! Ο ηχος μου κανει κατι σε samsung που εχω ακουσει απο φιλους!

Μπορει το samsung κλειστό να κάνει notificaiton για κάτι και να μην φαινεται ;;; Και ενώ δεν έχει τίποτα ως account??? (oyte sim δεν εχει μέσα!)

Μπαταρία έχει ... έλεος δεν ειναι και στειχιωμένο αλλα!?!
μιλάω σοβαρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι σίγουρος ότι έχει κλείσει;
Όταν το περιεργάστηκες μήπως το συνέδεσες στο wi-fi σου στο χώρο που είσαι;
Μήπως δεν έχει κλείσει και έχει μέσα λογκαρισμένα accounts π.χ. της Samsung και λαμβάνεις notifications;
Σε κάθε περίπτωση ο πιο αποτελεσματικός εξορκισμός θα ήταν να καλέσεις ιερέα στο σπίτι, αλλά επειδή λόγω καραντίνας χλωμό να έρθει, μπορείς απλά να μπεις και να κάνεις στη συσκευή ένα Factory Reset και μετά να πατήσεις παρατεταμένα το OFF button για να κλείσει. Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι δεν είναι αυτό που διασκορπίζει τα δαιμόνια και τις αντίστοιχες κραυγές τους !

https://www.samsung.com/ca/support/mobile-devices/galaxy-a20-factory-reset/?cid=in_paid_display_affiliate_cake_cefest_eshop_hhp_20200101_none

p.s. κάνουμε και λίγο χιούμορ για να την παλέψουμε, μέρες που είναι 😊

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
9 ώρες πριν, alex_78 είπε

Μπαταρία έχει ... έλεος δεν ειναι και στειχιωμένο αλλα!?!

Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό? 😂 

Κάντου ένα reset όπως λέει ο φίλος από πάνω, ή αλλιώς τέλειωσέ του την μπαταρία. Αν βγάζει και μετά ήχους μάλλον ο φίλος σου κάτι ήξερε και δεν σου το πε 😜

Δημοσ.

Φίλε μου αν είναι σβηστο δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει κανένα ήχο.

Μήπως το άφησες ανοιχτό και τελειώνει η μπαταρία και σου κάνει προειδοποιητικο ήχο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...