l337 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2020 στις 3:06 ΠΜ, TopicStrarter είπε Αυτό που νομίζω θα βοηθήσει αν το θέμα τύχει προσοχής κάποιου υπεύθυνου στον ΟΤΕ και όχι υπαλληλάκου που δεν έχει δικαιοδοσία... κάποιο email στα κεντρικά ή κάτι τέτοιο Στείλε ένα mail στο [email protected], γράψε αναλυτικά το πρόβλημα σου (+ ΑΦΜ, αρ. τηλεφωνικής σύνδεσης και τηλέφωνο επικοινωνίας) και ζήτα να το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα. Θα καθυστερήσει αρκετά πάντως (λογικά) γιατί ξέρω πως αυτές τις μέρες γίνεται χαμός από αιτήματα.. Στις 6/4/2020 στις 3:06 ΠΜ, TopicStrarter είπε καλά τώρα με την αρρώστια χαιρέτα μας τον πλάτανο το κινητό του λογικά δεν θα το έχει αν και δεν θυμάμαι το όνομα του το είχα γράψει σε χαρτάκι... αλλά αν δεν το σήκωνε τότε (δεν τον κάλεσα μονο μια μέρα ) δεν νομίζω να είχα καλύτερη τύχη σήμερα Θυμάσαι το ονοματεπώνυμο του ή το τηλέφωνο του; Εάν ναι, στείλε μου το με pm. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από l337
theanonymous Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πιθανότερο σενάριο είναι πως είσαι σε καμπίνα Rural Broadband, τις οποίες δεν διαχειρίζεται άμεσα η COSMOTE. Εκτιμώ ότι έχεις δυνατότητα για VDSL και το πρόβλημα είναι καθαρά συστημικό, για παράδειγμα στις περιπτώσεις επαρχίας που είναι λίγο περίεργες οι διευθύνσεις (είτε λανθασμένες, είτε δεν υπάρχουν), μπορεί να φαίνεται στη δική σου διεύθυνση, όπως αυτή έχει καταχωρηθεί στα συστήματα (ή στον αριθμό βρόγχου) ότι δεν υπάρχει κάλυψη. Πως θα ξεκινούσα εγώ: με ένα τηλέφωνο στο 13888 και αίτηση για VDSL. Αν ο υπάλληλος δει ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, το ψάχνουμε με διεύθυνση, και αν και πάλι δε βγει άκρη, θα ζητούσα να καταχωρηθεί η αίτηση και να προχωρήσει, είτε υπάρχει κάλυψη είτε όχι, εξηγώντας την ιδιαίτερη περίπτωση - καθώς αν το αίτημα καταχωρηθεί επιτυχώς, θα φτάσει στους τεχνικούς της περιοχής σου ώστε να υλοποιηθεί, και εκείνοι είναι αυτοί που θα δώσουν την "τελική απάντηση", πλέον εμπεριστατωμένα, για το αν όντως υπάρχει διαθεσιμότητα ή είναι άκυρη η αίτηση. Οι υπάλληλοι του Customer Care είναι αδύνατο να ξέρουν τι συμβαίνει στο χωρίο σου, οι τεχνικοί της περιοχής όμως γνωρίζουν σίγουρα. Αν δε καταφέρεις με τον 1ο υπάλληλο, κάνε μια προσπάθεια και με δεύτερο, και επέμεινε στο να προχωρήσει η αίτηση και ας την απορρίψουν οι τεχνικοί της περιοχής. Τελική λύση η αναλυτική επικοινωνία στην "Φόρμα Επικοινωνίας" μέσα από το cosmote.gr και παράλληλα το ίδιο σε mail στο [email protected] Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από theanonymous 1
markar9526 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 ego tha sou protina na tsekareis kai allou. exo akoysei gia skytelecom oti einai kali
TopicStrarter Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Update πάνω στο θέμα: Λοιπόν έχω κράξει αρκετές φορές τους ISP μας μέσα σε αυτούς και τον ΟΤΕ για διάφορα και δεν είναι ότι τα παίρνω πίσω αλλά επειδή δεν το κάνω απο κάποια εμπάθεια νομίζω πως όταν πράττει σωστά θα πρέπει να τα λέω και αυτά! Τελικά το επίσημο παράπονο που είχα κάνει τηλεφωνικώς (αρκετό καιρό πριν σηκώσω το topic) καρποφόρησε! Τώρα εδώ να αναφέρω κάτι που μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά ένα μέλος απο εδώ μέσα που θα διατηρήσω την ανωνυμία του μου μίλησε μέσω PM και μου είπε πως είναι τεχνικός του ΟΤΕ και του έδειξα με google maps για ποια τοποθεσία πρόκειται και μου ζήτησε και κάποια νούμερα εκ των οποίων μόνο το KV και της καμπίνας μπόρεσα να δώσω.. έκτοτε μέσα σε μια δυο μέρες πέρασε συνεργείο από την περιοχή μου!! Και επειτα από έλεγχο μου είπαν ότι μπορώ να συνδεθώ στο KV του χωριού (μιας και εγώ για κάποιο λόγω έπαιρνα απο KV κάμποσα χιλιόμετρα μακριά ) και κατ ασυνέπεια στην καμπίνα αλλά μόνο μετά απο ανανέωση συμβολαίου για VDSL και πως θα με πάρουν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για τιμές και να κάνω αίτηση που να πω την αλήθεια αν ήθελα απλά καλύτερη σύνδεση ADSL (μιας και έχω 3Mbps τώρα και αυτά με disconnect επειδή το KV που είμαι εγώ είναι σε άλλο χωριό κάμποσα χιλιόμετρα πιο πέρα) θα ήταν θέμα αλλά μιας και ετσι και αλλιώς να βάλω VDSL δεν παραπονέθηκα καθόλου! Τώρα έχω κάνει την αίτηση και βλέπουμε... Ευχαριστώ όλους που συμμετείχαν τα μάλα και ευχαριστώ τον ανώνυμο τεχνικό είτε τελικά έπαιξε ρόλο η ενασχόληση του με το θέμα μου είτε όχι Στις 7/4/2020 στις 6:31 ΜΜ, theanonymous είπε Το πιθανότερο σενάριο είναι πως είσαι σε καμπίνα Rural Broadband, τις οποίες δεν διαχειρίζεται άμεσα η COSMOTE. ναι σε rural broadband ήμουν όταν λες δεν διαχειρίζεται άμεσα η cosmote τότε ποιος τις διαχειρίζεται (έτσι απο περιέργεια)
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) VDSL 50 ή 100αρα? Στο εξοχικό μου είδα διαθεσιμότητα 50άρα,ο γείτονας μου απέναντι Adsl γραμμή 24άρα καρφωμένα!!!Αν έμενα στο εξοχικό μόνιμα κατευθείαν 50άρα θα έβαζα. Στη πόλη με 2 PC,Smart Tv Youtube πολλές ώρες χρήσης με 8αρα γραμμή ίσα ίσα τη βγάζουμε και περιμένω να δω φώς στο τούνελ με FTTH με καμπίνα απέναντι μου! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
TopicStrarter Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, robipc είπε VDSL 50 ή 100αρα? Στο εξοχικό μου είδα διαθεσιμότητα 50άρα,ο γείτονας μου απέναντι Adsl γραμμή 24άρα καρφωμένα!!!Αν έμενα στο εξοχικό μόνιμα κατευθείαν 50άρα θα έβαζα. Στη πόλη με 2 PC,Smart Tv Youtube πολλές ώρες χρήσης με 8αρα γραμμή ίσα ίσα τη βγάζουμε και περιμένω να δω φώς στο τούνελ με FTTH με καμπίνα απέναντι μου! 50άρα δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν υπάρχουν 100άρες στο χωριό μάλλον μεγάλο κόστος επιπλέον εξοπλισμού στην καμπίνα;
tilaverboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 18 ώρες πριν, TopicStrarter είπε 50άρα δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν υπάρχουν 100άρες στο χωριό μάλλον μεγάλο κόστος επιπλέον εξοπλισμού στην καμπίνα; Θα πάθεις πλάκα. 100αρα με 50 άρα έχει τρελή διαφορά.
TopicStrarter Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 20 ώρες πριν, tilaverboy είπε Θα πάθεις πλάκα. 100αρα με 50 άρα έχει τρελή διαφορά. εδώ κάναμε πόλεμο για να μπεί η 50άρα και εσύ μας λες για 100άρα
TopicStrarter Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξυπνάτε χωριανοί !! άνοιξαν οι κάνουλες και ήρθε το γρήγορο internet έχω δύο ερωτήσεις τώρα, να πάω σε fastpath? και η δεύτερη παίζει αν τους πρήξω λίγο να μου ανεβάσουν το actual rate κοντά στο attainable μιας και δεν πωλούνται μεγαλύτερα πακέτα (πχ 100mbps) στην περιοχή μου; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από TopicStrarter
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε Ξυπνάτε χωριανοί !! άνοιξαν οι κάνουλες και ήρθε το γρήγορο internet έχω δύο ερωτήσεις τώρα, να πάω σε fastpath? και η δεύτερη παίζει αν τους πρήξω λίγο να μου ανεβάσουν το actual rate κοντά στο attainable μιας και δεν πωλούνται μεγαλύτερα πακέτα (πχ 100mbps) στην περιοχή μου; Γιατι εχεις 13mbps upload;
TopicStrarter Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GiwrgosP- είπε Γιατι εχεις 13mbps upload; Για να ζηλεύεις πέρα απο την πλάκα δεν ξέρω υποθέτω επειδή είναι rural κάτι θυμάμαι ο περσινός τεχνικός στο OP να μου είχε αναφέρει ότι θα συνδέομαι και παραπάνω απο 50 Αλλά γιαυτό ζητάω συμβουλές γιατί πηγαίνοντας για το τυρί μπορεί να πέσω στην φάκα και αντί να μου ανεβάσουν το download να μου κατεβάσουν το upload έτσι επειδή έχουν παρόμοια απορία γιατί έχω τόσο Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από TopicStrarter
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Για να ζηλεύεις πέρα απο την πλάκα δεν ξέρω υποθέτω επειδή είναι rural κάτι θυμάμαι ο περσινός τεχνικός στο OP να μου είχε αναφέρει ότι θα συνδέομαι και παραπάνω απο 50 Αλλά γιαυτό ζητάω συμβουλές γιατί πηγαίνοντας για το τυρί μπορεί να πέσω στην φάκα και αντί να μου ανεβάσουν το download να μου κατεβάσουν το upload έτσι επειδή έχουν παρόμοια απορία γιατί έχω τόσο Αφου ειπε ο τεχνικος οτι ειναι rural και σου αιτιολογησε ετσι το υψηλοτερο upload, δεν πιστευω να σου το μειωσουν. Στην τελικη σιγα μην ξερει αυτος που θα μιλησεις στο live chat τι συμφωνησες εσυ με την cosmote, δε νομιζω να ασχοληθει.. Γενικα παντως ειναι πιθανο αν σε κλειδωσουν στο max Να παιξεις καπου στα 52-53mbps και να μην πιασεις το attainable που βλεπεις.
theanonymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Στο Rural δεν δίνεται fastpath. Επίσης, ο συγχρονισμός είναι μέγιστο 50 download και 30 upload στο συγκεκριμένο πακέτο, δε θα μπορέσουν να στο ανεβάσουν.
Drake27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Είσαι μια χαρα φίλε μου μην πας σε fast/fast θα χάσεις σε ταχύτητα και δεν το θες αυτό,μείνε όπως είσαι δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από αυτό που έχεις 😁
InternetMaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Ρε παιδιά δεν θα μπορούσε να έχει ψιλότερο attainable με τέτοιο attenuation; Ή παίζει τίποτα άλλο στο Rural;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα